|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Zdajnie o nas inych metali
| Autor |
Wiadomość |
|
BartexXx310
|
 Zdajnie o nas inych metali
Wiec ja, mój kolega z klasy i jego kuzyn o rok młodszy od nas. Słuchamy metalu i taki typek co ma 17 lat (nie przepadam za nim) mówi że słuchamy rapu i się mamy za metali i jesteśmy żałośni. Powiedział że się z nas śmieją jak idziemy w glanach i słuchamy rapu(Nigdy nie słuchałem rapu i nie miałem ani jednej piosenki na kompie i komórce. od zawsze metal) . Co o tym sadzicie, niedługo koncert w moim małym mieście i nie wiem czy iść skoro nas mieszają z błotem. Cały dzień myślę i myślę
|
| Pn lis 08, 2010 21:50 |
|
|
|
 |
|
Elbrus
|
 Re: Zdajnie o nas inych metali
BartexXx310 napisał(a): mówi że słuchamy rapu i się mamy za metali i jesteśmy żałośni. Powiedział że się z nas śmieją jak idziemy w glanach i słuchamy rapu (Nigdy nie słuchałem rapu i nie miałem ani jednej piosenki na kompie i komórce. od zawsze metal) . Podaj nazwy zespołów i tytuły utworów, których słuchasz, to ocenimy, czy jest to metal, czy jednak coś innego.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
| Pn lis 08, 2010 22:29 |
|
 |
|
BartexXx310
|
Metallica,Sabaton,Amon Amarth,Slayer,Hunter i raz na tydzień sobie włączę album nevermid Nirvany. On się uważa za najlepszego i wogóle wszyscy oprócz jego znajomych to śmiecie według niego.
|
| Pn lis 08, 2010 23:01 |
|
|
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Hm. Mi wyglądasz na kindermetala: -jeśli przejmujesz się tym co mówi 17 latek, to znaczy że masz mniej lat od niego, możliwe że zdecydowanie -słuchasz zespołów, które są bardzo często wiązane z kindermetalem -żalisz się na forum wiara.pl (!!!), że ktoś nie uważa Cię za metala -używasz języka gimnazjalno-podstawowego (typek?!) -używasz sformułowania "tylko metalu", a nawet uber-metale których znam przyznają, że nie zawsze tego słuchali i nawet dziś nie tylko tego słuchają Ergo- widzę dwie możliwości. Albo to prowokacja, albo Ty tak na poważne. W pierwszym przypadku- nice try. W drugim- "typek" ma co najmniej trochę racji, coś musisz zmienić.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr lis 10, 2010 18:43 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|