Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn wrz 08, 2025 21:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Zabawa- mówimy sobie mile rzeczy 
Autor Wiadomość
Post Zabawa- mówimy sobie mile rzeczy
Zaczynamy nową zabawę...Bedzie ona polegac na mówieniu osobom, które pozytywnie nas zaskoczyły milych rzeczy i komplementów...

Oczywiście mam na mysli osoby piszące na forum- ale jak ktos koniecznie chce, moze pozdrowic ciocię Jadzie... :-)

Nie chcialabym, aby z tego watku zrobil się kolejny wybór najsympatyczniejszego forumowicza- dlatego mam na mysli raczej komplementowanie kultury dyskusji, madrości wypowiedzi itp...

Oczywiscie komplementy musza byc szczere...

Odwagi- internetowy papier się nie rumieni...

P.S. Bedzie to watek- szczepionka, przeciwko wszystkich komplementującym manipulatorom... :-) albo i nie :?

Precz z tradycją mówienia tylko o wadach i wpadkach... 8)

Pn maja 21, 2007 20:41

Moria zawsze był dla mnie przykładem katolika. Nie znam na tym forum drugiej takiej osoby, która byłaby takim przykładem gorliwości w wierze i wiedzy na temat katolicyzmu, zachowując jednocześnie równowagę między tymi dwoma elementami. Moria wnosi w to forum wielki wkład ukazując katolicką kulturą, przybliżając żywoty świętych, a przy tym zachowuje wielką skromność i unika kłótni.
Naprawdę, jest to osoba godna podziwu.

A co do zachowania baranka i anguy, zgadzam się całkowicie z PTRem. Dla mnie jest jasne, że Teresse sobie nie przeczy, potępia nieszczere komplemenciarstwo, ale zachęca do mówienia komplementów gdy są poparte szczerym przekonaniem. Inicjatywa godna poparcia, w przeciwieństwie do zachowania moderatorek.

Wt maja 22, 2007 7:39
Bardzo lubię Lucynę.Jest kulturalną i sympatyczną osobą,przytacza piękne i głębokie w swej treści cytaty mistyków.

Lubię też Jotkę,bo to wzór moderatora.

I nie można pominąć Teresse oraz Julii.

O naszej wilczycy , czyli o angu też nie można zapomnieć.

:cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1:

Wt maja 22, 2007 9:30

Ja bym wolała usyszeć komplement od takiego playboya" , niż od ludzi z Forum :) - przynajmniej byłby szczery :-D

To może pójdź na dyskotekę takowego spotkać, bo za siedzenie na forum i robienie offtopicu w tym temacie raczej nikt Cię komplementem nie uraczy.
PTRqwerty jest moim zdaniem jednym z najlepszych dyskutantów na tym forum. Mało osób jest w stanie dorównać mu logicznością i klarownością formułowanych zdań. W swoich postach nie jest stronniczy, nie daje się ponieść emocjom, umie przyznać rację przeciwnikowi, a na to nie każdy jest w stanie sie zdobyć.[/url]

Wt maja 22, 2007 9:40
Pierwszy komplement, który pragnę tu wyrazić, kieruje ku Majce, za bardzo rzetelne podejście do tematu "Wizje piekła w sztuce".
Dziekuje Ci Maju za tyle pięknych i interesujących dziel sztuki, które wkleiłaś w tym temacie, niektóre z nich bardzo mnie poruszyły.

P.S
Polonium 210, dziekuje za Twe miłe słowa, które dopingują mnie do pracy nad sobą, abym mogła w pełni na nie zasłużyć.

Obrazek

Wt maja 22, 2007 14:23
Ja również podziwiam Morię, którego tytaniczna praca wpisywania cytatów swiętych oraz na temat Matki Bozej dostarczyla mi wiele materialu do przemyslenia...Trochę zmądrzałam chyba duchowo dzięki temu, co przeczytalam...

:spoko:

Dzięki, Moria !!

Śr maja 23, 2007 11:54
Co prawda Mori już dziękowałam ale słów wdzięczności nigdy nie jest za dużo.

Moria, i ja dziekuje. Dziekuje Ci za Twoja tak wymowną a cichą obecność na forum.
Za pokorę i miłość do Boga, którą nam potrafisz przekazać.
Bóg Ci zapłać.

Konwalie to moje ulubione wiosenne kwiaty, niech ich woń dołączy do słów moich podziękowań.

Obrazek

Śr maja 23, 2007 19:16

Mmmm, Lucyno, jak zobaczyłem to zdjęcie to aż mi zapachniało konwaliami :)

Śr maja 23, 2007 19:41
Zencognito, i dla Ciebie jedna konwalijka, samotna ale mocno pachnaca. :)

Obrazek

Śr maja 23, 2007 19:59

Śr maja 23, 2007 20:03
Upomniałem przemo,ale się na niego nie gniewam.Wybaczam Tobie przemo.

Cz maja 24, 2007 10:15

Cz maja 24, 2007 13:12
Dzis pragne podziekowac wszystkim formuowiczom, ktorym lezy na sercu mila atmosfera na forum. Rozmawia sie dobrze z tymi, ktorzy sa do nas zyczliwie nastawieni. Sprzeczajmy sie ale bez zlosci i zacietrzewienia.

Obrazek

Cz maja 24, 2007 14:31

A ja chcę podziękować - Teresse i Sweet'owi - za posty w moderacji :)
Teresse - zwłaszcza Tobie - nie wiem jak baranek, ale mnie rozbawiłaś faktycznie :D

Cz maja 24, 2007 23:43
Te urocze stokrotki chce dedykowac tym wszystkim na forum, ktorzy rozumieja, ze milym dla drugiego, mozna byc bezinteresownie, ot tak z potrzeby serca.

Obrazek

Pt maja 25, 2007 13:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona