Witam,
ponieważ w związku z obecnością na forum elementu, którego nie jestem w stanie zaakceptować i któremu powiedziałem publicznie co o nim myślę, przyszło mi się z Wami pożegnać. Albo przyjdzie w krótkim czasie.
Wszystkich tych, których kiedyś obraziłem, czy to umyślnie, czy nie - przepraszam.
Wszystkim, z którymi dyskutowałem, czy to z pomyślnym skutkiem, czy nie - dziękuję.
Wszystkim tym, którzy ze mną dyskutowali - też dziękuję.
I ogólnie mam Wam coś do powiedzenia, co w s umie zawdzięczam po części Wam - forumowiczom:
tak naprawdę to każdy z nas ma rację. Dyskutujcie, ścierajcie się, kłóćcie. Czasem faktycznie ktoś Was przekona. Czasem Wy przekonacie kogoś. Ale zawsze, nawet kiedy zmienicie zdanie - macie rację.
Ceńcie siebie i swoje poglądy. Ale ceńcie też poglądy innych ludzi i szanujcie się. Ale niech to nie przeszkodzi Wam powiedzieć im prawdy, jeśli macie o tym inne zdanie.
Szczególnie chciałem pozdrowić:
angu,
rozalkę,
Spidiego,
Saxona,
wikinga (już nie ma),
Wuja (wiecie jakiego)
Lucynę (niestety już nie ma)
Stasia Adama (chłopie, mimo, że sie z Tobą nie zgadzam, to poglądy masz żelazne)
profosa,
MP,
Belizariusza (też nie ma),
nospera,
kurdę, i wiele innych osób. Jak kogoś nie wymieniłem, to po prostu z lenistwa. Zresztą, każdy sam odczuje, czy był na liście w mojej głowie, czy nie.
Pozdrawiam,
Przemek vel Crosis