Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 9:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
 żeński mózg... 
Autor Wiadomość

Może i myślał, ale za to Blaszany Drwal miał siekierę :clever:

pzdr :D:D:D

Śr wrz 15, 2004 12:34

dziękuję za poradę. MOże założysz kolo gospodyn wiejskich skoro masz tyle dobrych rad w zanadrzu. Co do humorystycznego Twego podejścia> jakże się cieszę z możliwości czerpania z niego pełnymi garściami na tymże miłym forum :)

Śr wrz 15, 2004 12:34

Koło gospodarzy wiejskich raczej :clever:

pzdr :)

Śr wrz 15, 2004 12:35

Oups - Nikita :) Ja naprawdę bardzo wątpię, czy ktokolwiek z tutaj piszących traktuje to poważnie :)

Spoonman - siekiera nie jest specjalnie finezyjnym narzędziem, jeśli ma służyć za symbol sposobu myslenia...

Śr wrz 15, 2004 12:42

Hmmm, Jotka, to właśnie mój dziwny i jak widać przyciężkawy i nie pasujący do waszego Forum rodzaj czarnego humoru, to może ja się zawczasu wypiszę, bo sieję niepotrzebny ferment i potem trzeba pisać "ups" a SPOONI musi mi wszytko wykładać , kawę na ławę.

Śr wrz 15, 2004 14:46

Pozdrawiam :)

Śr wrz 15, 2004 15:03

Taaaaaaa, super zrobiłam sobie ten cudo test i wyjszło mi że chyba naprawdę jestem pomyłką, hehe. 30 pkt.!!! ale ze mnie 100% facet. I co ja mam powiedzieć? :o

Śr wrz 15, 2004 16:22
Pomyłko droga, zazdroszczę wyniku! Zawsze chciałam być chłopczykiem! Ale co ja mam powiedzieć? Mózg dwupłciowy..... :biggrin: Trzecia płeć czy hermafrodytyzm mentalny? :p
Pozdrawiam

Śr wrz 15, 2004 17:09

:D no to Pomyłko jestes bardzo mężną kobietą, tylko pozazrdościć. :)

Śr wrz 15, 2004 17:25

Ale sie te PLCIE pomietolily...........JA TAK NIE CHCE!!!!

Kobita ma byc kobita, a facet facetem

Nie cierpie zniewiescialych facetow i meskich kobiet.....to feeeeeeeee...niesmaczne :D:D:D:D:D

BO...."Ja jestem macho, mnie kobiety nie wybacza....."

:D:D:D:D:D

pozdrowka :P

Śr wrz 15, 2004 23:31
Zniewieściały facet? Męska kobieta to pojęcia baaaaaaaaaaaaaardzo względne. Wszystko sprowadza się do tego jak nas ukształtuje życie, w jakim miejscu postawi nas Bóg i jaką rolę każe nam pełnić. Czasem kobieta zmuszona jest do wykonywania zadań, którymi "normalnie" zajmuje się facet i na odwrót. Nie uważam się za jakąś tam babę-chłopa czy też inne "cud stworzenie-indywiduum", jestem taka jaką stworzył mnie On i staram się wykonywać to co mi polecił najlepiej jak potrafię... (a różnie z tym bywa) Czy jestem mężna? Nie zastanawiałam się nad tym, bo nie o to w tym wszystkim chyba chodzi, na pewno nie podołałabym niczemu i na pewno nie byłoby mnie już tu gdyby on nie czuwał nade mną. Doświadczenia życiowe kształtują w nas takie czy inne postawy, więc czasem tchórz też musi być mężny.

A jeśli chodzi o moje męskie cechy - to choćby mój wygląd zewnętrzny, który nijak się ma to takich teorii, hehhe. O qrcze ale się powaznie zrobiło, kończę, bo coś się zapomniałam. Nie tu i nie teraz czas na takie tam wywody. :x
pozdrawiam

Cz wrz 16, 2004 9:35

my tu sobie klepu klepu pierdu pierdu a i tak wiadomo od początku do końca, że dzieci lubią misie, misie lubią dzieci

czyli K kochają M i M kochają K

hłe hłe hłe

Cz wrz 16, 2004 10:42

tam miało być p.i.e.r.d.u. p.i.e.r.d.u. :D:D:D

faktycznie Beli jak taki macho z Ciebie to faktycznie leć i błagaj o wybaczenie, bo to niewybaczalne :D:D:D

:)

Cz wrz 16, 2004 10:44

120 punktów... :| .....

Tak na marginesie - kobiety są bardziej spostrzegawcze, sądzę też, że mają lepszą pamięć, widzą więcej różnych rzeczy przewijających się w ich otoczeniu :D:P;). Ich uwagę przyciagają szczegóły, drobiazgi, często są dla nich bardzo istotne :P. Oczywiście ;), są też bardziej uczuciowe niż faceci... Ciekawe tylko, czy płeć brzydka nie chce widzieć pewnych rzeczy, czy tylko udaje, że ich nie zauważa :D:P:D:P.

;)

So wrz 18, 2004 1:38
Post Witam
Witam serdecznie,
strasznie tu sympatyczna atmosfera panuje az nadzieja we mnie zaplonela coby moze jakis przyjaciol albo mila kolezanke poznal, jak to mowia do tanca i do rozanca a o reszte sie nasz Pan zatroszczy pozdrawiam!

N wrz 19, 2004 17:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona