Autor |
Wiadomość |
owieczka91
zbanowana na stałe
|
 Re: Chcę umrzeć
Kuba_Police napisał(a): owieczka91 napisał(a): Chcesz umrzeć to sam się zabij.
To jest najgorsze z możliwych rozwiązań, jeśli w ogóle coś takie można rozwiązaniem nazwać. Autor wątku nie szuka rozwiązania, lubi się tylko nad sobą użalać.
|
Cz sie 11, 2011 13:06 |
|
|
|
 |
kamil193
|
Parę postów wstecz znajdziesz odpowiedz czemu jeszcze tego nie zrobiłem
|
Cz sie 11, 2011 21:49 |
|
 |
Andy72
|
Bo boisz się że jednak coś potem jest?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Pt sie 12, 2011 7:39 |
|
|
|
 |
kamil193
|
No dokładnie skąd mam wiedzieć czy nie czeka jeszcze na mnie gorsza męczarnia przy której życie na ziemi było by rajem.
|
Pt sie 12, 2011 17:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Życie to praca dla Boga więc nie ma sensu się zabijać lepiej przejść przez całe życie  nawet jak wszyscy cię unikają Pan jest zawsze z tobą chociaż pewnie go nie czujesz zacznij się modlić intensywniej chodzić do kościoła i wtedy go poczujesz.Ewentualnie możesz poznać kolegów przez internet np. przez jakąś grę fajnie się potem z takimi gada na skype czy coś zawsze to jakaś alternatywa jak nie masz kolegów w realnym świecie 
|
Pt sie 12, 2011 17:43 |
|
|
|
 |
kamil193
|
ZAMKNIJCIE TEMAT TO BEZSENSU SAM SOBIE NIE POMOGĘ ANI NIKT MI INNY NIE POMORZE ALE DZIĘKI TEMU TEMATOWI POZNAŁEM PARĘ FAJNYCH OSÓB
|
So sie 13, 2011 10:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kamil193 napisał(a): ZAMKNIJCIE TEMAT TO BEZSENSU SAM SOBIE NIE POMOGĘ ANI NIKT MI INNY NIE POMORZE ALE DZIĘKI TEMU TEMATOWI POZNAŁEM PARĘ FAJNYCH OSÓB Jest Ktoś,kto pomóc może tylko trzeba Temu,Komuś pozwolić na to,aby pomógł. Życzę zdrowia i pokoju serca. 
|
So sie 13, 2011 12:02 |
|
 |
Kris65
|
Cytuj: No dokładnie skąd mam wiedzieć czy nie czeka jeszcze na mnie gorsza męczarnia przy której życie na ziemi było by rajem. Wydaje mi się ,że trochę histeryzujesz albo robisz sobie żarty.Skorzystaj z pomocy specjalisty.
_________________ Zdrowego rozsądku życzę...
|
So sie 13, 2011 22:13 |
|
 |
AHAWA
|
samobójstwo to ucieczka ostateczna, są ucieczki pośrednie takie jak np alkohol, narkotyki, hazard, seks, pracoholizmy i inne holizmy ale jest również rozwiązanie uniwersalne a mianowicie nawiązanie prawdziwej relacji z Jezusem i Jego Matką Niepokalaną Marią, tylko trzeba się zaangażować, ja zacząłem z ciekawości od czytania Dziejów Apostolskich, polecam i tobie może też pójdziesz tą drogą, też 10 lat temu przeżywałem podobne dramaty jednak teraz spojrzenie mam inne, stwierdzam że wszelkie przejawy ucieczki w tym samobójstwo to objaw tchórzostwa a prawdziwą odwagą jest dzisiaj KONTEMPLOWANIE ŻYCIA wbrew śmierci, a wiara w Zmartwychwstanie w tym naprawdę pomaga i Tobe też pomoże jeżeli tylko zrobisz pierwszy krok. pozatym zostaw problemy swoich rodziców im samym a ty zajmnij się sobą bo to twoje życie a nie ich, jeżeli będzie trzeba porozmawiaj z kimś o swoich problemach, polecam psycholgów. i tak na koniec, samobójstwo też jest morderstwem. i jeszcze jedno, gdzieś kiedyś czytałem że aby skrócić swoje męki można modlić się do Boga o skrócenie życia a do tego przeznaczona jest specjalna Nowenna, może też spróbuj a wydarzy się cud: http://www.guadalupe.opoka.org.pl/prowa ... ejska.html
_________________ .--- . --.. ..- ... // --..-. -.-- .--- . // .- -- . -. __1 Kor 13__
www.teologia.pl www.pro-life.pl
Pro dolorosa Eius passione, miserere nobis et totius mundi. Sanctus Deus,miserere nobis et totius mundi.
