Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 6:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 X-Fighter Nowa Era 
Autor Wiadomość

Post X-Fighter Nowa Era
Właśnie wystartowała nowa era w grze X-fighter .
Jeśli ktoś ma ochote spóbowac to zapraszam gra jest tego warta. Inna sprawa że jest nieco skomplikowana ale cóż ;)

X-Fighter jest grą turową rozgrywaną za pośrednictwem internetu. Jest to gra strategiczna z elementami RPG, w której gracz wciela się w postać wojownika zwanego X-Fighterem. Rozgrywka polega na szczegółowym planowaniu rozwoju swego bohatera oraz interakcji z innymi graczami w celu osiągnięcia ZWYCIĘSTWA!

Obrazek

X-fighter - Spróbujcie :)

Pn sie 07, 2006 17:00

Tego typu gry zajmują nam dużo czasu. Im bardziej rozwijamy wirtualne potęgi, tym bardziej uzależniają.

Z gier MMOG lepszy jest Travian - bardziej przejrzysta. Każdy gracz rozwija swoją wioskę (surowce, budynki), aby zdobyć zwycięstwo. Jedną z najfajniejszych nowości w trzeciej wersji są oazy, które są bronione przez dzikie zwierzęta (można je zdobyć przy pomocy bohatera).

Linki:
O grze (PL)
Co nowego w Travian 3? (PL)
Polska wersja gry
Angielska wersja gry

Pn sie 07, 2006 18:49

Travian i X-Fighter to zupełnie różne gry. Travian jest bardzo podobny do Ogame, nie lubię takich gier (grałem w nie dość długo, nie pasują mi jednak). Żeby coś w nich osiągnąć trzeba spędzać tam zbyt dużo czasu (np. budowle budowane są przez określony czas - np. 40 minut [a to jeszcze mało]).
X-F pozwala na dobre rozwijanie postaci i `bycie wysoko` nawet jeśli nie można spędzać dużo czasu w ciągu dnia przy kompie.
Ale to moje prywatne zdanie.:)

Pn sie 07, 2006 18:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]