|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
JAKICH ARGUMENTÓW .... DO WIARY W BOGA ....
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 JAKICH ARGUMENTÓW .... DO WIARY W BOGA ....
Jest taki artykuł do którego trafiłem przez Google o tu. Powinienem pewno jakoś do dyskusji zachęcić określając ogólnie jakiś temat, ale nie bardzo potrafię. Ot, kolejny ciekawy artykuł. Co najwyżej miałbym taką sugestię by rozważyć, czy faktycznie w ramach katolicyzmu nie można tak swobodnie dochodzić do wiary w Boga i w ten sposób poznawać Go. Właściwie to problem owej swobody był poruszony w pewnej dyskusji do której w lutym dałem linka, o tu.
No i pozdrawiam
|
Pn lip 26, 2004 22:33 |
|
|
|
 |
Bianka
|
PTR, ale czy mógłbyś jakoś swoimi słowami wyłożyć, o co chodzi tej pani? Może ja głupia jestem, ale artykuł wydaje mi się co najmniej bełkotliwy.
_________________ Jestem agnostykiem i o tym wiem, o tym wiem, że jestem agnostykiem.
|
Wt lip 27, 2004 12:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No właśnie... Zgadzam się. Być może nie rozumiem tego jak ona definiuje kluczowe terminy, ale ogólnie to właśnie mi tak dość niekonkretnie wygląda. Przeczytam wieczorem jeszcze to ze dwa razy i jeśli zrozumiem dokładnie o co tej Pani chodzi, to napiszę jakąś wypowiedź.
|
Wt lip 27, 2004 14:28 |
|
|
|
 |
PugCondoin
|
Dobra, zgubiłem się ... może mi to ktoś streścić ?
|
Wt lip 27, 2004 17:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rozumiem, że ów ktoś to ja  Zupełnie nie potrafiłbym tego streszczać.
|
Wt lip 27, 2004 21:40 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
|