|
So sie 13, 2011 22:16 |
|
 |
Andy72
|
Nowenna Pompejańska jest dla prawdziwych twardzieli, żeby to było przynajmniej 50 zdrowaśiek a trzeba 150 + inne modlitwy
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N sie 14, 2011 7:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
no to Ci Kamil przywalili z "grubej rury";) 54 dni po 3czesci Różańca...rację ma Andy-to dla twardzieli.Najlepiej zaopatrzyć się od razu w tarkę do kolan..
|
N sie 14, 2011 12:23 |
|
 |
Kris65
|
Kamil-cierpiętnik 
_________________ Zdrowego rozsądku życzę...
|
N sie 14, 2011 14:38 |
|
 |
kamil193
|
AHAWA napisał(a): samobójstwo to ucieczka ostateczna, są ucieczki pośrednie takie jak np alkohol, narkotyki, hazard, seks, pracoholizmy i inne holizmy ale jest również rozwiązanie uniwersalne a mianowicie nawiązanie prawdziwej relacji z Jezusem i Jego Matką Niepokalaną Marią, tylko trzeba się zaangażować, ja zacząłem z ciekawości od czytania Dziejów Apostolskich, polecam i tobie może też pójdziesz tą drogą, też 10 lat temu przeżywałem podobne dramaty jednak teraz spojrzenie mam inne, stwierdzam że wszelkie przejawy ucieczki w tym samobójstwo to objaw tchórzostwa a prawdziwą odwagą jest dzisiaj KONTEMPLOWANIE ŻYCIA wbrew śmierci, a wiara w Zmartwychwstanie w tym naprawdę pomaga i Tobe też pomoże jeżeli tylko zrobisz pierwszy krok. pozatym zostaw problemy swoich rodziców im samym a ty zajmnij się sobą bo to twoje życie a nie ich, jeżeli będzie trzeba porozmawiaj z kimś o swoich problemach, polecam psycholgów. i tak na koniec, samobójstwo też jest morderstwem. i jeszcze jedno, gdzieś kiedyś czytałem że aby skrócić swoje męki można modlić się do Boga o skrócenie życia a do tego przeznaczona jest specjalna Nowenna, może też spróbuj a wydarzy się cud: http://www.guadalupe.opoka.org.pl/prowa ... ejska.htmlBóg jest cwany i mściwy kiedy ja będę modlił się o skrócenie życia on zabije mnie wtedy gdy będę miał piękną żonę i dzieci wtedy kiedy będę szczęśliwym człowiekiem.
|
Pn sie 15, 2011 18:55 |
|
 |
noOne
|
bluźnisz..
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Pn sie 15, 2011 19:59 |
|
 |
kuba99
|
Czy ja wiem czy on bluźni? W końcu zna Boga z takiej strony - każe mu klękać i dziękować - kiedy on wcale nie ma na to ochoty. Życie mu nie idzie po myśli i znikąd nie widzi pomocy. Rozumiem chłopaka.
|
Pn sie 15, 2011 21:40 |
|
|
|