Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Forumowy rekord Guinesa.
Który temat na forum ma najwięcej wyświetleń i odpowiedzi.Ile wyniosła największa liczba użytkowników.Który moderator i który użytkownik napisali najwięcej tematów.Kto pobił rekord rekordów na forum.Zapraszam do dyskusji.
|
Pt gru 08, 2006 12:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A przepraszam Cię, jak to stwierdzisz?
EIRE - sam trollujesz bezsensowne tematy a potem jęczysz, że Ci je tną.
Crosis
|
Pt gru 08, 2006 12:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To nie wątek o Eire.Tu ma się zgłaszać forumowych rekordzistów i forumowe rekordy.A jeśli wątek zniknie to nie będę protestował.
|
Pt gru 08, 2006 12:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ależ Ty jesteś rekordzistą .... 16,6 postów dziennie  - biorąc pod uwagę, ile z nich jest wyciętych albo stanowi jednozdaniowe wstawki , nie uważam, żeby to cokolwiek odzwierciedlało - najwyżej notoryczny nadmiar wolnego czasu
Byłoby fajniej, gdybyś skupił się na treści, nie na liczbie 
|
Pt gru 08, 2006 12:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wysuwam kandydaturę Eire do tytułu - Rekordowy Irlandczyk Forum.
Czy są kontrkandydaci?....nie widze...przeszedł jednogłośnie.
W nagrodę dostanie liść laurowy i ziele angielskie - przyda się do bigosu
|
Pt gru 08, 2006 13:12 |
|
|
|
 |
guarana
Dołączył(a): Cz lis 10, 2005 21:05 Posty: 485 Lokalizacja: Katowice
|
A ja zgłaszam tolkiena jako mistrza satyry.
Naprawdę Twoje ostatnie komentarze szczególnie te dot. Eire zwalają mnie z nóg
Pozdrawiam
|
Pt gru 08, 2006 13:28 |
|
 |
dobry_dziekan
|
Haha bez urazy ale EIRE bijesz wszelkie rekordy na tym forum ;d
_________________ "Mówią, że niepełna wiedza jest rzeczą niebezpieczną, ale jednak nie tak złą, jak całkowita ignorancja." T. Pratchett
|
Pt gru 08, 2006 19:49 |
|
 |
Kropka
|
 Re: Forumowy rekord Guinesa.
EIRE II napisał(a): Który temat na forum ma najwięcej wyświetleń i odpowiedzi.Ile wyniosła największa liczba użytkowników.Który moderator i który użytkownik napisali najwięcej tematów.Kto pobił rekord rekordów na forum.Zapraszam do dyskusji.
To chodzi o dyskusję, czy o stwierdzenie faktów. Liczby i tyle, o czym tu dyskutować? 
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Pt gru 08, 2006 20:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Eire, zgłaszam Cię do forumowego rekordu pod względem braku zrozumienia intencji innych. Ktoś przeciw?
Crosis
|
So gru 09, 2006 19:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie widzę...FANFARY...Nagroda główna trafia do Pana Eire.
Długopis marki Zenith rocznik 1970 plus dwa dodatkowe wkłady wielorazowego użytku..Tadammmmm!
|
So gru 09, 2006 23:20 |
|
 |
Kropka
|
Crosis, tolkien, wiecie co, ale Wy jesteście, no naprawdę! 
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
N gru 10, 2006 11:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No jestesmy  Widzię swoje ręce na klwiaturze, myślę, zjadłem śniadanie. Jestem. Raczej tak. Tolkien, Ty też? No właśnie
Jak widac jesteśmy. Beż żadnych problemów emigracyjno-egzystencjalnych. Byt i koniec
Crosis 
|
N gru 10, 2006 12:12 |
|
 |
Kropka
|
Ale przez Was Eire ma chyba coraz więcej problemów egzystencjalnych. Więcej niż zwykle.
Osobowość mu tłamsicie ... czy cóś... 
|
N gru 10, 2006 12:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zadnych "cycusiów"  !! Ja, a przypuszczam, że i Crosis do SamejBrony nie należymy.
Tak więc prosze nam tutaj nie sugerować niecnych zamiarów!!!!...i nie szargac naszych dobrych imion!!
|
N gru 10, 2006 12:35 |
|
 |
Kropka
|
Ojojoj, ajajaj, ale się boję, co mi zrobicie?
Teraz to my pobijamy forumowe rekordy...
|
N gru 10, 2006 12:40 |
|
|
|