Dlaczego faceci lubią piwo?
| Autor |
Wiadomość |
|
Kamyk
|
To po co z nimi chodzisz jaka jest nudno
Jak ja z moimi znajomymi z teologii chodzę do knajpy to niezbyt dużo gadamy o nauce  druga skrajność
P.S - gdzie studiujesz?
|
| Pn cze 25, 2007 10:22 |
|
|
|
 |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Kamyk napisał(a): To po co z nimi chodzisz jaka jest nudno  Jak ja z moimi znajomymi z teologii chodzę do knajpy to niezbyt dużo gadamy o nauce  druga skrajność  Nie "po co chodzisz" tylko "po co idziesz", bo to pierwszy raz w ogóle gdzieś razem idziemy  Bo poza uczelnią nie mam z kim. W moim otoczeniu same prymitywy, za grosz inteligencji. A ci z roku z kolei są bardzo inteligentni i koleżeńscy, ale też nudni i nie ma z nimi praktycznie żadnych wspólnych tematów. TYLKO NAUKA. To jest trochę chore, moim skromnym zdaniem. Na połowinki z nimi na pewno nie pójdę!  Kamyk napisał(a): P.S - gdzie studiujesz?
WT UAM Poznań
Nie ważne jaki to jest wydział. To Uniwersytet, a nie zakon. A że teologiczny ... jak każdy inny 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Pn cze 25, 2007 10:53 |
|
 |
|
Bartas
|
No, i nie poszliśmy na to piwko tydzień temu po egzaminie, a wszyscy przecież zdali! Kichać na to! Sam wypiłem w domku wieczorem:-)
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Pt lip 06, 2007 20:19 |
|
|
|
 |
|
CHRIS.SR
|
Ja piwo uwielbiam, najbardziej lubie piję podczas ogladania filmów. 
|
| Pt lip 06, 2007 21:17 |
|
 |
|
vesper
|
Ja samemu nigdy. Jak piwo to w towarzystwie 
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
| Pt lip 06, 2007 21:34 |
|
|
|
 |
|
CHRIS.SR
|
Ja niestety nie moge pic w towarzystwie, niemam przyjaciół 
|
| Pt lip 06, 2007 21:39 |
|
 |
|
martin
|
A ja sobie warzę piwko takie jakie lubię i jakie chcę. Trochę to trwa (fermentacja i leżakowanie) ale warto wypić dobre piwo z przyjaciółmi przy ognisku czy grilu. W końcu ludzkość zna ten napój od jakichś 6 tys. lat więc tradycję należy podtrzymać 
_________________ martin
|
| Pt lip 06, 2007 22:05 |
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Bartas napisał(a): No, i nie poszliśmy na to piwko tydzień temu po egzaminie, a wszyscy przecież zdali! Kichać na to! Sam wypiłem w domku wieczorem:-)
A jakbyście nie zdali to byście nie poszli? Przecież piwo się pije po zdanym, po oblanym i po przełożonym egzaminie :>
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Pt lip 06, 2007 23:02 |
|
 |
|
Bartas
|
A. napisał(a): Bartas napisał(a): No, i nie poszliśmy na to piwko tydzień temu po egzaminie, a wszyscy przecież zdali! Kichać na to! Sam wypiłem w domku wieczorem:-) A jakbyście nie zdali to byście nie poszli? Przecież piwo się pije po zdanym, po oblanym i po przełożonym egzaminie :>
Wiesz, A. , to są po prostu ćwoki! Nic ich nie interesuje! Albo nauka, albo modlitwa, albo praca! Dla mnie też takie rzeczy są bardo ważne, ale ....  no, bez przesady cały czas tylko tym żyć, taka monotonią ? 
|
| So lip 07, 2007 10:09 |
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cytuj: Albo nauka, albo modlitwa, albo praca!
OMG O_o Czy ktoś z nich jest przed 40? Jeśli student odmawia piwa... wróć, żaden student nie odmówi piwa. Piwo jest dobre na wszystko i każdy o tym wie- na smutek, radość, żal, obojętność, zabawę, wesele, komunie, pogrzeb, bierzmowanie, park, pub, wykład. Tylko nie samochód.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| So lip 07, 2007 11:12 |
|
 |
|
Bartas
|
A. napisał(a): Cytuj: Albo nauka, albo modlitwa, albo praca! OMG O_o Czy ktoś z nich jest przed 40? Jeśli student odmawia piwa... wróć, żaden student nie odmówi piwa
No, nie wiem. Owszem, niektórzy są przed 40stką, ale z nimi raczej nie trzymam, wróć ... ja tam z nikim nie trzymam, nawet z tymi młodymi, bo z nimi się nie da. TYLKO NAUKA i nic poza tym. Kierunku nie zmienię, bo już dość daleko zaszedłem(III rok rozpoczynam w październiku), poza tym jest interesujący dla mnie, ale życie samą nauką i modlitwą to przesada!
|
| So lip 07, 2007 17:53 |
|
 |
|
Kamyk
|
Bartas, przenieś się do nas na UŚ  Zapewniam Cię, że nieraz pójdziemy wtedy na piwo większą ekipą, nieraz też na imprezę 
|
| So lip 07, 2007 18:00 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Wiecie, ja bym nie etykietkowala ludzi, ze Ci piwkujący to spoko luzaki a reszta to kujony i nooby.
Ktos, kto na studiach cały czas się uczy i modli, moze w swoim zyciu wypił więcej niz my, tylko juz mu się znudziło...Albo ma swoje towarzystwo z którym sie bawi i tyle...Nie obserwujemy kogos 24/dobę, zeby wiedziec co na pewno robi a czego nie...
Swoją drogą ja to czasem nie mogę patrzec jak niektórzy chodzą w szmatławych ciuchach, ale na piwo to zawsze mają kasę...
|
| So lip 07, 2007 20:40 |
|
 |
|
Zencognito
|
Teresse napisał(a): Wiecie, ja bym nie etykietkowala ludzi, ze Ci piwkujący to spoko luzaki a reszta to kujony i nooby.
Właśnie, można być abstynentem i chill-out haxorem jednocześnie 
|
| So lip 07, 2007 20:46 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
eee...  a co to znaczy chill-out haxor??
|
| So lip 07, 2007 20:52 |
|
|
|