Autor |
Wiadomość |
arc
|
I z tego powodu Polonium postanowił zapewnić rozrywkę... udając, że opuszcza forum...
_________________ arcarc
|
Cz kwi 26, 2007 17:24 |
|
|
|
 |
Julia
|
ludki kofane, nie widziałyście mojego skrypta z prawa rzymskiego i kajetu z notatkami z norm ogolnych prawa kanonicznego? gdzxies mi znikły a nie mam czasu teraz na porzadkowanie baszty, ale jesli to będzie konieczne poświęce się, bo bardzo potrzebuje teraz tych materiałów.
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
So kwi 28, 2007 16:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie Polonium, nie wyczerpały się. Po prostu Twoje idiotyczne posty, rodem z jakiegoś koszmaru, denny sposób wypowiadania się i do tego żałosne żarty zmieniły ciekawy temat w to, czym teraz jest.
Jeśli więc nie masz dość ikry, by w końcu spełnić swoje obietnice i ucieszyć nas wszystkim swoim odejściem z forum, odczep się od tego tematu i przestań rozwalać Piaskolandię.
I żeby nie było, na wypadek gdyby moderatorzy się przyczepili:
ten post ma na celu uświadomienie użytkownikowi o 3 tożsamościach na forum: Haunebu III, Eire II, Polonium 210 (samo posiadanie wielu kont jest chyba karalne?) jak zbędnym i mało wnoszącym osobnikiem na tym forum jest. Nie chodzi tutaj o poglądy, ponieważ osobnik ten nie reprezentuje żadnych własnych posglądów a jest tylko żałosnym naczyniem napełnianym przez innych oszłomów.
Z poważaniem dla moderacji i brakiem poważania dla Polonium - Crosis
|
So kwi 28, 2007 19:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Julio, Słoneczeko
Nie przejmuj się skryptem... jak nie znajdziesz to najwyżej zamiast lać wodę będziesz.....
sypać piasek
Na pewno się uda
Crosis
|
So kwi 28, 2007 19:57 |
|
 |
Julia
|
dzieki Crosis, wiedzialam ze na ciebie w tej kwestii zawsze moge liczyć.
a co do rozwalania Piaskolandii (San-Sun-Land), faktycznie kiedyś było tu spokojniej, można było porzucać się piaskiem, każdy miał swoją piaskownicę w określonym indywidualnie i oryginalnie kształcie, angu dostarczała piaseczek wedle indywidualnych zamówień. a teraz... przez jakiś czas mie nie było i po powrocie myślałam, że zabłądziłam, ale zobaczyłam znajome baszty więc...
|
So kwi 28, 2007 20:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W ramach próby na okres dwóch dni cofnę moje przebaczenie dla Crosisa w kwestii obrażania mnie.To jest rodzaj próby.Robię to wprawdzie wbrew swej woli.
|
So kwi 28, 2007 20:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zbytek łaski. Nie zamierzam zmienić swojego postępowania odnośnie Ciebie.
Poza tym wiesz, że pisząc takie rzeczy stajesz się jeszcze bardziej żałosny?
Julio:
mam dla Ciebie propozycję: spotkajmy się w Twojej baszcie, a Wędrowiec ułoży historię, jaką pamięta stara piaskownica... znów będzie fajka w zębach, wilk pod stopami i długa opowieść
Co Ty na to?
Crosis
|
So kwi 28, 2007 22:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis,
mam do Ciebie pytania (nie dotycza one Polonium 210, tylko sa to moje refleksje w zwiazku z tym co napisales).
Czy masz jakies uprawnienia do wypraszania ludzi z Piaskownicy?
Czy wedlug Ciebie czlowiek z opoznieniem w rozwoju mialby szanse pisac na tym forum?
Czy bylby on akceptowany mimo swojego uposledzenia czy raczej bylby wysmiewany?
Czy czlowiek mniej od Ciebie inteligentny moze pisac na tym forum?
|
So kwi 28, 2007 22:42 |
|
 |
arc
|
Ale zjechaliscie Ejre Drugiego, Haunebulda Trzeciego, Poloniuma Dwieście Dziesiątego! Wstyd!
Zastanawiam się, kto bardziej.
Dosłownie czy refleksyjnie... 
_________________ arcarc
|
N kwi 29, 2007 9:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tym razem daruję Crosisowi.Przy następnym obrażaniu i lekceważeniu nie cofam przebaczenia lecz niezwłocznie powiadamiam moderację.Nie przejmuję się Crosisie tym,że wyzywałeś mnie od mało inteligentnych i mnie obrażałeś.Nie podoba Ci się,że mam takie a nie inne poglądy polityczne oraz taką a nie inną wiarę ? Mogę opuścić to forum i wybrać forum bardziej kulturalniejsze na którym panuje praworządność a antyklerykałowie są banowani.
Powiem jedno Crosis.Mam poglądy skrajnie prawicowe.Bronię tego co słuszne nie bojąc się obelg i posądzeń o homofobię.Liczą się wartości a nie przelotne mody głoszone przez świat i pseudoproroków.
|
N kwi 29, 2007 9:43 |
|
 |
Ninurta
|
mogę dołączyć do zabawy?  mogę mieć chatkę w leśnej dolince, hodować kózki i zbierać zioła? 
|
N kwi 29, 2007 10:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście.
|
N kwi 29, 2007 10:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Polonium, nie wiem czy zauważyłeś, ale podobne poglądy reprezentuje na tym forum kilka osób. Choćby Lucyna. Problem polega na tym, że:
- ich poglądy są ugruntowane i mają określone podstawy.
- Twoje poglądy oraz to jak je wyrażasz to tylko stek bzdur - po prostu nawet ich nie przemyślałeś.
- każda z osób tutaj potrafi swoje poglądy umotywować. Potrafi podać podstawy. Ty dla odmiany nie masz żadnych podstaw - przyjąłeś wariant i nawet sie nad nim nie zastanawiasz.
- osoby prezentujące tutaj swoje poglądy, nie ważne jaki - prawicowe, katolickie, protestanckie - wiedzą o czym rozmawiają. Twój poziom wiedzy jest zbliżony do zera.
Aha, i do jasnej cholery - daruj sobie darowanie mi, co? Nic mnie to nie obchodzi.
Crosis
|
N kwi 29, 2007 10:38 |
|
 |
Julia
|
Crosis, jesteskochany. Oczywiście zapraszam do baszty, zwołaj "zierzyniec", znaczy sie wilczka (moze niech przyniesie tez moj dywanik jesli jeszcze u niego jest), skrzydlatego kotecka i... reszte starej wiary i... lemoniada (dla ciebie może być taka jak zwykle) i powspominajmy stare czasy
Ninurta, bardzo proszę... [pac - kolorowo-tęczowa babka piaskowa o zapachu wspomnień leci w stronę Ninurty]
spokojnie, to w ramach powitania, dawniej zawsze tak witaliśmy nowych, a także sami się obrzucaliśmy piaskiem w ramach relaksu...
|
N kwi 29, 2007 12:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Z dedykacja dla Crosisa
Introit
(pieśń na wejście)
Chodź, człowieku, coś ci powiem
Chodźcie wszystkie stany
Kolorowi, biali, czarni