Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz lis 13, 2025 11:59

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Chomik 
Autor Wiadomość
Post Chomik
rejestracja do chomika

Możesz zarabiać na wszystkich rodzajach plików (filmy, mp3, dokumenty, programy.) Kieruj innych użytkowników na strony serwisu a otrzymasz wysoką prowizję od wykupionych przez nich usług dodatkowych (abonameny kont, ulepszanie kont, dodatkowy transfer.)

Generalnie prowizje przedstawiają się następująco:

30% za wszystkie usługi opłacone online przez Twoich klientów
15% za usługi opłacone sms-em

Program jest dwupoziomowy, czyli dostajesz również 10% od zarobków osób poleconych przez Ciebie

Zalety:

- możesz zarabiać na plikach innych użytkowników, nie musisz nawet wgrywać swoich (choć jest to opłacalne - za wgrywanie swoich plików dostajesz punkty, które możesz później wymienić na dodatkowe usługi)

- wielkość Twojego konta jest nieograniczona

- możesz ukrywać niektóre swoje foldery i zabezpieczać dodatkowym hasłem - to idealne miejsce na Twoje pliki, których nie powinieneś trzymać w swoim komputerze ;)

-wypłaty już od 50 zł i możesz współpracować jako osoba prywatna, na umowę-zlecenie lub jako firma jeśli masz działalność gospodarczą

- rejestrując się możesz się zapisać na darmowy kurs e-mailowy obsługi swojego chomika - polecam, jest bardzo przydatny i pozwoli Ci szybko poznać wszystkie opcje

Wady:

- jak dla mnie jeszcze za mało materiałów promocyjnych, ale ma być ich coraz więcej

rejestracja do chomika

So sty 03, 2009 16:00

Ja mam i bardzo wszystkim serdecznie polecam :) Dużo świetnej muzyki, trochę filmów, książek :)

Btw: witam po długiej przerwie!!! :) Dużo się działo, dlatego nie byłem obecny :)

So sty 03, 2009 17:30
Zobacz profil WWW
A ja mam pytanie- czy rejestrując się z linka, który podał drako, on sam staje się osobą polecającą/zarabiającą ??

Śr sty 07, 2009 20:01

Może i tak. Przy okazji zostajesz też osobą kradnącą prawa autorskie.

Śr sty 07, 2009 20:33

A ja mam pytanie- czy rejestrując się z linka, który podał drako, on sam staje się osobą polecającą/zarabiającą ??

Chyba nie bo nie ma żadnego refera do jego nicka czy coś.

Cytuj:
Może i tak. Przy okazji zostajesz też osobą kradnącą prawa autorskie.

Nie kradnie. Polecam prawo autorskie.

Śr sty 07, 2009 21:17

typuje że stronka ta zostanie bardzo szybko zamknięta ze względu na wiele piractwa jakie ma tam miejsce. fajnie jakby ktos zrobil stronke na ktorej bylyby umieszczane darmowe pliki z pozwoleniem na ich przetwarzania.

Cz sty 08, 2009 16:13
Zobacz profil WWW

typuje że stronka ta zostanie bardzo szybko zamknięta ze względu na wiele piractwa jakie ma tam miejsce.

Ta, tak samo jak zamknęli rapidshare? ;]

Chomikuj to akurat już nie taka młoda strona.

Cytuj:
fajnie jakby ktos zrobil stronke na ktorej bylyby umieszczane darmowe pliki z pozwoleniem na ich przetwarzania.

Jamendo or sth jest jeśli chodzi o mp3.

Cz sty 08, 2009 16:26

N sty 11, 2009 17:37
typuje że stronka ta zostanie bardzo szybko zamknięta ze względu na wiele piractwa jakie ma tam miejsce. fajnie jakby ktos zrobil stronke na ktorej bylyby umieszczane darmowe pliki z pozwoleniem na ich przetwarzania.

Twoje "typowania" pokazują, że nie wiesz zbyt wiele ani o internecie, ani o prawach autorskich.

Po pierwsze: przeczytaj regulamin chomika.
Po drugie: przeczytaj ustawę o prawach autorskich.
Po trzecie: przeczytaj zręby ustaw tworzących tzw "prawo internetowe".

A potem się wypowiadaj.

Na tej zasadzie możnaby pozamykac większość stron i for internegowych (!). Bo pewnie nie wiedziałeś, że nawet forum na którym tutaj piszesz, czyli engine phpBB pozwala publikować pliki.

Jeśli masz pisać takie idiotyzmy, to lepiej nie pisz nic.

Crosis

Pn sty 12, 2009 13:46

Pt lut 20, 2009 19:37

Chomikuj to jeden z najgorszych programów partnerskich.
Osobiście korzystam z największego i najpewniejszego programu partnerskiego w Polsce gdzie uzbierałem już prawie 1000 złotych. Jeśli chcecie to napiszę jaki to program i jak w nim zarabiam.[/i]

Śr maja 13, 2009 21:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11 ]