|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Mam problem co do rozpoznania białej plamy
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzień dobry, mam problem. Natknąłem się na taki avatarek:  Jak myślicie, co to jest to białe coś na włoskach tego przekrwionego chłopcka: 1. fragment naciągniętej aureolki 2. pozostałość po pędzlu umaczanym w białej farbie 3. opaska, która jest najwoszym krzykiem mody w Irlandii 4. zwyczajnie - światło, które się przebija z tyłu oderwanej głowy po tym, gdy Ostatni Samuraj machnął swoim daitō.
Byłbym zobowiązany, gdybyście oprócz zagłosowania w sondzie, zechcieli umotywować swoje typy. Dziękuję.
|
Wt gru 12, 2006 17:15 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Żadne z tych. Nie wiem jakie masz doświadczenie z mangą, ale takie "białe coś na włosach" to odblask światła- czasami robi się to poprzez nałożenie w to miejsce jaśniejszego odcieniu kolorów włosów, czasem pozostawia się białe. 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt gru 12, 2006 17:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wcześniej zaznaczając myślałem,że to ślad po pędzlu z białą farbą.
|
Wt gru 12, 2006 17:57 |
|
|
|
 |
nospheratu
|
Wredny ptak (stworzenie boskie) mu narobił na czuprynę. 
_________________ Mors dicit
|
Wt gru 12, 2006 19:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sa to jasne pasemka na czerwonych wlosach.
Oto dowod na to.

|
Wt gru 12, 2006 19:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście nic takiego dziwnego nie noszę na włosach.Poprostu awatar mi się spodobał.Awatar nie odzwierciedla wyglądu.A z Wiśniewskim nawet sam nie skojarzyłbym.
|
Wt gru 12, 2006 19:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A może jednak opaska.Hmmm...
|
Wt gru 12, 2006 19:46 |
|
 |
SweetChild
|
 Re: Mam problem co do rozpoznania białej plamy
PTRqwerty napisał(a): Dzień dobry, mam problem.
Też mam problem, czy takie uwagi na temat konkretnego awatraka nie są aby formą mobbingu.
Zdawało mi się też, że podobne komentarze odnośnie czyjegoś nicka były zabronione przez Regulamin, ale przyznaję, że udało mi się obecnie znaleźć tego punktu. Został wykreślony, czy też źle mi się wydaje?
|
Wt gru 12, 2006 19:53 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Lubię Cię PTR...
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Wt gru 12, 2006 19:58 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
|