Autor |
Wiadomość |
Mieszek
|
wiesz co A.
tym razem mnie rozśmieszyłeś 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
N lip 02, 2006 15:23 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
niepamiętam czy to było
ale bardzo znane jest już od wielu wielu... no dobra od jakiegoś tam czasu...
http://www.g-ce.pl/kici/
i porada
w Firefoxsie nie działają dźwięki
więc najlepiej wejść na stronkę spod IE 
|
N lip 02, 2006 15:52 |
|
 |
Mieszek
|
|
N lip 02, 2006 17:17 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
ale to jest hihi
no normalnie faktycznie dla nudzących się za bardzo w lato...
symulator rzucania śmieciami do kosza...
http://www.langeneggers.ch/Spiele_a/Cyrkam/airtos.swf
hehehehhehehheh

|
N lip 02, 2006 17:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Źródło: Andrzej Mleczko, Polityka 25/2006
|
N lip 02, 2006 17:48 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Rozprawa w sądzie o przyznanie alimentów:
- Baco, a znacie tę oto Marynę?
- Ano znam.
- A to dziecko, to wyście jej zmajstrowali?
- Ano ja.
- A co będzie z płaceniem za dziecko?
- Ja tam panocku za te robote nic nie chce.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lip 03, 2006 8:31 |
|
 |
Incognito
|
Jedno zdjęcie, a tyle radości!
Btw. nie wiem jak Bóg, ale ja widząc sygnaturę założyciela tematu z podanego linka, uśmiecham się bardzo szeroko ;-)
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Śr lip 05, 2006 21:37 |
|
 |
ToMu
|
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr lip 05, 2006 22:17 |
|
 |
ToMu
|
Po czym poznać, że jesteś w Stanach?
Gazeta codzienna ma 160 stron, 41 poświęca na sport, z czego 13 na koszykówkę, 10 na golf, 10 na baseball i tylko PÓL STRONY na Mundial...

|
Śr lip 05, 2006 22:30 |
|
 |
Incognito
|
...a pozostałe strony to reklamy 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Śr lip 05, 2006 22:40 |
|
 |
ToMu
|
Urzędniczka Urzędu Skarbowego do młodego przedsiębiorcy:
- Jak pan śmiał w rubryce "Pozostający na moim utrzymaniu" wpisać "IV RP"?!
|
Cz lip 06, 2006 7:08 |
|
 |
Mieszek
|
ToMu świetne
hehe
ale sie uśmiałem

|
Pt lip 07, 2006 18:22 |
|
 |
ToMu
|
List od małego harcerza do rodziców
Drodzy Rodzice!
Druh drużynowy powiedział nam, że mamy wszyscy napisać do rodziców, ponieważ najprawdopodobniej widzieliście powódź w TV i bardzo się martwicie.
Nic nam nie jest. Woda porwała tylko jeden nasz namiot i dwa śpiwory. Na szczęście żaden z nas się nie utopił, ponieważ kiedy to się zdarzyło byliśmy wszyscy w górach i szukaliśmy Krzyśka, który zaginął. Zadzwońcie, proszę, do matki Krzyśka i powiedzcie jej, że już wszystko w porządku i że się znalazł. Krzysiek sam nie może do niej napisać, bo połamał sobie obie ręce jak spadał ze skały. Na poszukiwania Krzyśka wyjechaliśmy pick-up'em drużynowego. To było niesamowite. Nigdy byśmy nie znaleźli Krzyśka w tych ciemnościach, gdyby nie błyskawice. Druh drużynowy strasznie się wkurzył, że Krzychu poszedł w góry nikomu nic nie mówiąc. Krzysiek powiedział, że mówił mu przecież, ale to było podczas pożaru, więc drużynowy najprawdopodobniej go nie usłyszał.
Wiedzieliście, że jeśli się wrzuci do ognia butelkę z benzyną to może wybuchnąć? Mokry las nie spłonął, ale jeden z naszych namiotów tak. Także trochę naszych ubrań. No i Stefan będzie wyglądał tak niesamowicie, dopóki nie odrosną mu włosy.
Będziemy w domu w sobotę, jeśli do tego czasu drużynowy naprawi samochód. Ten wypadek to naprawdę nie była jego wina. Hamulce pracowały OK kiedy ruszaliśmy. Druh powiedział, że tak stary samochód miał prawo się popsuć. Prawdopodobnie dlatego, że był tak stary, nikt nie chciał go ubezpieczyć. Ale w sumie uważamy, że ten samochód jest całkiem cool. Tak jak i druh drużynowy. Nie robi nam wymówek jak nabrudzimy w aucie, a kiedy w kabinie robi się gorąco, druh pozwala nam jechać na pace. Trudno żeby nie było gorąco jak jedziemy w 10 osób. Ale odkąd patrol policji zatrzymał nas na autostradzie już nie wsiadamy na pakę.
Czy już wspominałem że druh jest dobrym kierowcą? Przed tym wypadkiem uczył Ryśka jeździć. Ale spoko, pozwalał mu tylko na szybszą jazdę na górskich drogach, gdzie prawie nie ma ruchu. Od czasu do czasu przejeżdżają tam tylko ciężarówki.
Dzisiaj rano wszyscy chłopacy skakali do wody ze skał i pływali w jeziorze. Druh nie pozwolił mi, ponieważ nie umiem pływać, i Krzyśkowi z powodu tych jego rąk; dlatego my dwaj pływaliśmy po jeziorze kajakiem. Fajne jezioro. I głębokie. Chociaż niektóre czubki drzew wystają ponad lustrem wody. Druh nie jest upierdliwy jak inni drużynowi. Nawet nam nie marudził, że nie ubraliśmy kamizelek ratunkowych. Spędza teraz dużo czasu naprawiając samochód, więc staramy się nie zawracać mu głowy głupotami.
Zdobyliśmy już odznaki pierwszej pomocy. Kiedy Dawid nurkował w jeziorze i uciął sobie rękę, sami zakładaliśmy mu opaskę uciskową. Ja i Marek wtedy zwymiotowaliśmy, ale druh powiedział, że to prawdopodobnie było tylko zatrucie pokarmowe po zjedzeniu resztek kurczaka. Druh powiedział, że tak samo wymiotował pojedzeniu, które jadał w więzieniu.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że on wyszedł i został naszym drużynowym. Druh mówił, że teraz jest już dużo mądrzejszy i że zrobiłby TO dużo lepiej niż wtedy. Nie bardzo wiem, o co chodzi. Muszę już kończyć. Idziemy do miasta, żeby wysłać listy i kupić naboje. Nie martwcie się o mnie.
Jest OK. Pozdrawiam.
|
Pt lip 07, 2006 18:57 |
|
 |
Mieszek
|
przypomniałeś mi ToMu o moim pobycie na koloniach
wtedy wyobraźcie sobie nasza wyhowawczyni kazała zostawiać listy otwarte przed wysłaniem by mogła je... przeczytać
jak ja lubie komunę i ten portret Marksa w naszym pokoju bleeee
to jest dopiero humor
heheheehehehe
|
Pt lip 07, 2006 20:09 |
|
 |
ToMu
|
Do pokoju hrabiego wchodzi lokaj i mówi:
- Panie hrabio, znowu przyszedł ten żebrak który twierdzi, że jest pana bliskim krewnym i że może tego dowieść.
- To chyba jakiś idiota?
- Ja też tak pomyślałem, ale to jeszcze nie dowód!
|
Pt lip 07, 2006 20:35 |
|
|
|