Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 9:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Siłownia 
Autor Wiadomość

Moimi synowie to chlopy na schwal, targaja jakies tam zelastwo w piwnicy i biora jakies te swoje specyfiki i maja co robic w wolnym czasie

Lepsze to niz lazenie i zaczepianie innych ludzi, co robi obecnie znudzona mlodziez :?

So cze 09, 2007 10:57

Widze, że bardzo wielu z Was myśli baaaaaardzo stereotypowo.. Ktoś kto chodzi na siłownie to od razu <z tego co czytałam>
-łysy,
-wielki;
- kox...
nic bardziej mylnego. Oczywiście, tacy też się zdarzają.. Ale jeśli ktoś zjada kox to raczej za często nie chodzi na siłownie... Poza tym czemu siłownia i siła miałayby wykluczać inteligencję?
Dalej, siłownia też całkiem nieźle kształtuje sylwetkę...
Dalej, uczy samodyscypliny, smozaparcia, systematyczności.. Ogołnie sporo dobrego... :)
Dalej, może stać się świetnym hobby... Przynajmniej ma się co robić... :)

Nie jestem zwolenniczką wielkich facetów, z wystającymi mieśniami... Akurat to mi się nie podoba <taki Pudzian na przykład... >
Ale ogólnie jestem za.. :)

N cze 10, 2007 14:17
chodzenie na siłownię moze być chorobą...Jest tak zwana meska anoreksja- ktora nazywa się 'dysmorfia mięsniowa"...Tak jak dziewczyny glodząc się myslą ,że rozwiąża swoje problemy, mają poczucie kontroli nad czymś- podobnie jest u męzczyzn, tylko, ze oni budują sylwetkę...(oczywiście w uproszczeniu)

W takim wypadku nie ma w tym nic godnego podziwu- tak jak glodzenie się przez anorektyczkę nie jest dowodem jej silnej woli...

Cz cze 14, 2007 22:08
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6