Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 18, 2025 2:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 78  Następna strona
 Wątek na dobranoc 
Autor Wiadomość

chrrrrr pffffff
chrrrrrrrrr pfffffff

łaaaaa , a no tak

dobranoc

chrrrrr pffffff
chrrrrrrrrrrrr pffffffffffff

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

N cze 19, 2005 0:36

chrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

:spioch: Dobranoc i buzi na dobranoc :cmok1: :D

chrrrrrrrrrrrrrrrr chrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;-)

N cze 19, 2005 0:48
Zobacz profil WWW

Dobranoc :glupek2: ;/ :zdrowie: :piwko: :rotfl2:

N cze 19, 2005 10:53

Cisza...wokół mnie ciszaaa...narasta i dźwięczy w uszach cisza===> właśnie teraz echo mojej samotności odbija sie od ścian...

Mój chłopak właśnie dzis oświadczył mi ze musi sie zastanowić co dalej, że dopadła go obojętność, że nie mamy wspólnego języka, wspólnych spraw...Wiem, moze ( a własciwie napewno) gdzieś popełniliśmy ( a moze to ja popełniłam) błąd przez te 1,5 roku...Tylko że ja nie chcę sie z nim rozstawać; zależy mi na nim...Ale mam przeczucie ze to oznacza już koniec...Dlaczego ?! Ja chcę się zmienić, chcę zacząć jeszcze raz...Juz wiem w których miejscach popełniłam błąd...Proszę o jeszcze jedna próbę...
Powiedział ze sie odezwie, że powinniśmy przemyśleć sprawę, dać sobie czas przez jakiś tydzień...Ale nad czym ja mam myśleć- zależy mi na nim...Ale moze to będzię kara za to jak nieraz sie zachowywałam (czasem sama ze soba nie umiem wytrzymać)...Sama nie wiem co mam robić...Najwłaściwsze byłoby czekanie...Zwariuję...

Cisza...wokół mnie ciszaaa...narasta i dźwięczy w uszach cisza===> właśnie teraz echo mojej samotności odbija sie od ścian...

...

:cry:

N cze 19, 2005 21:05

chmurko... :przytul: czasem jest tka, ze nie wiemy co jest dla nas dobre, zanczy co bedzie dla nas lepsze... byc moze w waszym przypadku to odczekanie na opadniecie emocji okaze sie uzdrawiajace... (u mnie sie nie okazalo, ale z perspektywy czasu ciesze sie, ze tak sie stalo jak sie stalo ;) )

przy dzwiekach muzyki leze sobie i wracam myslami do przeszlosci i... wspominam to co bylo, niezaleznie od tego czy to bylo dobre czy zle, przyjemne czy nieprzyjemne... to jkawalek mojej historii ;)
a potem :ziew: spaaaaaaaać

N cze 19, 2005 21:36

Ale boję sie ze czekanie zabije to co jest...Boję sie że on przez ten czas ani raz nie poczuje ze mu mnie brakuje...I powie- sorki ale ja już nic do Ciebie nie czuję...

To mój pierwszy chłopak (wymodlony, wyproszony)... :(

N cze 19, 2005 21:40

Chmurko, jeśli Ty go kochasz i on Ciebie, to jestem pewna, że mimo popełnionych błędów się zejdziecie i będzie wszystko dobrze :cmok1:

Jeśli natomiast okaże się, że on nie jest Tobie przeznaczony, to przecież ycie toczy się dalej, a Ty napewno wkrótce poznasz tego jedynego i będziesz szczęśliwa.

CO kolwiek by się nie stało, pamiętaj, że Jezus jest ciągle przy Tobie i kocha Cię :) :-o

N cze 19, 2005 21:54
Zobacz profil WWW

chyba czas wreszcie spac... :ziew: jutro kolejny dzien wakacji... jaka szkoda, ze sa juz o tydzien ktotsze :placze:

Pn cze 20, 2005 0:04

Chmurka zaspiewaj sobie piosenkę Sz. Wydry "Co ma byc to będzie..."
Piękne, Nutka by ci zagrała, ale chyba jej gitara zginęła pośród książek, jak dywanik Julii.
Kładę się do łóżeczka, bo mnie sen ogarnia, jak niekiedy leń. Te dwa stworzenia są silniejsze ode mnie.
Kolorowych snów.

Pn cze 20, 2005 20:45

...nadzieja umarła zasypana i pogrzebana za życia...

:beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

Pn cze 20, 2005 21:37

chmurko a ja zakopiesie obok twojej nadziei :beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa:

Pn cze 20, 2005 21:44

Może powinnam się przyłączyć ;-) :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: No, a teraz nie płąkać mi, baby jedne :cmok1:

Pn cze 20, 2005 22:09
Zobacz profil WWW

Meg... jak ty nie chcesz to nie placz... ja mam powody i chmurka tez... :beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa::beksa:

Pn cze 20, 2005 22:13

Życie jest za krótkie, żeby się zamartwiać i wylewać łzy, a (u mnie) najgorsze jest to, że coś co wydawało mi się poważnym problemem z prespektywy czasu, nawet bawiło mnie, że mogłam się czymś takim zamartwiać :)

Pn cze 20, 2005 22:19
Zobacz profil WWW

Meg... bół fizyczny i spowodowana nim niesprawność i wynikajace z tego liczne ograniczenia (szczegolnie teraz) mnie dobijaja... ja juz nie mam siły, a to mnie trzyma juz ponad 2 miesiace, bylo lepiej a teraz jest znow gorzej :beksa: nawet nie wiem cy powinnam sie klasc, bo nawet wtedy boli :beksa:

Pn cze 20, 2005 22:23
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 78  Następna strona