Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 22:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 czemu wszyscy traktuja mnie jak debila i olewaja? 
Autor Wiadomość

Post Re: czemu wszyscy traktuja mnie jak debila i olewaja?
Mówia ze Bóg bogaty w miłosierdzie,odpuszcza ludziom winy.Czemu ludzie tego nie robią tylko oceniają i krytykują.Choroba psychiczna ma rózne objawy.Tylko chory człowiek dopuszcza sie czegoś złego,ale gdy zdrowieje żałuje.Czasami ludzie mówili,a to ten alkoholik.Oceniali mnie i krytykowali.Tak jakby byli pewni że u nich w rodzinie nigdy nie bedzie alkoholika.Temat alkoholizmu tak świetnie skrywany i utajniany przez wiele rodzin,niekoniecznie katolickich.Nigdy nie naśmiewam sie z chorego w jakikolwiek sposób.Modle sie o zdrowie rodziny zawsze,o pokój na ziemi,o zdrowie dla wszystkich którzy go potrzebują.Czy ja jestem normalny:)?A kto zajmie sie polityką?:)

Wt wrz 16, 2014 22:18

Czemu nie odpowiadasz na pytanie?

Pt wrz 19, 2014 6:41

Bo nie musi,bo jest wolnym człowiekiem

So wrz 20, 2014 14:44

A robi tylko to, co musi?

Pn wrz 22, 2014 5:31

Robi to co uważa za stosowne,czuje sie wolny,wie o nartach w Polsce i o śniegu,i o górach.Wie ,że w Polsce jest zimno i chłodno i czuć już zime.Wie ,że pojedzie tam gdzie chce i nie potrzebuje podpowiadaczy i straszaczy.To tacy ludzie co pracuja w imieniu innych tzw Sił Wyzszych,i chcieliby nami manipulować,tak by im to pasowało.Ale my znamy te stuczki i jesteśmy wolni i sami obierzemy swoja droge.Pożegnałem pare dni temu kosciół i pokazałem frontowi koscioła środkowy palec,publika była ludność w pobliżu.To taki mały gest w kierunku korporacji i jej niewolników.Korporacja nazywa sie Watykan.Byłbym zapomniał pisze to co chce i kiedy chce.!Jak ja kocham mróz i sople lodu i sanki i narty.

Cz wrz 25, 2014 22:50

Jajko napisał(a):
To wszystko się dzieje w Twojej głowie. Powiedz sobie głośno i stanowczo, że tego nie ma, że to tylko wymysły z młodości, zabawy i robienie jaj. TY jesteś PANIĄ siebie samej, a nie żadne "głosy" w Twojej głowie. PRZECIWSTAW się im i pokaż gest Kozakiewicza (wersja współczesna: środkowy palec). To się dzieje tylko w Twojej głowie. Tylko w głowie. Zniszcz to. Pokaż kto tu rządzi.

Jajko, niby tak, ale dziewczyna ma za sobą ostre epizody psychozy schizofrenicznej z depresją. Wymaga psychiatry i psychoterapeuty, terapii neuroleptykami i stabilizacji życiowej. Wszytskie objawy psychotyczne (czyli wytwórcze: omamy, urojenia) dzieją się w głowie chorego. Więc na początek leki, leki, leki.....

Najpierw lekarz, a nie ksiądz i egzorcysta.

Mnóstwo chorych na schizofrenię ma urojenia i omamy o treściach religijnych.

N gru 21, 2014 0:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7