Autor |
Wiadomość |
angua
|
Ha! Witamy 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
N cze 04, 2006 21:57 |
|
|
|
 |
Ptasiek
|
Dopiero rozglądam się pośród gąszczu działów i tematów. Tymczasem witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Jestem ...estolatkiem o wszechstronnych zainteresowaniach z naciskiem na podstawy fizyki teoretycznej  .
W wolnych chwilach dużo czytam i aktywnie udzielam się na forach, głównie w nurcie obrony dobrego imienia Kościoła Katolickiego i dobrego imienia Polski. Piszę te słowa serio. Dany mi jest bardzo cięty i precyzyjny język i staram się na miarę swych umiejętności z niego korzystać.
Brakuje mi niestety dość często precyzyjnych argumentów w sprawach oczywistych moralnie i intuicyjnie. Stąd sądzę, że przez fakt uczestniczenia w tym forum i - co się zresztą z pewnością okaże - częstego zadawania pytań, uda mi się ubogacić siebie, jak również podzielić się swymi przemyśleniami i doświadczeniami.
|
Pt lip 28, 2006 23:29 |
|
 |
Mieszek
|
witamy
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
So lip 29, 2006 16:24 |
|
|
|
 |
Kropka
|
O! Dokopałam się do wątku z powitaniami. Więc się witam z Wami. Kropka jestem. To tyle na razie...
Lubię niebieski kolor 
|
Pt sie 04, 2006 19:49 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Kropka napisał(a): O! Dokopałam się do wątku z powitaniami. Więc się witam z Wami. Kropka jestem. To tyle na razie... Lubię niebieski kolor 
Ja też. Taki czysty błękit - w kolorze Nieba.
Witam.
N sie 06, 2006 21:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzień dobry  To Ja  Ja tak na chwilke się wychyliłam  Od niedawna jestem na forum i się rozglądam po nim no i tyle narazie, wracam do krzaczka 
|
N sie 06, 2006 21:46 |
|
 |
Incognito
|
To może razem w ten krzaczek pójdziemy skoro już zahaczyliśmy dziś o taką tematykę?
Witaj na forum
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
N sie 06, 2006 22:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hmmm.....nie jesteś w moim typie  I na tyle się wziełam w garść, żeby coś o sobie powiedzieć bo ja nieśmiała jestem....A więc mam 21 lat, mieszkam w Polsce  posiadam mamę i tatę (standart), na dodatek babcie i siostre  a na repete jeszcze psa  Uwielbiam czytać książki, prawie wszystkie oprócz Harlekinów (nie wiem jak się pisze), słowników, encyklopedii i czysto naukowych ksiąg. Lubie bardzo dużo rzeczy; między innymi lubie: dowcipy, anegdoty w dobrym tonie, dyskutować i rozmawiać na forum z ludźmi, jesień, noc, wiatr i deszcz, przyrode i zwierzęta.....I już na tyle o sobie.... tak, wystarczy już tych wiadomości 
|
N sie 06, 2006 23:14 |
|
 |
Incognito
|
to Ja  napisał(a): Hmmm.....nie jesteś w moim typie
Jestem, tylko jeszcze o tym nie wiesz
No, uciekam już z tego wątku, bo mnie zaraz jakieś anguy zamordują*
*z zazdrości (o mnie oczywiście)
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn sie 07, 2006 0:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Incognito napisał: Cytuj: Jestem, tylko jeszcze o tym nie wiesz Taaak  to dobrze że mi to uświadomiłeś  dzięki 
|
Pn sie 07, 2006 12:02 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
A potem żyli długo i szczęśliwie...
 :P:P
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn sie 07, 2006 13:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy ja wiem....długo na pewno ale czy kłócąc się o drobiazgi można być szczęśliwym? 
|
Pn sie 07, 2006 14:57 |
|
 |
Stanisław Adam
|
to Ja  napisał(a): Czy ja wiem....długo na pewno ale czy kłócąc się o drobiazgi można być szczęśliwym? 
Można. Potrzeba sporu o drobiazgi może być najlepszym spoiwem 
Pn sie 07, 2006 18:20 |
|
 |
Incognito
|
Na starość, jak już człowiek z nudów umiera 
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn sie 07, 2006 19:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgadzam się  albo wtedy gdy jej się nie chce już dziergać skarpetek a jemu rozwiązywać krzyżówek 
|
Pn sie 07, 2006 20:18 |
|
|
|