Zabawa- mówimy sobie mile rzeczy
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Zabawa- mówimy sobie mile rzeczy
Zaczynamy nową zabawę...Bedzie ona polegac na mówieniu osobom, które pozytywnie nas zaskoczyły milych rzeczy i komplementów...
Oczywiście mam na mysli osoby piszące na forum- ale jak ktos koniecznie chce, moze pozdrowic ciocię Jadzie...
Nie chcialabym, aby z tego watku zrobil się kolejny wybór najsympatyczniejszego forumowicza- dlatego mam na mysli raczej komplementowanie kultury dyskusji, madrości wypowiedzi itp...
Oczywiscie komplementy musza byc szczere...
Odwagi- internetowy papier się nie rumieni...
P.S. Bedzie to watek- szczepionka, przeciwko wszystkich komplementującym manipulatorom...  albo i nie
Precz z tradycją mówienia tylko o wadach i wpadkach... 
|
Pn maja 21, 2007 20:41 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Moria zawsze był dla mnie przykładem katolika. Nie znam na tym forum drugiej takiej osoby, która byłaby takim przykładem gorliwości w wierze i wiedzy na temat katolicyzmu, zachowując jednocześnie równowagę między tymi dwoma elementami. Moria wnosi w to forum wielki wkład ukazując katolicką kulturą, przybliżając żywoty świętych, a przy tym zachowuje wielką skromność i unika kłótni.
Naprawdę, jest to osoba godna podziwu.
A co do zachowania baranka i anguy, zgadzam się całkowicie z PTRem. Dla mnie jest jasne, że Teresse sobie nie przeczy, potępia nieszczere komplemenciarstwo, ale zachęca do mówienia komplementów gdy są poparte szczerym przekonaniem. Inicjatywa godna poparcia, w przeciwieństwie do zachowania moderatorek.
|
Wt maja 22, 2007 7:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bardzo lubię Lucynę.Jest kulturalną i sympatyczną osobą,przytacza piękne i głębokie w swej treści cytaty mistyków.
Lubię też Jotkę,bo to wzór moderatora.
I nie można pominąć Teresse oraz Julii.
O naszej wilczycy , czyli o angu też nie można zapomnieć.

|
Wt maja 22, 2007 9:30 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
baranek napisał(a): Ja bym wolała usyszeć komplement od takiego playboya" , niż od ludzi z Forum  - przynajmniej byłby szczery 
To może pójdź na dyskotekę takowego spotkać, bo za siedzenie na forum i robienie offtopicu w tym temacie raczej nikt Cię komplementem nie uraczy.
PTRqwerty jest moim zdaniem jednym z najlepszych dyskutantów na tym forum. Mało osób jest w stanie dorównać mu logicznością i klarownością formułowanych zdań. W swoich postach nie jest stronniczy, nie daje się ponieść emocjom, umie przyznać rację przeciwnikowi, a na to nie każdy jest w stanie sie zdobyć.[/url]
|
Wt maja 22, 2007 9:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pierwszy komplement, który pragnę tu wyrazić, kieruje ku Majce, za bardzo rzetelne podejście do tematu "Wizje piekła w sztuce".
Dziekuje Ci Maju za tyle pięknych i interesujących dziel sztuki, które wkleiłaś w tym temacie, niektóre z nich bardzo mnie poruszyły.
P.S
Polonium 210, dziekuje za Twe miłe słowa, które dopingują mnie do pracy nad sobą, abym mogła w pełni na nie zasłużyć.

|
Wt maja 22, 2007 14:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja również podziwiam Morię, którego tytaniczna praca wpisywania cytatów swiętych oraz na temat Matki Bozej dostarczyla mi wiele materialu do przemyslenia...Trochę zmądrzałam chyba duchowo dzięki temu, co przeczytalam...
Dzięki, Moria 
|
Śr maja 23, 2007 11:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Co prawda Mori już dziękowałam ale słów wdzięczności nigdy nie jest za dużo.
Moria, i ja dziekuje. Dziekuje Ci za Twoja tak wymowną a cichą obecność na forum.
Za pokorę i miłość do Boga, którą nam potrafisz przekazać.
Bóg Ci zapłać.
Konwalie to moje ulubione wiosenne kwiaty, niech ich woń dołączy do słów moich podziękowań.

|
Śr maja 23, 2007 19:16 |
|
 |
Zencognito
|
Mmmm, Lucyno, jak zobaczyłem to zdjęcie to aż mi zapachniało konwaliami 
|
Śr maja 23, 2007 19:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zencognito, i dla Ciebie jedna konwalijka, samotna ale mocno pachnaca.

|
Śr maja 23, 2007 19:59 |
|
 |
Zencognito
|
Bardzo ładna. Dziękuję Lucyno 
|
Śr maja 23, 2007 20:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Upomniałem przemo,ale się na niego nie gniewam.Wybaczam Tobie przemo.
|
Cz maja 24, 2007 10:15 |
|
 |
arc
|
Polonium 210, jakiś Ty wybaczliwy! 
_________________ arcarc
|
Cz maja 24, 2007 13:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzis pragne podziekowac wszystkim formuowiczom, ktorym lezy na sercu mila atmosfera na forum. Rozmawia sie dobrze z tymi, ktorzy sa do nas zyczliwie nastawieni. Sprzeczajmy sie ale bez zlosci i zacietrzewienia.

|
Cz maja 24, 2007 14:31 |
|
 |
Asienkka
|
A ja chcę podziękować - Teresse i Sweet'owi - za posty w moderacji
Teresse - zwłaszcza Tobie - nie wiem jak baranek, ale mnie rozbawiłaś faktycznie 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz maja 24, 2007 23:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Te urocze stokrotki chce dedykowac tym wszystkim na forum, ktorzy rozumieja, ze milym dla drugiego, mozna byc bezinteresownie, ot tak z potrzeby serca.

|
Pt maja 25, 2007 13:03 |
|
|
|