Czy można Witolda 33 deportować z Polski.
Autor |
Wiadomość |
MJ88
|
 Czy można Witolda 33 deportować z Polski.
Szczęść Boże!
Moderacji na tym forum nie ma , bo nie może już zapanować nad Witoldem.
Moje pytanie jest takie: Witold 33 sugeruje, że jestem Rosjaninem, ja wiem, że w Polsce żyje wielu Ukraińców, ale ja mam dowód osobisty, moi rodzice są Polakami, CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ABY TEN RUSEK został z Polski deportowany? Może trzeba poprosić o pomoc policję?
|
So mar 22, 2025 15:58 |
|
|
|
 |
Witold33
|
 Re: Czy można Witolda 33 deportować z Polski.
Rozumiem, jako Rusek trollować za Trumpem = Putinem . Ale jako Polak , w dodatku z dowodem? Nie nabierzesz nikogo.
|
So mar 22, 2025 18:26 |
|
 |
MJ88
|
Stany Zjednoczone Ameryki są światowym mocarstwem, Donald Trump jest synem Nowego Jorku, bogatym człowiekiem. Dolar jest światową walutą rezerwową w której rozliczają się nie tylko obywatele USA ale też np. Panamy, to co wypisujesz na forum to jest błazenada która jednak ma swoje konsekwencje w postaci zniszczenia relacji Polsko -Amerykańskich a przypomnij sobie jak Niemcy potraktowali Polaków w 1939 r. kiedy zaatakowali Polskę pod pretekstem ataku na niemiecką radiostację w Gliwicach.
|
So mar 22, 2025 20:24 |
|
|
|
 |
Witold33
|
Brauchst mir das nicht zu errinern. Ich war doch auch dabei
|
So mar 22, 2025 22:41 |
|
 |
MJ88
|
Wir fordern die Wiedergutmachung für den Zweiten Weltkrieg.
|
N mar 23, 2025 8:27 |
|
|
|
 |
andej
|
Wydaje mi się, że kara banicji jest sensowna. I wraca ona. Przynajmniej w USA i w Niemczech. Na razie w stosunku do nielegalnych imigrantów. Ale kto wie, czy nie zostanie ubrana w jakieś wzniosłe lewackie określenia, aby dokonywać selekcji w zależności od poglądów człowieka. Oby nie odbywało się to tak, jak w najbardziej znanych socjalistycznych krajach (Rosja i Niemcy niespełna 100 lat temu).
|
N mar 23, 2025 8:49 |
|
 |
Witold33
|
|
N mar 23, 2025 9:22 |
|
 |
MJ88
|
Według Departamentu Bezpieczeństwa Krajowego (DHS) w ramach programu poprzednich władz około 532 tys. osób wjechało do USA. Nie jest jasne, ile z nich wciąż posiada ten status prawny. Osoby, pozbawione innych uprawnień do pozostania w Ameryce będą musiały opuścić kraj lub zostaną deportowane od końca kwietnia. Administracja odmówiła już przedłużenia tymczasowego tzw. statusu ochronnego setkom tysięcy Wenezuelczyków i Haitańczyków przebywających w USA.
|
Pn mar 24, 2025 7:31 |
|
 |
Witold33
|
Ciepło, ciepło, małymi kroczkami zaczynasz rozumieć co się dzieje gdy do władzy ludek dopuszcza demokratycznie neurotyczne dzieciaki.
Za Polaków nie całkiem legalnych w Stanach też się zaraz wezmą, będzie kwik i wycie w pisuarze? Czy powiedzą, że deszcz pada, bo Trump to naszość? A jak te radosne, chore dzieci uznają w razie agresji sowieckiej np. na Litwę i Przesmyk Suwalski, że to nie dobry geszeft Europy bronić za dobre amerykanskie dolary - przyjdzie się oblizać i wdrożyć plan obrony na linii Wisły.
|
Pn mar 24, 2025 7:42 |
|
 |
MJ88
|
Niech się wezmą za Polaków w USA. Popieram tu Trumpa.
|
Pn mar 24, 2025 8:24 |
|
 |
Witold33
|
Ja też chciwych i chytrenkich górali nie lubię. Ale czemu pominąłeś myśl o obronie na linii Wisly, ktora była 5. wariantem 19. planu WP , zresztą przez Lecha akceptowaną - na wypadek braku wsparcia NATO w ciągu 14 dni? Wiem, to trudna sprawa, zwłaszcza jesli się serio traktuje bajtlowanie trumpistów - ale jednak spróbuj się zastanowić i przedstawic opinię. Oj muszą wić się pisowcy, nie zazdroszczę.
|
Pn mar 24, 2025 9:51 |
|
 |
MJ88
|
Nawet prokuratur wojskowy twierdzi, że Błaszczak miał prawo odtajnić plan obrony Polski na lini Wisły, to jest, jak powiedział Sławomir Cenckiewicz, linia zdrady ToosQa.
|
Pn mar 24, 2025 15:20 |
|
 |
Witold33
|
Sekta trzyma, mój MJ88 ? Rozumiem. Blachaszczak czy prawo miał , oceni sąd. Dla mnie nie w tym sprawa. Ala Capone też nie za gangsterkę a za podatki zapuszkowali. Blaszak odtajnił tylko wygodny pislamowi wycineczek planów obrony, tylko wariant na sytuację, gdy sojusznicy z pomocą się spoźniają o 2 tygodnie. Wariant jedyny racjonalny, bo gromadzenie głównych sił przy granicy grozi ich okrążeniem i utratą całkowitą, a wówczas może byłaby obrona na Odrze. Pislam w dranski, po pislamsku zaklamany sposób przedstawiał w kampanii wyborczej ten wariant jako JEDYNY. Strachem chciał sobie słupki robić u ludności za Wisłą. Kretynizm z kolei strony rządzącej spowodował, że nie wtedy, choć eksperci od razu objaśniali, a teraz dopiero zaczęło się mówić i to jakoś po cichutku o tym, że ten plan, za Lecha zresztą przygotowany- był tylko jednym z wariantów i to dla sytuacji naszego osamotnienia. Żenada po obu stronach. Ale widać teraz - może plan się przyda wobec clownady w USA. Mieszkam prawie nad Wisłą, niestety od wschodu.
|
Wt mar 25, 2025 7:57 |
|
 |
george45
|
Większość mojego majątku nieruchomego posiadam po zachodniej stronie linii Odry. Pomny buńczucznych haseł typu „ Nie oddamy nawet guzika” oraz „Silni, zwarci, gotowi”, celem uniknięcia rozlewu krwi, odtajniam swój plan. Jestem w stanie oddać to co posiadam po wschodniej stronie Odry bez jednego wystrzału. Na jakiś czas pokój zostanie utrzymany, a ja nadal będę balował korzystając z daru życia, a potem, to już nie będzie mój problem. 
|
Wt mar 25, 2025 8:28 |
|
 |
MJ88
|
Witold, Ty mieszkasz na Wschód od rzeki Dniepr.
A może USA Polsce nie jest potrzebne i Europa nas obroni przed Rosją?
|
Wt mar 25, 2025 10:24 |
|
|
|