|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
CBA w siedzibie LUX VERITATIS.
Autor |
Wiadomość |
MJ88
|
CBA w siedzibie LUX VERITATIS.
Szczęść Boże!
Moi drodzy, ja wiem,że ojciec Rydzyk nie ma dobrej opinii w Polsce w niektórych środowiskach, ale przeszukanie siedziby fundacji LUX VERITATIS w kilku miastach w Polsce w zwiazku z nadużyciem władzy przez byłego ministra kultury Piotra Glińskiego to skandal.
Św. Maksymilian Maria Kolbe mówił,że możemy mieć Kościoły, ale jeżeli nie będziemy mieli mediów katolickich to będa one puste. Alleluja i do przodu!
PS. Ojciec Rydzyk nie ma żadnego Maybacha i faktycznie dostał dwa samochody od bezdomnego!
|
Cz gru 05, 2024 12:48 |
|
|
|
|
mareta
|
Re: CBA w siedzibie LUX VERITATIS.
MJ88 napisał(a): Szczęść Boże!
PS. Ojciec Rydzyk nie ma żadnego Maybacha i faktycznie dostał dwa samochody od bezdomnego! To zadziwiające. Są jakeś źródła?
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Cz gru 05, 2024 19:05 |
|
|
MJ88
|
Źródłem jest ksiądz RydzyQ, ale chcą go zamknąć.
|
Cz gru 05, 2024 20:20 |
|
|
|
|
Witold33
|
Putin pyta Żełenskiego - skąd masz F16 ? Od bezdomnego. Nie ma Maybacha, ale wypasione Audi jak najbardziej. No i ta szatanska, faryzejska pycha. https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news- ... rp_state=1
|
Cz gru 05, 2024 20:33 |
|
|
MJ88
|
Przyznam, że trudno mi sobie wyobrazić aby bezdomny miał dwa samochody i dał je ojcu Rydzykowi, faktycznie to jest trochę dziwne ale trudno zarzucać księdzu kłamstwo. W ogóle jest szerszy problem z księżmi i Kościołem w ogóle.
|
Pt gru 06, 2024 12:11 |
|
|
|
|
george45
|
MJ88 napisał(a): Przyznam, że trudno mi sobie wyobrazić aby bezdomny miał dwa samochody i dał je ojcu Rydzykowi Katolik nie ma z tym problemu. Po prostu cud dokonał się jego oczach. Podobnie jak cud pomnożenia kosztów budowy muzeum. Tylko niewierni, nie są w stanie uwierzyć w to co się stało, co staje na ich oczach i jak te niewierne Tomasze wkładają palce do działów księgowości celem utwierdzenia się w cudzie. I tylko jakimś cudem mogłoby się im obalić te namacalne cuda.
|
Pt gru 06, 2024 18:52 |
|
|
Witold33
|
Kilka dni temu osobiście rozmawiałem z o.dyr. dr Rydzykiem. Powiem jak niejaki Karczewski - to ciepły człowiek.
|
So gru 07, 2024 9:13 |
|
|
Witold33
|
|
So gru 07, 2024 10:49 |
|
|
mareta
|
MJ88 napisał(a): Szczęść Boże!
Moi drodzy, ja wiem,że ojciec Rydzyk nie ma dobrej opinii w Polsce w niektórych środowiskach, ale przeszukanie siedziby fundacji LUX VERITATIS w kilku miastach w Polsce w zwiazku z nadużyciem władzy przez byłego ministra kultury Piotra Glińskiego to skandal.
Św. Maksymilian Maria Kolbe mówił,że możemy mieć Kościoły, ale jeżeli nie będziemy mieli mediów katolickich to będa one puste. Alleluja i do przodu!
PS. Ojciec Rydzyk nie ma żadnego Maybacha i faktycznie dostał dwa samochody od bezdomnego! CBA może wejść wszędzie. Problem w tym, że jest to super okazja aby rzucić w rodaka błotem, z czego wielu nie omieszka korzystać. Ponoć w piekle każda narodowość ma swój kocioł, przy którym strażuje dyżurny czart bacząc, by żaden potępiony nie wylazł. Tylko przy polskim kotle nie stoją żadne warty. Ktoś wie dlaczego?
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Cz gru 12, 2024 23:27 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
|