| Autor |
Wiadomość |
|
Color
|
Czasem jak Was tu czytam, to tak strasznie się cieszę, że studia mam już za sobą
Choć z drugiej strony czasem mnie coś kusi, że może by tak jeszcze jakiś fakultet... Ale potem przychodzą wspomnienia dziesiątek nieprzespanych nocy, stresy egzaminacyjne i takie tam atrakcje i... przechodzi
Pozdrawiam studentów!
|
| So lis 05, 2005 12:31 |
|
|
|
 |
|
Incognito
|
Dnia już nie ma, ale jeszcze nie pora na dobranoc
Cieszę się, że Bóg dał nam wyobraźnię, dzięki niej mogę choć myślami leżeć teraz wśród traw i pod błękitnym niebem - w krajobrazie prawie jak z domyślnej tapety windowsa XP  Mógłbym chłonąć te wszystkie wymarzone krajobrazy i zdarzenia jak gąbka wodę i żyć w nastroju leniwego zachodu słońca na plaży. Jakby życie było tylko snem.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| N lis 06, 2005 18:09 |
|
 |
|
Mieszek
|
no cóż Incognito przynajmniej raz sie z Tobą zgodzę
leżeć na plaży...
najlepiej nad polskim bałtykiem
tak może byc...
szerokie wydmy słoneczko, wiatr zapach zdechłych meduz i ten piekny widok gdy ściemnia się gdy słońce schodzi tak nisko by po raz ostani jeszcze roswietlić mocnymi promieniami swoimi całą plażę...
tak polskie morze ech
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
| N lis 06, 2005 19:02 |
|
|
|
 |
|
Incognito
|
Ja myślałem raczej o ciepłych wyspach w rodzaju Hawajów - palmy, krystalicznie czysta woda i wschodzący wieelki księżyc
Wiecie co? Naprawde się cieszę, że jestem sobą  Cieszę się, że zawsze mogę znaleźć siły na przezwyciężenie problemu, że przetrzymuję najgorsze doły i odnajduję w życiu pogodę. Cieszę się, że mam swoje różne dobre cechy i środki do walczenia ze swoimi wadami. Cieszę się, że potrafię poznawać siebie i chcę się rozwijać. Cieszę się, że mam dar empatii i wrażliwości, że potrafię garściami czerpać emocje ze sztuki. Cieszę się, że potrafię się nie przejmować pewnymi sprawami i że mam w życiu cele, które znam i które chcę realizować. Cieszę się, że jestem człowiekiem, który jest w stanie komuś sprawić radość i komuś pomóc. Cieszę się, że jestem wierzący i ciągle rozwijam się duchowo, poznając Boga i umacniając swoją wiarę. Cieszę się, że w trudnych chwilach mogę liczyć na siebie i potrafię sam siebie zrozumieć. A nade wszystko cieszę się, że nauczyłem się kochać i że kocham!  O tak, uwielbiam siebie, nie chciałbym być nikim innym 
Pożegnanie jest tutaj
|
| N lis 06, 2005 20:16 |
|
 |
|
Incognito
|
Dzień minął lepiej niż sie spodziewałem - w sumie żadne zajęcia nie odbyły się tak jak powinny, odpytywania nie było, wejściówki nie było...  A teraz siedzę przy lampce czerwonego wina i dmucham na różane kadzidełko w kształcie stożka słuchając Reni Jusis "Kilka prostych prawd". Wiecie co? To jest wspaniałe - patrzeć jak wraz z moim dmuchnięciem kadzidełko się żarzy, zupełnie jakby mój oddech je rozświetlał. Pomarańczowy żar rozlewa się po jego powierzchni zmieniając je w popiół i zapach. Kadzidełko kończy się jak dzisiejszy dzień - w zapachu róż i smaku wina. No, z tym dniem to nie do końca prawda - czekają mnie jeszcze dwie godziny przy świetnej komedii romantycznej z Jackiem Nicholsonem. A potem sen...
Kocham swoje życie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| Pn lis 07, 2005 20:52 |
|
|
|
 |
|
chmurka_
|
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Śr lis 09, 2005 12:42 |
|
 |
|
Incognito
|
Ach, naczytałem się przed chwilą historii oświadczyn opowiadanych przez różne osoby i się rozmarzyłem  W takich momentach nie mogę się doczekać chwili gdy ja się oświadczę, chciałbym żeby było romantycznie, żeby to był najlepszy czas w życiu mojej narzeczonej. Na samą myśl o daniu pięknego pierścionka robi mi się w sercu słonecznie  A co dopiero na myśl, jaką sprawię radość...
No, biorę się za picie herbaty - czas szybciej minie 
Pożegnanie jest tutaj
|
| Śr lis 09, 2005 14:23 |
|
 |
|
chmurka_
|
Incognito- Ty to jesteś jakimś niespotykanym okazem  Chciałabym żeby mój chłopak też tak myślał jak Ty...
|
| Śr lis 09, 2005 18:06 |
|
 |
|
Incognito
|
W takim razie tego Ci życzę 
Pożegnanie jest tutaj
|
| Śr lis 09, 2005 18:23 |
|
 |
|
Matti
|
Have a Good Independence Day. A tak poważnie wszystkiego dobrego Wszystkim na dzisiejszy dzień.
|
| Pt lis 11, 2005 14:31 |
|
 |
|
klarowna
|
"Dzień jak codzień dzień po dniu...znów sie dzieje zycia cud..." 
| Pt lis 11, 2005 15:11 |
|
 |
|
chmurka_
|
Dziś sobota i mn óstwo do zrobienia...Wiec już sie zaczynam brać za to wszystko bo nie zdąrzę......
|
| So lis 12, 2005 8:47 |
|
 |
|
Incognito
|
Chmurko, jak to się dzieje, że zawsze masz strasznie dużo rzeczy do zrobienia? Przynajmniej takie wrażenie odnoszę czytając Twoje posty i nie wiem jak Ty to znosisz. Ja albo mam w miarę mało rzeczy do zrobienia, albo część przekładam/olewam tak, aby mieć mało  Tzn tak jest jeśli chodzi o studia, bo moje obowiązki domowe są takie, że raczej mogę się sprężyć i zrobić je wszystkie szybko aby mieć spokój 
Pożegnanie jest tutaj
|
| So lis 12, 2005 9:27 |
|
 |
|
chmurka_
|
Eht - Incognito... u mnie to jest tak że mam pewne rzeczy do zrobienia i moze często wydaje mi sie ze jest ich aż nadto bo poprostu rozwlekam w czasie zrobienie ich. I zamiast się sprężyć i zrobić coś w godzinę ja to rozwlekam na dwie...Wiem wiem- brak organizaji :/
|
| So lis 12, 2005 12:09 |
|
 |
|
Incognito
|
Przed chwilą wypiłem kawę, w pokoju unosi się aromat kadzidełka o zapachu sandału, z głośników leci Tori Amos  Chyba zaraz zabiorę się za rysowanie, bo muszę narysować owoce dla dzieci  Albo za sprzątanie i odkurzanie domu, żeby nie zostawiać tego na wieczór. Muszę jeszcze znaleźć czas na dokończenie oglądania anime Shingetsutan Tsukihime, wieczorem pójść do spowiedzi, przeczytać dzisiejszy odcinek komiksu... O kurcze trochę tego jest  No ale to są chyba takie zajęcia, które nie zabierają dużo czasu, więc nie będzie tak źle 
Pożegnanie jest tutaj
|
| So lis 12, 2005 12:23 |
|
|
|