"Ja i Ojciec jedno jesteśmy"
Autor |
Wiadomość |
Lurker
|
 Re: "Ja i Ojciec jedno jesteśmy"
Rzeczywiście. Bioslawku, popełniasz dwa błędy, czort wie, czy logiczne, ale bardzo proste, a zarazem karygodne: 1. wytykając adwersarzowi błędy logiczne stawiasz się w pozycji arbitra - sędziego we własnej sprawie, 2. przynudzasz. Przy czym drugi błąd jest o tyle cięższy, że niewielu osobom chce się czytać na forach sążniste elaboraty.
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
So sty 05, 2013 9:51 |
|
|
|
 |
bioslawek
|
Lurker napisał(a): Rzeczywiście. Bioslawku, popełniasz dwa błędy, czort wie, czy logiczne, ale bardzo proste, a zarazem karygodne: 1. wytykając adwersarzowi błędy logiczne stawiasz się w pozycji arbitra - sędziego we własnej sprawie, Nie ja was sądzę, tylko zasady logiki. A to różnica.
|
So sty 05, 2013 11:32 |
|
 |
Hosi
|
bioslawek napisał(a): Nie ja was sądzę, tylko zasady logiki. A to różnica.
Przez te same zasady logiki wbiłeś sobie samobója i co jeszcze ciekawsze,stchórzyłeś nie podejmując dalszej polemiki.
|
So sty 05, 2013 11:38 |
|
|
|
 |
Lurker
|
Ciiicho, Hosi, kolega własnie przyznał, że zasady logiki napisały w jego zastępstwie posta. To jest ciekawe.
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
So sty 05, 2013 11:56 |
|
 |
Hosi
|
Lurker napisał(a): Ciiicho, Hosi, kolega własnie przyznał, że zasady logiki napisały w jego zastępstwie posta. To jest ciekawe. Po takich wpadkach to już się chyba nie podniesie 
|
So sty 05, 2013 12:01 |
|
|
|
 |
Lurker
|
Podniesie się, podniesie. Ale pamiętasz tę maksymę Gandhiego: "najpierw cię ignorują, potem się z ciebie śmieją, potem z tobą walczą, potem wygrywasz"? Bioslawek odbywa właśnie tę drogę... tylko w przeciwnym kierunku...
|
So sty 05, 2013 12:13 |
|
 |
bioslawek
|
Hosi napisał(a): co jeszcze ciekawsze,stchórzyłeś nie podejmując dalszej polemiki. Bicie zdechłego konia nie ma sensu.
|
So sty 05, 2013 15:54 |
|
|
|