|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Powitanie i słów kilka o powołaniu kapłańskim :-)
Autor |
Wiadomość |
lukin1
|
 Powitanie i słów kilka o powołaniu kapłańskim :-)
Witam Was serdecznie! Oto mój pierwszy post na tym forum. Wierzę mocno, że spędzę na tym forum mnóstwo czasu wśród ludzi, którzy mi pomogą, odpowiedzą na pytania, a może i sam będę mógł pomóc. Nasuwa się pytanie - co tu robię? Serwis nazywa się wiara.pl - no właśnie, jak to jest z tą moją wiarą. Powiem Wam szczerze, że od ponad 3 lat zastanawiam się nad kapłaństwem jako mojej drodze życiowej, obecnie staram się rozeznać czy to rzeczywiście prawdziwe, pochodzące wprost od Boga - powołanie. Z tym moim "powołaniem" jest trochę dziwnie. Mało się modle, rzadko można mnie spotkać w Kościele jednak non stop coś nie daje mi spokoju i cały czas powraca do mnie myśl o kapłaństwie, tak jest codziennie od tych 3 lat. Wierzę, że pomożecie rozeznać mi czy to akurat mnie sam Bóg powołuje. Bardzo proszę w tym temacie pisać tylko powitania - odnośnie mojego powołania piszmy w temacie "pójdź za mną" w wątku: "powołanie kapłańskie - lukin1" gdzie serdecznie zapraszam. Pozdrawiam
|
Pn sie 09, 2010 9:17 |
|
|
|
 |
patryk84
|
 Re: Powitanie i słów kilka o powołaniu kapłańskim :-)
Powitania 
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Pn sie 09, 2010 15:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|