|
|
|
czy na zdjeciu moze okazac sie zly duch?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: czy na zdjeciu moze okazac sie zly duch?
"Tam jest na bank oświetlenie górne, takie ogólne (dla pomieszczenia), kolejne górne blisko ściany, ale max odrobinkę dalej niż stoi Posacki"
Też nie jestem fachowcem, ale powiedzmy że coś tam na temat wiem. Jest dokładnie tak jak piszesz. Przynajmniej dwa źródła światła plus światło z lampy aparatu. To drugie wymienione górne światło pochodzi prawdopodobnie z jakiegoś oświetlenia ściennego, które skierowane jest na krzyż (?) i sylwetkę mówcy, dlatego gdyby kadr był szerszy (i zdjęcie było zrobione bez użycia lampy) zobaczylibyśmy prawdopodobnie jego cień kładący się w naszą stronę na podłodze, czy ławkach. Natomiast lampa błyskowa spowodowała, że widzimy ślad cienia za nim (okolice łokci)
|
N wrz 16, 2012 18:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): Fotka fajna, tylko gdzie ta zjawa?  Dokładnie takie "zjawy" mam w albumie Stary aparat koleżanki zacinał się i czasem nie przewijał kliszy, przez co kilka fotek nałożyło się na siebie.
|
N wrz 16, 2012 19:03 |
|
 |
saraaa
|
Haha, a ja uważam, ze zdjęcie jest bardzo fajne i ciekawe:)
|
N wrz 16, 2012 20:32 |
|
|
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
So wrz 29, 2012 16:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Homini osiagnał szczyty buhahahahahhaha niewiarygodne.pl stronka tak wiarygodna jak sama nazwa wskazuje. Idź juz spac homo....bo zaraz sam bedziesz widział zjawy 
|
So wrz 29, 2012 20:22 |
|
|
|
 |
szumi
Moderator
|
Widzę, że temat się wyczerpał i stał się areną mało wyszukanych form satyry. Dlatego zamykam.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
So wrz 29, 2012 20:38 |
|
|
|