Autor |
Wiadomość |
bejot
|
Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku...
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
Cz lis 15, 2007 15:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Śr gru 12, 2007 19:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Śr gru 12, 2007 19:26 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Ze specjalną dedykacją dla Lucyny:

|
Śr gru 19, 2007 22:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Moj przyjaciel Karp", z dedykacja dla Zena

|
Śr gru 19, 2007 22:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt gru 21, 2007 22:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Fenomen ojca Rydzyka.
Imperium rośnie w siłę 
|
Pt gru 21, 2007 23:27 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Herzlich willkommen!
Kennkarty niekonieczne ...
So gru 22, 2007 0:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Frigid, cos Ci sie pomylilo, beret na glowe tej pani nie jest moherowy.
|
So gru 22, 2007 0:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lucyna napisał(a): Frigid, cos Ci sie pomylilo, beret na glowe tej pani nie jest moherowy.
Widocznie się babcia maskuje. Ty przecież też na co dzień moheru nie nosisz. 
|
N gru 23, 2007 0:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja mam nawet plaszcz z cieplego czarnego moheru, i nosze go na codzien. wiec znow Frigid jestes w bledzie.
Mam zimowe piekne moherowe rekawiczki i moherowy golf, w ktorym uwielbiam jezdzic na nartach.
A do wieku babci jeszcze mi daleko. 
|
N gru 23, 2007 2:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Najnowszym hitem są podobno moherowe stringi 
|
N gru 23, 2007 9:48 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Po ostatnim incydencie aż strach wkleić jakiś żarcik, ale niech będzie na moje ryzyko...
Jadą w pociągu Żyd i młody wikary. Siedzą vis-a-vis siebie. Raptem Żyd pyta: — Jak ksiądz awansuje , to kim zostanie? — Mogę zostać proboszczem — odpowiada wikary — A później? — pyta Żyd — Później mogę zostać kanonikiem. — A jeszcze później - Jeszcze później mogę zostać prałatem — A dalej co? — Dalej, gdybym miał wybitne zasługi, to mogę zostać biskupem — Można jeszcze więcej? — Tak, można. Z woli Ojca Świętego mógłbym zostać kardynałem — Ten wasz Ojciec Święty to papież, czy dobrze gadam? On całym waszym Kościołem rządzi, co? — Tak, całym — To dopiero byłby awans proszę księdza! No bo jeszcze wyżej... Wikary kręci głową: - Wyżej już nie można. Przecież nie mogę zostać Panem Bogiem. A na to Żyd: - Dlaczego nie? Jednemu z naszych się udało!
Spotyka się pewnego dnia dwóch Żydów. - Mój syn się wychrzcił - oznajmia jeden z nich. - A co ty na to? - No cóż, żaliłem się przed Panem Bogiem... - I co On ci powiedział? - Powiedział: Mój Syn także się wychrzcił. Więc zrób to samo, co Ja. - A mianowicie? - Sporządź Nowy Testament!
I na koniec coś anglojęzycznego, świadomie nie tłumaczę, ponieważ w związku ze specyfiką polskiej odmiany czasowników przestanie toto być zabawne...
Pope John Paul II gets to heaven. St. Peter says, “Frankly, you’re lucky to be here.” Pope John Paul II says, “Why? What did I do wrong on earth?” St. Peter says, “God was very angry with your stance on women becoming priests.” Pope John Paul says, “He’s mad about THAT?” St. Peter says, “She’s furious”
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
So gru 29, 2007 12:28 |
|
 |
Stanisław Adam
|
profos20 napisał(a): Najnowszym hitem są podobno moherowe stringi 
Dla facetów. Niechcący natknąłem się na dwóch takich w galerii Interii.
Ale do rzeczy. Mamy nowy rok. Pozwolę więc sobie pożyczyć wszystkim dyskutantom więcej dystansu do tematów.
Wt sty 01, 2008 13:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Wt sty 01, 2008 16:37 |
|
|
|