| Autor |
Wiadomość |
|
MaBi
|
NIE DLA NIERÓWNEGO TRAKTOWANIA OSÓB!
_________________ "Oto czynię wszystko nowe" Ap 21,5
|
| Pt gru 09, 2005 23:16 |
|
|
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
PRECZ Z PISANIEM PRAC MAGISTERSKICH!

_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Pt gru 09, 2005 23:34 |
|
 |
|
Mieszek
|
przyszedłem jak powiedział Spidy
ale wziąłem ze soba trochę karbidu 5ton[powinno wystarczyć] i lont...[nie wiem po co]
otwieram "puszke" z karbidem - jestem ciekawy jak wygląda
o trochę wody mi sie tam wlało cos śmierdzi purtnął ktoś czy co??
troche tu ciemno w tej szafie :lol:
może by tak poświecić trochę mam świeczkę ma ktoś zapałki?
UWAGA
aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!
... [cdn]
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
| So gru 10, 2005 11:52 |
|
|
|
 |
|
Spidy
|
<Samobójczy zamach Mieszka na SZAFĘ został uznany przez Jury. Mieszek otrzymał notę 7 punktów z 10 możliwych. W uzasadnieniu werdyktu czytamy:
"...jak wiadomo zamach samobójczy jest powszechną na świecie formą KRZYKU, a prezentację tej oryginalnej sztuki na gruncie krajowym należy uznać za odważny, choć miejmy nadzieję incydentalny, gest wskazujący na potrzebę istnienia SZAF również w innych kulturach i cywilizacjach..."
SZAFA oczywiście jest zaopatrzona w najnowocześniejsze zabezpieczenia przeciwogniowe, przeciwpowodziowe, antybakteryjne, antywirusowe, fajerłole oraz jest dodatkowo uszczelniona Polską Watą Cukrową.>
DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY!
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
| So gru 10, 2005 13:18 |
|
 |
|
Mieszek
|
znowu ta różnica w interpretacji czynu...
ŁaaaaaaAAAA !!
jaki zamach samobójczy ?>??
ja tylko chciałem poswiecić sobie żeby zobaczyć jak karbid wygląda czy jest naprawdę szary np ...
a o przyniesienie karbidu to mnie żabcia bobo poprosiła
o
|
| So gru 10, 2005 13:26 |
|
|
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Taaa, najłatwiej zwalić odpowiedzialność na innych!
Pfffffffffffff!

_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| So gru 10, 2005 13:48 |
|
 |
|
Spidy
|
<Mieszek wychodzi obolały z SZAFY i wtem rzuca się na niego całe stado dzikich fanek łaciat.., tfu, łacińskich w podzięce za ewangelizację obcych narodów>
DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY! 
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
| So gru 10, 2005 13:50 |
|
 |
|
bobo
|
ok. przyznaję się, ja mówiłam Mieszkowi o lampie karbidowej.
A niech sobie nią poświeci.
(wstyd się przyznac, ale uśmiercałam kiedyś karbidem chrzcząszcze opadające z kasztanowca) plułam do pudełka zapałek i chrząszcze wpadały do niego, jak muchy do miodu. Karbid pienił się, jak wściekły pies i to mnie bawilo (no, nie tylko mnie - wszystkich z podwórka).
Mieszek, dzieńdoberek w szafie. Ja wychodzę, mój dołek chyba się skończył, spadam z wieszaka. A reszta pozostaje milczeniem...
Wiecie co? Mam sianko, zwierzęta...robię z bracikiem szopkę. Taka inspiracja - wspaniały temat na rozważania, kiedy oczekujemy Tego, który się narodzi.
Spidy, cos twoje slowa mi przypominaja, raczej nas - DZIEKUJEMY.
NIECH ZYJE NADZIEJA.
NIECH ZYJE WOLNOSC
WOLNOSC I SWOBODA.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| So gru 10, 2005 20:09 |
|
 |
|
Mieszek
|
Mieszek wiec wychodzi z szafy sam nie wiedząc po co tam wszedł bo dołka żadnego nie ma
słychać w oddali tylko ciche "Mieszku może byc zapalniczka?..."[nierozpoznawalny głos w tłumie wieszakowiczów]
i ktos dokonuje tego o czym mówił... cos zapala
nagle:
NiEEEEEEEEEEEeeeeeeeee
BUM! ! !
łubudum
a echo wtóruje : łubu dum, łubu dum.. dum.. dum.. dum ..
Mieszek odwraca się i widzi jak tylko wióry spadają powoli na ziemię
hmmmm co się mogło stać -zadaje sobie pytanie i odchodzi...
[w strone zachodzacego słońca]
(muzyka: ...
The sun is sinking in the west The cattle go down to the stream The redwing settles in the nest It's time for a cowboy to dream
Purple light in the canyons That's where I long to be With my three good companions Just my rifle, pony and me
Gonna hang (gonna hang) my sombrero (my sombrero) On the limb (on the limb) of a tree (of a tree) Coming home (coming home) sweetheart darling (sweetheart darling) Just my rifle, pony and me Just my rifle, my pony and me
(Whippoorwill in the willow Sings a sweet melody Riding to Amarillo) Just my rifle, pony and me No more cows (no more cows) to be roping (to be roping) No more strays will I see Round the bend (round the bend) she'll be waiting (she'll be waiting) For my rifle, pony and me For my rifle, my pony and me )
..........................................................................................THE END
|
| So gru 10, 2005 21:49 |
|
 |
|
Incognito
|
WAKE UP! WAKE UP AND LOVE!

_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| So gru 10, 2005 21:59 |
|
 |
|
angua
|
PRECZ Z WIRUSAMI!
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| N gru 11, 2005 5:08 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dzięki wirusom człowiek może ćwiczyć cierpliwość i charakter
|
| N gru 11, 2005 9:59 |
|
 |
|
Spidy
|
CHYBA CHARAKTER ZBRODNI!
WIRUSY NA BAMBUSY!!!
I "KRYTYCZNE BŁĘDY SYSTEMU WINDOWS, SKONTAKTUJ SIĘ Z PRODUCENTEM" - TEŻ!
|
| N gru 11, 2005 10:37 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Precz z zimą i z zaparowanymi okularami, przez które nic nie widać!
Miłej niedzieli wszystkim 
|
| N gru 11, 2005 10:47 |
|
 |
|
angua
|
PRECZ Z CIERPLIWOŚCIĄ 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| N gru 11, 2005 15:01 |
|
|
|