|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
polskie drogi - drogi śmierci
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Zyjemy w naszym kochanym karaju kazdy znas jedzi po polski drogach kazdy znas wie jakie one są są to drogi smierć i rospaczy są to drogi na których leje sie krew kazdego dnia. Mam prawie codzinie styczności zdroga krajowa nr 2 jest droga smierc nie dawano dziewczna 30 lat zgineła ciegla tam sa wypatki. Gdzie są nasz władze gdzie idze akcyza na paliwo. Spowdu nawieszni nasz drug niszcza sie na mam samochody. Atosdrady mam płatne owszem sporo tesz sami jestesmy sobie winny ze tak jedzimy ale cuz mam robic jak zatrzmac to zniwo
|
Śr kwi 05, 2006 8:50 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
 Proszę Cię, Luki, pisz po polsku, bo się przykro robi...
Drogi - jakie są, każdy widzi. Akurat w mojej dzielnicy od wczoraj łątają - nie jest źle. Ale znam miejsca, gdzie jest tragicznie.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr kwi 05, 2006 9:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tragiczne miesc krajowa dwojak koni warszawa koni wrzesnia krajowa 74 krajowa j krajowa 77 krajowa 25 kon bydgoszcz to sa drogi smierci
|
Śr kwi 05, 2006 10:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wniosek z tego jest taki (po rozumowaniu lukiego) - nie jezdzic!
Ja jezdze i nie powiem, zebym az tak odbieral te drogi. Statystycznie faktycznie mamy bardzo duzy odsetek wypadkow z panstw 15-stki, ale polecam zaznajomic sie z dokumentem "Biała Księga polityki transportowej UE" i poprzedzajacej je zielonej ksiegi. Tam znajduje sie tez analiza problemu i wytyczne dzialan. Ciekawe co zrobia teraz nasi wlodarze.
A wlasnie luki - jednak nazwe tematu i ankiete potrafiles napisac poprawnie? Gratulacje.
Crosis
|
Śr kwi 05, 2006 11:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
sporo jedze na slask do kielc radomia bydgosczy znam te drogi wiem ze one sa zalne krwia co chwila krzyz
|
Śr kwi 05, 2006 11:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Odkad Bydgoszcz i Radom to Slask? Poza tym jezdzilem tam - asfalt byl ciagle czarny, a nie czerwony.
W duzej mierze winni sa sami kierowcy - drogi sa jakie sa. Ale to nie powod by wyprzedzac na trzeciego.
Crosis
|
Śr kwi 05, 2006 11:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
nie są to slask ale i tak jest teagicznie krew uzułe jako przenisne
|
Śr kwi 05, 2006 11:57 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Oboje macie rację. Z jednej strony są idioci, którzy się tak spieszą, że zawsze się zmieszczą "na trzeciego"... aż kiedyś im się nie udaje, i giną ludzi. A z drugiej strony - są drogi w stanie, jakim widać: gdzieniegdzie dobrym, czasami znośnym, ale też w wielu miejscach po prostu tragicznym. A stan dróg też wpływa na ilość tragedii drogowych.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr kwi 05, 2006 12:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
w rejonach kielc odcinek ruda melenska -kielc jest dziura na dzuirze preetko mozli bespoczne z 30-40 km na godzne nie idze tam jechac
|
Śr kwi 05, 2006 12:28 |
|
 |
klarowna
|
Trzeba jeżdzić normalnie i stosować się w miarę możliwości do przepisów  , luki ty to za wszelką cenę chcesz zwrócić na siebie uwagę... poprzez robienie błędów-celowo jak się domyślam (jeszcze większych niż moje  )
Śr kwi 05, 2006 14:02 |
|
 |
Julia
|
krajowa 7 tez jest miejscem czestych wypadkow. bniemal kazdego dnia jest tam jakas kolizja, nie koniecznie z ofiarami smiertelnymi, ale ranni zawsze sa, dla niezorientowanych jest to droga krajowa warszawa - gdańsk
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pn kwi 10, 2006 14:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
|