Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr wrz 24, 2025 8:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
 Czy Pan Bóg jest sprawiedliwy??? 
Autor Wiadomość

Post Re: Czy Pan Bóg jest sprawiedliwy???
Niestety swój tekst próbowałem poprawić ale nic z tego za bardzo nie wychodziło więc zostawiłem. Interpunkcja nie jest moją mocną stroną :((( uważam że jednak że treść pozostaje bez zmian jak się ktoś dobrze wczyta będzie wiedział o co chodzi :)

Ponad połowa ludzi pójdzie do piekła nie wiem czy to jest 50%+ 1 człowiek ale tak jest w Koniec czasów Valtorty :((( więc takiej nadziei nie ma :((( W tej książce Chrystus ukazał Sąd Powszechny nad ludźmi i powiedział że gdyby większość ludzi została zbawiona to na Sąd Powszechny przyszedł by szybko i nie byłby tak późno :(( Niestety każdy musi się starać przejść test życia pozytywnie i starać się zasłużyć na niebo.Moim zdaniem ateizm to najgorszy wybór bo nawet w teście nie bierze się udziału a to może skutkować dla większości ateistów odrzuceniem :(( dają sobie znikomą szansę na zbawienie

N mar 04, 2012 20:54

Cytuj:
Moim zdaniem ateizm to najgorszy wybór...

Na szczęście to tylko Twoja i nawiedzonych osób opinia :-)

N mar 04, 2012 22:11

Niestety nie jest to moja opinia lecz jest to z fragmentu książki "Koniec czasów" jest tam dużo niespodzianek mówiących o ateistach oraz o walce z kościołem. Oczywiście tam mowa o "większości" jeżeli ktoś jest wielkim optymistom moze to zinterpretować że chodzi tu o "większość" ludzi czytających tą książkę :) Mam nadzieję że pocieszyłem :) ale może niekoniecznie. Swoją drogą "Nawiedzony" w ustach ateisty lub niewierzącego to prawdziwy komplement :)

Pn mar 05, 2012 21:31

Z całym szacunkiem dla Marii Valtorty i wszystkich dawnych/obecnych mistyczek/mistyków, pozwólcie Bogu zadecydować kiedy, kto i czy w ogóle pójdzie do piekła.

Cz mar 08, 2012 15:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5