Adolf Hitler jest teraz w niebie
Autor |
Wiadomość |
Iwona19
|
 Re: Adolf Hitler jest teraz w niebie
czuowiek napisał(a): Iwona19 napisał(a): My nawet oglądaliśmy film na religii "Między piekłem a niebem", w którym samobójczyni w piekle była. Acha. Tak porażającej argumentacji nie jestem w stanie odeprzeć i muszę się z tobą zgodzić: tak, masz rację, zgwałcone kobiety, które popełniły samobójstwo, bo nie potrafiły żyć z piętnem gwałtu, smażą się za to w piekle! Ale ja nie wiem jak Bóg ocenia. Wszystko od Niego zależy.
_________________ "Wszystko badajcie! Trzymajcie się tego, co dobre, a unikajcie wszystkiego, co złe" (1 Tes 5, 21-22)
|
Wt maja 22, 2012 9:37 |
|
|
|
 |
czuowiek
|
Ale twoja katechetka najwyraźniej wie, prawda?
_________________ Johnny99: "Wszyscy, włącznie z tobą, wiedzą, że nikt nie wierzy w żadnego Potwora, a działalność Koscioła Spaghetti ma na celu wyśmiewanie wiary. Jest to tzw. wiedza powszechna."
|
Wt maja 22, 2012 10:23 |
|
 |
merkaba
|
ja chciałem popełnić samobójstwo ale w dzień przed tym samobójstwem miałem sen przyśniło mi sie dziecko które umarło jak 1,5r co byłaa dziecko mojej sąsiadki i pokazało mi własny pogrzeb i powiedział ze pójdę do piekła jak to zrobię
wtedy parałem się jeszcze magia , tarotem i inymi ciezkimi grzechami np masturbacji
|
Wt maja 22, 2012 15:57 |
|
|
|
 |
tanie_wino
|
Ale kity sadzisz. Jak ja chciałem to nic mi się nie śniło, kto wie jakby mi się udało to od dawna byłbym już w Raju 
_________________ pajacyk.pl
|
Wt maja 22, 2012 17:30 |
|
 |
Iwona19
|
A co spowodowało u was tą chęć popełnienia samobójstwa?
_________________ "Wszystko badajcie! Trzymajcie się tego, co dobre, a unikajcie wszystkiego, co złe" (1 Tes 5, 21-22)
|
Wt maja 22, 2012 19:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Iwono- każdy ma chwile słabości, kryzys- i taki trudny okres skłania do takich myśli  . To nie są niedoszli samobójcy pod opieką psychiatrów
|
Wt maja 22, 2012 20:00 |
|
 |
Iwona19
|
Val napisał(a): Iwono- każdy ma chwile słabości, kryzys- i taki trudny okres skłania do takich myśli  . To nie są niedoszli samobójcy pod opieką psychiatrów Tylko tak spytałam. Ale rozumiem to.
|
Wt maja 22, 2012 20:02 |
|
 |
Ada12
|
Moim skromnym zdaniem zastanawianie się gdzie przebywa nieżyjący od ponad półwiecza dyktator za bezzasadne. Jakbyście nie mieli spraw ważniejszych, które związane są z wiarą, ale mają jakiś związek z tym co się dzieje w naszym świecie. LOL
|
Śr maja 23, 2012 16:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ada12 napisał(a): Moim skromnym zdaniem zastanawianie się gdzie przebywa nieżyjący od ponad półwiecza dyktator za bezzasadne. Jakbyście nie mieli spraw ważniejszych, które związane są z wiarą, ale mają jakiś związek z tym co się dzieje w naszym świecie. LOL Ależ to nie jest rozmowa o Hitlerze ale o miłosierdziu Boga. Postać Hitlera została użyta do prowokacji 
|
Śr maja 23, 2012 17:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ada12- a kim Ty jesteś, aby wyznaczać niczym wzorowa PZPRowska miłośniczka o czym dyskutować? Zwykła prowokantka z Ciebie- problemy świata były, są i będą-jednakże tu na forum ludzie mają szersze niż Ty horyzonty myślowe i lubią poruszać wiele tematów  .
|
Śr maja 23, 2012 17:38 |
|
 |
tanie_wino
|
Iwona19 napisał(a): A co spowodowało u was tą chęć popełnienia samobójstwa? Ogólny "zachwyt" nad tym naszym światem, depresja spowodowana zbyt dużą wrażliwością i otwartością. Na szczęście teraz już cały ten świat mam głęboko w d..., i żyje mi się znacznie lżej 
_________________ pajacyk.pl
|
Śr maja 23, 2012 17:45 |
|
 |
Iwona19
|
tanie_wino napisał(a): Iwona19 napisał(a): A co spowodowało u was tą chęć popełnienia samobójstwa? Ogólny "zachwyt" nad tym naszym światem, depresja spowodowana zbyt dużą wrażliwością i otwartością. Na szczęście teraz już cały ten świat mam głęboko w d..., i żyje mi się znacznie lżej  Rozumiem cię. Depresję też miałam kiedyś
|
Śr maja 23, 2012 17:48 |
|
 |
twbolek
|
Iwona19 napisał(a): tanie_wino napisał(a): Iwona19 napisał(a): A co spowodowało u was tą chęć popełnienia samobójstwa? Ogólny "zachwyt" nad tym naszym światem, depresja spowodowana zbyt dużą wrażliwością i otwartością. Na szczęście teraz już cały ten świat mam głęboko w d..., i żyje mi się znacznie lżej  Rozumiem cię. Depresję też miałam kiedyś Też się zastanawiałem, czy sobie z dubeltówki w łeb nie strzelić, ale powstrzymały mnie dwie rzeczy: pierwsza to ta, że nie dostałbym kwatery na katolickim cmentarzu druga to taka, że nie spotkałbym tam Hitlera  bardzo lubię gościa, a dowiedziałem się, że jest w niebie. Wolę się jednak więc przemęczyć parę tych lat, ale nagroda jest wielka: jodłować popijając Bawarskie piwo i słuchając cwałowanie walkirii podziwiając jędrne bawarskie biusty skąpo odzianych blond germanek.
|
Śr maja 23, 2012 19:11 |
|
 |
Iwona19
|
Ja mimo to że miałam depresję (spowodowaną głównie pewnymi sytuacjami w szkole) to starałam się unikać myśli samobójczych. Zdałam sobie sprawę, że nie po to Bóg mi życie dał bym ja sobie teraz je odebrała z powodu jakiś tam moich problemów. Był taki moment kiedy je miałam, ale po przemyśleniu tego wszystkiego dręczyły mnie dziwne wyrzuty sumienia i poszłam do spowiedzi.
|
Śr maja 23, 2012 21:01 |
|
 |
saraaa
|
Adolf Hitler nie był jednym z demonów, przez które była opętana Anneliese Michel? Był jednym z demonow, jest w piekle, a z piekła powrotu nie ma. clairvoyance, polecam obejrzeć: http://video.google.com/videoplay?docid ... 9559814538Egzorcyzmy Anneliese Michel, dokument.
|
Cz maja 24, 2012 9:42 |
|
|
|