Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 9:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 139  Następna strona
 Wątek dzienny 
Autor Wiadomość

no ja uslyszalam, ze studia to przedluzenie mlodosci .... to ksiazki maja taki zbawienny qrcze wplyw czy jak :?

So lut 19, 2005 15:15

jasne... wlasnie podobno studia to naj[piekniejszy okres w zyciu... a ja lasnie je spedzilam zawieszona pomiedzy wydzialami, a teraz w zasadzie juz zaczynam sie powoli starzec... a czas studiow? kojarzy mi sie tylko z zabieganiem... a teraz jeszcze mam tyle nauki, juz nawet nie wiem od czego powinnam zaczac, a podobno mam weekend :( i nawet nie zdaze odpowczac bo muzze sie przygotowac na zaliczenia na caly tydzien, bo w tygodniou nie bede miec czasu :( eh... zycie

So lut 19, 2005 16:17

Jestem zła, jestem zła, jestem BARDZO zła.
Na samą siebie
na egoizm innych
na wpierniczanie się w moje życie z tzw dobrymi radami, z rządaniami
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :pada: :pada: :pada: :pada: :pada: :pada: :pada: :pada: :pada: ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ :klotnia: :klotnia: :klotnia: :klotnia: :klotnia: :klotnia: :klotnia: :klotnia: :klotnia: :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: :bije: :bije: :bije: :bije: :bije: :bije: :bije: :bije: :bije: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :boks: :| :| :| :| :| :| :| :| :| :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

N lut 20, 2005 17:25
Zobacz profil YIM

Nutko nie mozesz pozwolic, zeby inni wlazili na twoj teren... to ty sama decydujesz komu i na co pozwalasz.... :przytul:
mnie draznia dzis od rana gadaniem na moj temat i czepianiem sie tego co robie, czego nie robie itp. :evil: :twisted: ;[

N lut 20, 2005 17:40

W ramach tego-co kogo wkurza: to mnie wkurza najczęściej moja bezsilność, beznadziejność, to że chciałabym a nie mogę...chociaż moze nawet jest inaczej-moze przez moje lenistwo nie mogę, przez to ciągłe nażekanie, które przecież nic nie pomoże....Wkurza mnie że mam tyle niedoskonałości i nie potrafię sie zaprzeć żeby wkońcu coś z tym zrobić...WrrrrWrrrrWrrrrr :mad: :-X :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

N lut 20, 2005 21:33

Nutko nie mozesz pozwolic, zeby inni wlazili na twoj teren... to ty sama decydujesz komu i na co pozwalasz.... :przytul:

Julio :przytul:
tylko jak im to przetłumaczyć coby się odczepili :co: ;/

Pn lut 21, 2005 8:35
Zobacz profil YIM

W ramach tego-co kogo wkurza: to mnie wkurza najczęściej moja bezsilność, beznadziejność, to że chciałabym a nie mogę...chociaż moze nawet jest inaczej-moze przez moje lenistwo nie mogę, przez to ciągłe nażekanie, które przecież nic nie pomoże....Wkurza mnie że mam tyle niedoskonałości i nie potrafię sie zaprzeć żeby wkońcu coś z tym zrobić...WrrrrWrrrrWrrrrr :mad: :-X :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Chmurko :przytul:
To miałam na myśli pisząc że jestem zła na siebie :( :killer:
Chyba tylko Bóg potrafi pomóc, ale z moją wiarą i byciem dobrą ostatnio bardzo kiepsko :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze:

Pn lut 21, 2005 8:38
Zobacz profil YIM

Dopóki rady są tylko radami (udzielanymi z miłością) jest wszystko ok. Kiedy jednak inni próbują zacząć sterować Twoim życiem mówic Ci, np. "Musisz zrobić to" powinnaś reagować zdecydowanie. Jak? Jasno i wyraźnie informując, że rady tych osób i postawa tych osób zaczyna wyglądać na manipulacje i zwyczajnie masz tego dość. Jeśli to są Twoi rodzice pewnie ich to zaboli, ale najczęściej jest właśnie tak, że (parafrazując) rodzice bardzo Ciebie kochają i mają dla Ciebie cudowny plan. A przecież nie o to chodzi w życiu. Jeśli nawet popełnisz błąd to naprawianie go sprawi Tobie wiele satysfakcji i będzie dla Ciebie niepowtarzalną szkołą życia. (oczywiście zakładam taką opcję dla osób dorosłych)
Pozdrawiam i życzę udanego boju z życiem :) Można go wygrać pod jednym warunkiem: Idąc za Jezusem..... ale i z Jezusem.
Dobrego dnia

Pn lut 21, 2005 10:18

Pablo jak z miłością to owinni zrozumieć że mam prawo do uczenia się na własnych błędach.
Rodzice zrozumieli, że jak chcę rady to idę i pytam, a babcia to: zjedz to, tamto i jeszcze więcej :zniesmaczony: ucz się tu a nie tam, to jest dobre a to nie i masz tego nie robić. Co ja qrcze bobas jestem ??
To jest moje życie i ja muszę sobie z nim poradzić :x

Pn lut 21, 2005 10:41
Zobacz profil YIM

Nutko no i tu jest problem. Nie wszyscy rodzice wiedza po co maja dzieci i jaka jest ich (rodziców) rola w zyciu dzieci. Niestety często jest tak, że dzieci maja spełniać oczekiwania i marzenia rodziców - a na to niue można się zgodzić. Co do babci... hmmmm no cóż. Babcie już tak mają. Nie da się zwalczyć trzeba pokochać (i robić swoje) :)

Pn lut 21, 2005 10:54

No to mi poniedziałek dowalił (za przeproszeniem) w tyłek !!!!!!!!!!!!!
Mam dość.....wrrrrrrr :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pn lut 21, 2005 15:42

8) :D :mruga: :nauka: :-D :biggrin: :puknij: :whoeva: :whoeva: :yes: :evil: :lol: :( :( :o :o :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :dostal: :dostal: :dostal: :cojest: :cojest: :!: ;-) :twisted: :twisted: :jem3: :jem3: :jem1: :jem2: ;/ ;/ ;/ :P :P :P =] =] :jezor: :jezor: :zawstydzony: :telefon: :tancze: :tancze: :zniesmaczony: :zniesmaczony: :killer: :killer: :hahaha: :prysznic: :prysznic: :zly: :zly: :ziew: :ziew: :ziew: :ziew: :ziew: ;[ ;[ :zegar: :zegar: :zegar: :zegar: :zegar: :zegar: :kawa: :kawa: :kawa: :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czas: :czas: :clever: :clever: :clever: :clever: :clever: :clever: :clever: :czas: :czas: :czas: :czas: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: :boje: = chaos przedpoprawkowy

Pn lut 21, 2005 19:02
Zobacz profil YIM

no ja uslyszalam, ze studia to przedluzenie mlodosci .... to ksiazki maja taki zbawienny qrcze wplyw czy jak :?

Nie wiem JAK to działa... ale działa na pewno :biggrin:
Właśnie dlatego studiuję dalej i tak już od 9 lat... :biggrin:
i nadal się czuję jak młodo jak maturzystka :biggrin:

Pn lut 21, 2005 19:11

Nutko... sama tez mam z tym problem... mam juz dosc tlumaczenia sie kiedy, z kim i gdzie wychodze... ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede robic to co chce a nie to co chca rodzice... ale poki co musz esie jeszcze pomeczyc...

Pn lut 21, 2005 20:00

Jak ja nie cierpię zaczynania pracy o ósmej :(

Wt lut 22, 2005 8:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 139  Następna strona