Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Jakim jesteś kierowcą?
Se zróbta psychotest: http://www.stopwariatom.pl/psychotest.php  Ja mam 16 punktów Bezpieczny ze mnie kierowca
|
Pn sie 01, 2005 15:47 |
|
|
|
 |
Incognito
|
19, mieszczę się we właściwym przedziale 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn sie 01, 2005 16:21 |
|
 |
_work_
|
a ja tylko 8  coś mało  ale PTR-ku nei załamuj się... trocha jeszcze pojeździsz i będziesz miał zerooooooo
_________________ "Panie, do kogóż pójdziemy"
|
Pn sie 01, 2005 16:39 |
|
|
|
 |
wiking
|
Masz 41 punktow:
Cytuj: Niestety, stanowisz zagrożenie na drodze! Lubisz brawurę i szybką jazdę, nie respektujesz przepisów ani zdroworozsądkowych zasad bezpieczeństwa. Masz dobre samopoczucie i wysoką ocenę własnych umiejętności i możliwości, w małym stopniu liczysz się z potrzebami innych ludzi na drodze. Lubisz ryzykować i chętnie sprawdzasz się w nowych sytuacjach. Lubisz ruch, nowe wrażenia, stymulację, adrenalinę, życie w pędzie. Nie wyciągasz wniosków ze swoich dotychczasowych doświadczeń i egoistycznie oceniasz, że popełniony przez Ciebie błąd na drodze dotyczy tylko Twojej osoby. Nie bierzesz pod uwagę, że narażasz także na bezpieczeństwo innych ludzi, w tym także swoich bliskich! Podczas jazdy nie przewidujesz zachowań innych użytkowników jezdni, zapominając, że oni również mają wpływ na to, czy bezpiecznie powrócisz do domu.
Niewątpliwie jesteś wariatem na drodze i nie czekaj do jutra ze zmianami! Koniecznie zmień swój styl jazdy i zwolnij tempo życia. Może dzięki temu zauważysz, że po drodze mijasz piękne krajobrazy, zakątki, uroczyska, malownicze restauracje i tawerny, zobaczysz zachód słońca i stado saren lub żurawi. Pamiętaj, że piękno trzeba kontemplować, a nie da się tego robić w pośpiechu! Jeżeli przeżyłeś do tej pory, to znaczy, że na zmianę nie jest jeszcze za późno! Nie musisz być wariatem na drodze, żeby czerpać z pać z życia.
Nie zgadzam sie z taka ocena, czesto gdy widze cos pieknego ztrzuje sie by na to popatrzec (co z tego ze na srodku drogi). Czasami staje tez na kawe (zostawiajac samochod na skrzyzowaniu).
Bardzo uwazam na przechodniow zeby i nie pochlapac, czesto pozwalam sie wyprzedzac (zeby pozniej wyprzedzic jeszcze raz, by pokazac kto tu jest lepszy).
Co do mandatow, to uwazam ze zplali mnie slusznie, ale tym razem mi sie udalo im wymigac.
Brakuje bardzu wileu obcji zachowan, wiele jest zbyt ograniczonych bym sie miescil, na przykald o przebywaniu w samochodzie w ciagu dnia, kazdego dnia inaczej, czasami zero a czasami 19.
Pytanie sa tendecyjne!
Poprosze o inny zestaw pytan!!
|
Pn sie 01, 2005 16:59 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Zgadzam się, za mało opcji, choć mimo to 9
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn sie 01, 2005 17:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wow... 18... ale ni cholery nie wiem czemu...  Generalnie jest za malo dokladny, za malo opcji... Generalnie na znanach trasach nagminnie przekraczam limit o 10-20 km/h, ale jesli trasy nie znam, staram sie jechac zgodnie z przepisami  A tego nie bylo
Crosis
|
Pn sie 01, 2005 21:04 |
|
 |
ElaP
|
A mi wyszło to pierwsze  , jednak niektóre odpowiedzi nie odpowiadały rzeczywistości 
_________________ Zycie to wielkie i wspaniale plotno, nanies na nie wszelka i mozliwa farbe jaka zdolasz.
(mi autor nieznany)
|
Wt sie 02, 2005 12:47 |
|
 |
didymos
|
Mam 17  uffff....
No to ruraaa!
pzdr
|
Wt sie 02, 2005 14:22 |
|
 |
zielona_mrowka
|
PTRuś a Ty w ogóle masz prawko? 
worek nie ściemniaj już ja wiem jak jeździsz dla niewtajemniczonych, worek mniej więcej jeździ tak >> http://www.stopwariatom.pl/str/html/img ... /41-60.swf
Pozdrowionka :D:D:D
ahaa... no u mnie 16pkt 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Wt sie 02, 2005 16:52 |
|
 |
_work_
|
mrówcia a ty skąd możesz wiedzieć jak ja jeżdżę... ja jeżdżę jak z teściową do rejenta, powoli i stanowczo, a nie jak kobiety, które muszą w czasie drogi 10 razy poprawiać makijaż  :P:P czyli te 8 to i tak jak dla mnei to za dużo 
_________________ "Panie, do kogóż pójdziemy"
|
Śr sie 03, 2005 15:08 |
|
 |
Julia
|
ja nie musze sie testowac... wiem jak jeżdże... chyba sam fakt że nikt nie ma odwagi ze mna wsiąść wiele mówi ;P
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pn mar 13, 2006 0:28 |
|
 |
bobo
|
Ja mam 8.
Ostrożności nigdy za wiele, zwłaszcza, jak się wozi ze sobą foteliki z nielatami.
Ale strach pomyśleć, co by było, gdybym jeździła sama.
Kiedyś wyjeżdżałam z parkingu tyłem i wpakowałam się na pijanego gościa. Oczywiście nic mu się nie stało, ale nakrzyczałam na niego, ile wlazło.
Wyrósł mi spod ziemi.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Pn mar 13, 2006 8:36 |
|
 |
Nutka
|
A ja mam 23 Strzeżcie się 
Wt mar 14, 2006 18:42 |
|
 |
klarowna
|
Ja mam 8.......
Ps.nie mam PRAWA JAZDY D 
Wt mar 14, 2006 21:11 |
|
 |
identyfikator87
|
co ma piernik do wiatraka - to jedyne, co mi sie po tym tescie nasunęło:/ 22... stanowczo przesadzają;p
|
Wt mar 14, 2006 21:28 |
|
|
|