|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Jak bardzo wszyscy kochamy Mariah Carey ,Rusłane i Agnes
Autor |
Wiadomość |
AntoniuszElfHumback
|
 Jak bardzo wszyscy kochamy Mariah Carey ,Rusłane i Agnes
ja np kocham je bardzo miłością nieokiełznaną ,dziką ,rzewną ale nigdy nie wtórną a jestem ciekawy w jakim stopniu wy je kochacie mile widziane są czułe słówka jak np skarbie albo rybko
|
Pn wrz 06, 2010 20:44 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
 Re: Jak bardzo wszyscy kochamy Mariah Carey ,Rusłane i Agnes
AntoniuszElfHumback napisał(a): ja np kocham je bardzo miłością nieokiełznaną ,dziką ,rzewną Jak to należy rozumieć? Czy to jest miłość w sensie duchowym/uczuciowym/zmysłowym? AntoniuszElfHumback napisał(a): jestem ciekawy w jakim stopniu wy je kochacie Czy to jest miłość siostrzana, przyjacielska czy może jeszcze większa? AntoniuszElfHumback napisał(a): mile widziane są czułe słówka jak np skarbie albo rybko Czemu to ma służyć? Bo chyba nie wyżej wymienionym, a co najwyżej tobie.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Wt wrz 07, 2010 9:15 |
|
 |
AntoniuszElfHumback
|
a we wszystkich tych aspektach ,jeżeli ktoś nie jest zorientowany są to genialne piosenkarki ,których słucham codziennie i podziwiam ,najbardziej powiem szczerze zabujałem się w Rusłanie ,jest z nich trzech taka najbardziej nieokiełznana i jest dziką tancerką jak sama śpiewa w piosence Wild Dances "im wild dancer"
|
Wt wrz 07, 2010 10:40 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
Tylko czy masz na myśli kochanie czy lubienie, bo kochać można swoją mamę, pieska i krówki (cukierki)...
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
|
Wt wrz 07, 2010 10:45 |
|
 |
AntoniuszElfHumback
|
Niee,czuje ,że je kocham za ich taką duchowość jakoby wystarczy popatrzeć np na Rusłane i jak się w niej nie zakochać: http://www.youtube.com/watch?v=CtrXDyc5wKoalbo na Mariah Carey http://www.youtube.com/watch?v=Hat1Hc9SNwE&ob=av2nlub też Agnes Carlsson: http://www.youtube.com/watch?v=1Xz-v7fr2j4&ob=av2nA co do krówek to nie przepadam akurat za nimi za bardzo są rozciągliwe jak plastelina albo modelina
|
Wt wrz 07, 2010 11:07 |
|
|
|
 |
agvis
|
Myślałam, że ten post to jakaś marna prowokacja  A jednak nie chyba. Więc nic, tylko życzyć Ci poznania takiej kobitki w realu.
|
Wt wrz 07, 2010 11:32 |
|
 |
AntoniuszElfHumback
|
dziękuje za życzenia Tobie życze wszystkiego najlepszego
|
Wt wrz 07, 2010 18:27 |
|
 |
AntoniuszElfHumback
|
Polecam też bardzo serdecznie obejrzenie moich szaleństw na youtiubie http://www.youtube.com/user/AntonioElfH ... ature=mhumZ góry dziękuje za nabicie wyświetleń oraz za miły albo mocno krytyczny komentarz.
|
Wt wrz 07, 2010 20:16 |
|
 |
AntoniuszElfHumback
|
Jeszcze się pochwale tutaj przed wszystkimi czcigodnie zgromadzonymi na tym wielkim,potężnym forum ,że w szkole wczoraj jaja robiłem ,dzisiaj ide do szkoły w stroju leśniczego i też coś będe odwalał
|
Śr wrz 08, 2010 8:03 |
|
 |
Elbrus
|
AntoniuszElfHumback napisał(a): dzisiaj ide do szkoły w stroju leśniczego crazy boy 
|
Śr wrz 08, 2010 9:02 |
|
 |
AntoniuszElfHumback
|
a przyznajcie się tak szczerze ,którą z wymienionych dam znaliście wcześniej niż napisałem ten temat ,tylko prosze o naprawde szczere odpowiedzi bardzo prosze tak ohohooh bardzo prosze ojejciu jak bardzo prosze dam kokosze 
|
Cz wrz 09, 2010 10:10 |
|
 |
MARKO2010
|
e mlodzian, Marysia jest po 40-tce wiec nas nie zaskoczysz
|
Cz wrz 09, 2010 13:45 |
|
 |
Selgrado
|
Jak ktoś nie gustuje w tych postaciach, to raczej nie można powiedzieć, że wszyscy 
_________________ [KMI ...] ------------.
|
So wrz 25, 2010 11:01 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
|