Szukam fajnej i porządnej dziewczyny!!!
Autor |
Wiadomość |
martin11
|
Zeby z nią przejść przez życie  !!!!
Mam 31 lat ,pracuję ,jestem po studiach,pracę mam raczej pewną.
tirol1@o2.pl
Zapraszam do kontaktu!!!!!
Pozdrawiam gorąco!!!!!!
Powinna byc też religijan ,związana z Kościołem ,unikająca nadmairu alkoholu.
|
Śr lip 20, 2005 6:58 |
|
|
|
 |
Meg
|
Myślisz, że to odpowiednie miejsce do takich poszukiwań? 
|
Śr lip 20, 2005 13:14 |
|
 |
martin11
|
Chyba tak ,no bo jak nie tu to gdzie  ??????????
|
Śr lip 20, 2005 13:16 |
|
|
|
 |
Meg
|
W realu, internet to naprawdę (moim zdaniem) nie miejsce na szukanie żony, czy męża.
|
Śr lip 20, 2005 13:19 |
|
 |
martin11
|
W realu ale gdzie  ??
W dyskotetece  ? w klubie nocnym  ??
wolalbym w kosciele lub na festiwalu pisoenki religijnej albo w organiazcji
mlodzieży katolickiej ,chyba że podrywać dziewczyny prosto na ulicy
albo zapisać sie na jakieś kursy doksztalcające jezykowe czy studia dodatkowe  ???
|
Śr lip 20, 2005 13:23 |
|
|
|
 |
martin11
|
Pod netem jestem raczej w pracy w godz. 7-14.30 bo poza pracą mam inne zajęcia np.lektura sport kino obowiązki domowe itp.
|
Śr lip 20, 2005 13:27 |
|
 |
Meg
|
A nie lepiej poczekać poprostu aż spotkasz odpowiednią dziewczynę, a nie oszczędzać czas. Na takich poważnych sprawach nie warto...
|
Śr lip 20, 2005 13:31 |
|
 |
bobo
|
 Re: Szukam fajnej i porządnej dziewczyny!!!
martin11 napisał(a): wolalbym w kosciele lub na festiwalu pisoenki religijnej albo w organiazcji mlodzieży katolickiej
A, czy właśnie tam nie ma dziewczyn?
Słabo szukasz, albo nie zjawiają się te, których szukasz?!
To ja już nie wiem, co ty oczekujesz od życia?
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Śr lip 20, 2005 18:46 |
|
 |
Andr2ej
|
 Do Martina
Polecam Ci pieszą pielgrzymkę do Częstochowy.
_________________ Bóg - jest miłością
Jeżeli zło nie jest napiętnowane rozzuchwala się.
|
Śr lip 20, 2005 21:02 |
|
 |
Meg
|
Pielgrzymka powinna mieć na celu pogłębienie swojej wiary, a nie szukanie dziewczyny 
|
Śr lip 20, 2005 21:54 |
|
 |
Mieszek
|
Cytuj: W realu, internet to naprawdę (moim zdaniem) nie miejsce na szukanie żony, czy męża.
ludzie się w różnych miejscach spotykają pierwszy raz -podczas misji na księżyc -podczas wycieczki na Giewont -podczas religijnej pielgrzymki -w więzieniu itd
problem nie w tym tkwi , ale w tym, że wiara.pl to nie biuro matrymonialne i dziwie się , że taki post jeszcze jest
podczas kiedy niejednej osobie zwraca się uwagę , że obraża innych wygłaszając jedynie swoje poglady
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Śr lip 20, 2005 22:08 |
|
 |
Meg
|
Mieszku o to mi również chodziło.
Poza tym czego oczekujesz, że jakaś dziewczyna odpisze, na podobne ogłoszeie
"Jestem chętna wyjdę za Ciebie" a ty będziesz robił selekcję?
Mnie to przypomina umowę kupna/sprzedazy na zasadzie ogłądam produkt, zamawiam, a jak się niespodoba to składam reklamację i oczekuję zwrotu pieniędzy.
|
Śr lip 20, 2005 22:27 |
|
 |
martin11
|
No Mieszku rzeczywiście masz racje moze ma zbyt technokratyczne podejście dożycia moze czlowiek mysli że wstuka parę klawiszy komputera i dostanie swoją wybrankę ,ale musze Cie zapenić ,ze jestem porządnym uczciwym i wrażlwiym i uczuciowym czlowiekeim,który co niedziela chodzi do Koscioła a w tygodniu nawet czasem tez jak trzeba.Co do wizerunku mojej potencjalnej zony powinna byc religijna ale nie musi msui przesadnei religijna wązne żeby wypełniala podstawowe ,no moze troche więcej niz podstawowe kryteria chrześcijaństwa.
Ewentualnei podpowiedzcie mi prosze gdzie taką fajne dziewczynę w okolicach Katowic mozna ewentualnei znaleźć ,czy są jakieś porzadne lokale rozrywkowe dla młodzieży chrześcijańskiej, sorry jak moim tekstem kogoś uraziłem.
|
Cz lip 21, 2005 6:17 |
|
 |
martin11
|
Aha chciałem spytac czy wypada "zaczepiać " ,"podrywac " dziewczyny"
na ulicy w sklepie itp.
Dziękuje za dotychczasowe Wasze odpowiedzi ,opinie szczególnei od mega.
Na razie pozdrawiam.
A moze portal wiara czy jego właściciel otwrzy katolickei biuro
łączenia par a nawet moze kulturalny katolickie lokal z umiarkowana rozrywką na poziomie?
|
Cz lip 21, 2005 6:25 |
|
 |
bobo
|
Nasuwają mi się jeszcze takie refleksje:
- moder zatrzymał ten temat, bo dowiadujemy się, jakich ideałów szukają mężczyźni po 30-tce
- jeśli do 30-tki nie znalazłeś sobie, martin11 kobiety życia, to masz już nawyki starego kawaleta (poukładane wszystko w kostkę, kazda minuta dnia zaplanowana z dokładnością co do sekundy)
- net daje tyle możliwości łączenia się w pary na odległość, no chociażby wszelkie (setki) chatów. Dlatego nie wiem, czy tu w portalu WIARA jest takowe "biuro" potrzebne.
- nie wątpię w twoje dobre intencje i twój dobry charakter, ale przyznaj się, masz zapewne i wady? Jeśli ich nie masz, to materiału na idealną żonę chyba nie znajdziesz. Przecież chcesz człowieka za żonę, a ludzie mają słabostki, niech to dotrze do ciebie.
- i jeszcze jedno, przy twoim domu parafialnym odbywają się zapewne spotkania młodzieży, ludzi starszych, znaczy trochę wyrośniętej młodzieży, spotkania oazowe, kółka różańcowe, po co szukać kota w worku?!
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Cz lip 21, 2005 7:56 |
|
|
|