| Autor |
Wiadomość |
|
godunow
|
Cytat Cytuj: Pedofil jest to osoba mająca pociag seksualne do DZIECI Poniekąd masz rację  Zapytam poraz kolejny dalczego tak dużo gejów zostaje pedofilami..  Przypadek .. Nie .. Zboczenie przeradza się w jeszcze gorsze zboczenie.. Cytat Cytuj: jeśli facet molestuje chłopca to nie jest homeseksualistą i nigdy nim nie będzie, Nie jest to do końca prawdą jak piszesz. .. Z homoseksualisty przemienił się w pedofila.. Cytat Cytuj: adze niektórym poczytać słownik j. polskiego zamiast artykulików z NYT. JA radzę nie czytać artykułów na stronach poświeconych homo.. śa jednostronne i mało wiarygodne..  Cytat Cytuj: Gabrielu, to nie tak. Spojrz na to tak, ze definicja pedofilii nie rozroznia plci ofiary tego obrzydliweg przestępstwa Faktycznie masz racje.. Ale gro pedofilów to byli homo. Lub homo zawiesili .. niejako w więzieniu większość skazanych za pedofilie powraca do procederu homo.. tyle fakty
|
| N maja 28, 2006 17:30 |
|
|
|
 |
|
strofa
|
gabriel napisał(a): Strofa , znasz choc troche matematyke..a mowie o takim termacie jak proporcje Masz populacje 3-6 % homo ktora popelnia 30 % przestepstw pedofilii Masz populacje 97 -94 % hetero ktora popelnia 70 % przestepstw pedofilli Praca domowa dla Ciebie z matematyki Ktora grupa jest bardziej patogenna odnosnie pedofilii i i ile % ta patogennosc jest wyzsza jednej grupy od drugiej
no i co w związku z tym gabriel? czy do Ciebie nigdy nie dotrze, że jeśli człowiek jakiejkolwiek orientacji homo hetero czy bi... BEZ ZNACZENIA, zabawia się z dzieckiem BEZ ZNACZENIA czy swojej płci czy przeciwnej będzie PEDOFILEM a nie HOMO-PEDOFILEM, HETERO-PEDOFILEM czy BI-PEDOFILEM. :/
|
| N maja 28, 2006 17:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Strofa, napisałeś całę sedno sprawy (Twój ostatni post), po prostu lepiej sie tego nie da wyrazić!
Obawiam się jednak, że nic ani niktn ie jest w stanie jemu tego przetłumaczyć, bo on tego nie zrozumie (już od kilkudziesięciu postów nie zrozumiał to teraz też nie zrozumie).... Pozostaje tylko wpisywać posty sprzeciwu.
pozdrawiam,
michał
|
| N maja 28, 2006 17:36 |
|
|
|
 |
|
godunow
|
Cytat Cytuj: Cieszy mnie, że jednak większość osób tutaj się wypowiadajacych nie ulega zakłamanym informacjom Gabriela, szczególnie dotyczących pedofilii (co pokazują posty, bo nikt się jeszcze z nim nie zgodził w tej kwestii, a wręcz przeciwnie wyraźnie się sprzeciwia). To pokazuje, że jednak ludzie potrafią odróżnić prawdę od kłamstwa i to mnie cieszy. Nie takim kłamstwom jakie tu na forum przedstawiają homoseksualiściCytat Cytuj: Nie każę nikomu akceptować homoseksualzimu, możecie mieć swoje zdanie, ale mam nadzieje, zę nie pozostaniecie obojętni na kłamstwa nt gejów i lesbijek, bo to, że te kłamstwa tutaj są szerzone (przez ludzi, którzy są pod wpływem stereotypów, uprzedzeń, nienawiści, wstrętu, obrzydzenia) to chyba nikt nie ma wątpliwosci.
Nie takim kłamstwom jakie tu na forum przedstawiają homoseksualiści
|
| N maja 28, 2006 17:37 |
|
 |
|
godunow
|
Cytat Cytuj: trofa, napisałeś całę sedno sprawy (Twój ostatni post), po prostu lepiej sie tego nie da wyrazić! Obawiam się jednak, że nic ani niktn ie jest w stanie jemu tego przetłumaczyć, bo on tego nie zrozumie (już od kilkudziesięciu postów nie zrozumiał to teraz też nie zrozumie).... Pozostaje tylko wpisywać posty sprzeciwu.
Nie takim kłamstwom jakie tu na forum przedstawiają homoseksualiści
|
| N maja 28, 2006 17:40 |
|
|
|
 |
|
sacrumantyfront
|
Godunow, przykro mi to pisać ale po przeczytaniu Twoich żenujących postów uważam że nie ma sensu jakakolwiek dyskusja z takim fanatykiem jak Ty
|
| N maja 28, 2006 17:44 |
|
 |
|
danbog
|
Gabriel !
