|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Jak zrobić full wypas animację na www ?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Jak zrobić full wypas animację na www ?
Mamy folder kredowy A4 składający się z 4 stron. Na stronach znajdują się zdjęcia różnej wielkości. Co należy zrobić i jakiego narzędzia użyć aby wykonać następującą animację na stronie WWW: 1) Nadjeżdża folder i pojawia się z boku komentarz tekstowy 2) Folder się rozkłada i pojawia się inny komentarz 3) Folder się zamyka, pokazana jest ostatnia strona i kolejny komentarz 4) Znowu obracamy obiektem i pokazujemy piewszą stronę 5) Robimy najazd na kolejne zdjęcia z różnymi komentarzami z boku 6) Otwieramy folder, pokazujemy środek i znowu robimy najazd na kolejne zdjęcia 7) Zamykamy folder, pokazujemy ostatnią stronę i znowu najazdy z komentarzami
Obracamy na stronę główną i lekko oddalamy od siebie folder
Ma to być więc w 3D, ale jeśli ktokolwiek ma JAKIEKOLWIEK pomysły (nawet tylko w 2D), to niech pisze. Każda sugestia jest dla mnie bardzo cenna.
|
Cz paź 27, 2005 20:02 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Rozumiem, że chodzi Ci o bardziej szczegółowe rady niż "użyj Flasha, Luke"? 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz paź 27, 2005 20:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tyle to ja sam wiem. Zadaję pytanie, bo może się coś ciekawego dowiem. A może niekoniecznie Flasha? Może istnieje jakiś fajny, mały, np. darmowy programik do czegoś takiego o którym nie wiem, a ktoś coś wie. No, ale dzięki za poradę 
|
Cz paź 27, 2005 20:09 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Może skontaktuj się z autorem tej strony i popytaj jak on to zrobił, bo chyba chodzi Tobie o coś w tym stylu?
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz paź 27, 2005 21:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
hehehe Rozumiem, że chcesz mnie zdołować  A tę stronę widziałem już z 1,5 roku temu. Jest super.
|
Cz paź 27, 2005 21:14 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
|