|
|
|
Autor |
Wiadomość |
panMK
|
 Re: Zbawienie dusz a wojny
no papierówki są spoko ale twa łepetyna już nie za bardzo ,jeszcze musisz ją pod kurować bo plecenie farmazonów przy tym tekście to pikuś a wręcz pan pikuś 
_________________ JEZU UFAM TOBIE Święta Faustyna Kowalska
|
Cz cze 12, 2014 22:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hehehe. A czy ja nawracam? A uchowaj Boże. Ja sam tego tekstu do końca nie rozumiem. Jak mi ktoś wytłumaczy odpowiedź diabła na pytanie o zaświaty... poza tym, że ci, którzy się śmieją, cieszą się, a ci, którzy się uśmiechają, są złośliwi, ironiczni i tak dalej...
|
Cz cze 12, 2014 22:06 |
|
 |
panMK
|
tak już jest w naszym świecie że są ludzie i ludziska ważne aby umieć odczytać ludzkie intencję aby ten kto fałszywie się uśmiecha nie był odebrany jako ten szczęśliwy
|
Cz cze 12, 2014 22:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A Bóg się nie uśmiecha. Surowy jest. Nic, tylko by sądził i rządził. Czy taki bóg to jest dobry bóg? U Żydów bywa, że się śmieje i klaszcze z radości. Ale u chrześcijan?
|
Cz cze 12, 2014 22:16 |
|
 |
panMK
|
BÓG jest jeden i u żydów i u chrześcijan Stary Testament obowiązuje nas wszystkich tylko w ich przekonaniu ZBAWICIEL jeszcze nie przyszedł i nie utożsamiają GO z JEZUSEM ,choć czytając Pismo Święte powinni dojść do wniosku że to co było napisane się wykonało i ofiara jaką musiał złożyć JEZUS jest wykonaniem się przepowiedni z Biblii
|
Cz cze 12, 2014 22:24 |
|
|
|
|
|