Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Fotki!
Cześć  Ponieważ jest wiele tematów na tym forum dotyczących twórczości forumowiczów, chciałem zaproponować temat, w którym podzielimy się naszymi fotkami.
Ale, żeby nie było, to zaproponuję mały regulamin Galerii Fotografii Użytkowników Forum.Wiara.pl - w skrócie GFUF
- Umieszczanie zdjęć
Prawo do umieszczania zdjęć ma każdy użytkownik forum.wiara.p - Zdjęcia
Autorstwo: Ponieważ GFUF jest miejscem prezentowania własnych dokonań fotograficznych z założenia uważa się, że publikujący zdjęcie jest jego autorem. Z szacunku do innych uzytkowników prosimy o respektowanie tego. Umieszczanie: Zdjęcia umieszczamy za pomocą tagu img:
Kod: [img]http://adres-zdjęcia-umieszczonego-gdzie-indziej[/img] Rozmiar: Ponieważ tak img wyświetla zdjęcie dowolnego rozmiaru, co może spowodować "rozjechanie" się forum uprasza się umieszczających o stosowanie ogólnie przyjętych internetowych wymiarów zdjęć: 800x600 czy 1024x768 (lub mniejszych). - Prawa autorskie:
Użytkownik umieszczając tutaj zdjęcie musi być świadomy, że może zostać skopiowane lub wyświetlane na innym serwerze. - Komentowanie:
Komentarze powinny być pisane zgodnie z regulaminem obowiązującym na forum.wiara.pl . Aby skomentować zdjęcie nie jest konieczne umieszczanie własnego.
Wszelkie sprawy nieuregulowane w tym regulaminie reguluje regulamin forum.wiara.pl oraz odpowiednie przepisy Prawa Polskiego.
Crosis
|
Cz lut 14, 2008 17:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz lut 14, 2008 17:26 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Cz lut 14, 2008 19:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Twojego auorstwa 
|
Cz lut 14, 2008 20:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas czy Ty masz klopoty z rozumieniem czytanego tekstu?? Juz po raz n-ty piszesz nie tak jak trzeba.To mialy byc zdjecia TWOJEGO AUTORSTWA. Nie rozumiesz co znaczy autorstwa?to wytlumacze-zrobione przez Ciebie.
Crosis ten zachod i Hala Stulecia wyjatkowo nieudane.Wrzuc lepiej "z perspektywy bruku":)
|
Cz lut 14, 2008 22:24 |
|
|
|
 |
filippiarz
|
Resztki mojego konta z plfoto:
http://plfoto.com/20256/autor.html
Tylko tyle bo chciałem handlować swoimi zdjęciami i pokasowałem lepsiejsze - ludzie "kradli" je na potęgę  , a potem żona po rozwodzie zabrała aparat a ja sobie nowego nie kupiłem i od dwóch lat nie robię zdjęć
Jeszcze coś takiego:
Miniaturka zdjęcia zawisaka (ćma) z własnej hodowli tuż po wykluciu się z poczwarki, ale już z napompowanymi skrzydłami - na "karku" widać brązową łupinkę od poczwarki, na głowie, przy oku kropla "wód płodowych" 
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Cz lut 14, 2008 22:37 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz lut 14, 2008 23:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
no wiem, że te dwa są średnio udane, zuco, ale to moje pierwsze kroki z aparatem.
A perspektywa chodnika:
i Szczecina
i kto mi powie, co to za uczelnia?
Crosis
|
Pt lut 15, 2008 0:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No coz to za pytania Crosisie.Oczywiscie A-1 Główny budynek Politechniki Wrocławskiej!Viva PWr!//Wejscie główne//
Crosis dodaj do regulaminu,ze zdjecia nie powinny byc poddawane obrobce programow graficznych...
|
Pt lut 15, 2008 16:17 |
|
 |
Zencognito
|
filippiarz napisał(a): Miniaturka zdjęcia zawisaka (ćma)
Nigdy nie widziałem tak pięknej ćmy, naprawdę 
|
Pt lut 15, 2008 16:21 |
|
 |
filippiarz
|
Zencognito napisał(a): filippiarz napisał(a): Miniaturka zdjęcia zawisaka (ćma) Nigdy nie widziałem tak pięknej ćmy, naprawdę 
Pomimo, że zawisaki są największymi (niektóre są niemal tak duże jak ludzka dłoń) i najpiękniejszymi polskimi ćmami to świetnie się kamuflują
Także ich gąsienice są niezwykle kolorowe i ładne
Tu sobie można poczytać i pooglądać: http://www.zawisaki.republika.pl/
Ciekawostka: fruczaki piją nektar jak kolibry - szybko machając skrzydłami zawisają obok kwiatów i trąbką dłuższą niż one same piją nektar 
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Pt lut 15, 2008 17:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zuco - zależy co rozumiesz przez obróbkę - np resizowanie też nią jest
Crosis
|
Pt lut 15, 2008 19:11 |
|
 |
Zencognito
|
zuco napisał(a): Crosis dodaj do regulaminu,ze zdjecia nie powinny byc poddawane obrobce programow graficznych...
A to dlaczego?
|
Pt lut 15, 2008 19:23 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
No właśnie?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pt lut 15, 2008 20:17 |
|
 |
jo_tka
|
Crosis - chodnik jest ciekawy (musi być taki brązowy?  ), ale butelka nadal mi się podoba najbardziej
Mroczny - nie wiem, co to jest ta sala z niebieskim sufitem, ale kompozycja i kolory są bardzo fajne
Filippiarz - zwykle robiłeś detal?
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So lut 16, 2008 10:52 |
|
|
|