Cytuj: A to ze gdyby to zrobil wczesniej a Ty jako dziecko wychowywany bylbys tylko przez matke zupelnie nie mialo by dla Ciebie znaczenia...koniecznie mu o tym powiedz
Znając mojego ojca , to niebył bym wychowywany wyłącznie przez swoją matke , niezależnie od tego czy byli by razem czy nie . Cytuj: Ja pisze ze wydawanie opinii co do procesow zachodzacych w mozgu az tak stanowczych aby wiazalo to spolecznestwo do gruntownego przemodelowania spolecznestwa jest zbyt pochopne i nikt mnie nei przekona ze jest innaczej
Jakie gruntowne przemodelowanie. Homoseksualiści to mniejszość ledwie w społeczeństwie zauważalna. Cytuj: Nie bylo takiej histerii poniewaz homosiom nawet sie wtedy nie snilo domagac sie podobnych praw jakie mieli wtedy hetero Wtewdy wogóle nikomu nie śniło się domaganie jakiś praw [ prawo zaś znaczyło tyle co siła do jego egzekwowania ]. Cytuj: Danbog, nie rob z siebie az takiego ignoranta w tych sprawach
Moim celem nie jest propagowanie aspektu technicznego , informowanie cię co do sposobu rozwiązania tego " problemu " , tylko pobudzenie twoich szarych komurek do działania. Sam znajdź rozwiązanie skoro uważasz że to palący problem. Cytuj: Przepraszam Danbog, czy kpisz czy o zdrowie pytasz.Ja mowie o sytuacjach patogennych aby do nich nie dopuszczac ..a mi tutaj o bezpiecznych kolejach wyjedzasz To ty użyłeś takiej analogii. Moim zdaniem homoseksualizm [ zdolność poruszania pojazdów ] to żadna patologia , tylko normalne zasopkajanie potrzeb. Zarówno w jednym jak i w drugim przypadku należy rozmyślać jak je zaspokoić , a nie czy je zaspokoić. Cytuj: To zrob tak aby homosie mieli taka sama proporcje pedofilii co hetero ..i nie ma problemu Na ten temat to dyskutuj sobie z Queer'em . Ja nieznam statystyk i prawde mówiąc nichce mi się poznawać. Niezależnie co pokazują twoje stanowisko jest tak samo absurdalne moim zdaniem. Cytuj: Tak widze inna przyczyne,Nie ustabilizowane zycie plciowe,Czesta zmiana partnerow.Znacznie mniejsza kontrola nad swoja seksulanosci a niz u hetero ( ogolnie ) To sa glowne przyczyny znacznie wiekszej pedofilii u homo wg mnie Jestem pod wrażeniem twojej mądrości. Dlaczego pomidor jest czewony ? - bo ma czerwoną skurkę . Zastanów się raczej [ jeśli tak jest ] dlaczego : Mają nieustabilizowane życie płciowe , często zmieniają partnerów , słabiej kontrolują seksualność. Czy aby nie dla tego że utrudnia się im zawieranie normalnych związków. Cytuj: A moze by sami homo sobie sami pomogli w swoich problemach a nie zwalali wine na kogo popadnie co ? Oni chcą tylko żeby im nie przeszkadzać. Dać im takie samo prawo do życia jak innym ludziom. Cytuj: No tak najlepiej jest zwalic wine na kogos innego....i niech hetero sie martwia ze homo maja problem ze swoja psychika podatna na pedofilie
Nie , lepiej zamknąć oczy na konsekwencje swoich działań i kontemplować mit że ktoś jest zły , bo jest zły. Cytuj: Danbog kiedy Ty wreszcie przestanisz pisac o pojedynczych przypadkach a skupisz sie na problemie w skali ogolnej Kiedy Ty przestaniesz podawac pojedyncze przypadki jako wytlumaczenie ..a zaczniesz podawac statystyki dla oglulu z danej grupy ?
Ja nie pisze o pojedyńczych przypadkach , tylko o wielkich grupach składających się z jednostek rządzących się takimi samymi prawami.
Przerabialiśmy już systemy sprawowania władzy skupiające się na ogóle i pomijające potrzeby jednostki. Postulujące ograniczenie praw jednostek w imie dobra ogółu itd. . Jakoś nikt niechciał żyć w tym ogólnym "dobrze".
Potrzeba jednostki jest motorem kształtowania dobra ogółu.
|
| N maja 28, 2006 18:00 |
|
 |
|
danbog
|
Queer !
Cytuj: Zwróć uwagę jak Gabriel Cię mami hasłem "homoseksualni pedofile", a czegos takiego nie ma. Pedofil jest pedofilem a homoskesualista/hetero/bi jest homoseksualistą/hetero/bi. Pedofil tym się różni od homoskeuslaisty, że jego pociąg seksualny nakierowany jest na dzieci, a pociąg seksualny gejów nakeirowany jest na osoby dorosłe Ja to rozumiem [ że dla pedofila mniejsze znaczenie ma czy to chłopiec czy dziewczynka , ważne zaś jest to że jest młody(a) ] Moim zdaniem nawet jeśli przyjąć że statystyki homofobów są prawdziwe to i tak nie zmienia to absurdalności ich stanowiska .
Moim celem nie jest popisywanie się wiedzą , ale pomoc pewnym osobą w uruchomieniu szarych komórek.
Mam nadzieje że wybaczysz te żarciki , sądziłem że sprowokują gabriela do uruchomienia wyobraźni [ albo chociaż do zdobycia informacji - skoro to ważne dla jego światopoglądu ].
|
| N maja 28, 2006 18:11 |
|
 |
|
~Trickster~
|
Julia napisał(a): homoseksulalizm... to skutek zaburzen w okresie dziecinstwa (najczesciej, bo nie odkryto jeszcze genu odpowiedzialnego za orientacje seksualna) ale jako ludzi ich akceptuje, ale ich praktyk seksualnych nie i stanowczo trzymam sie tego... nie zgadzam sie, by zwiazki homoseksualne mogly byc na rowni traktowane z malzenstwami hetero i... mialy prawo adoptowac dzieci. to jest wbrew naturze, zreszta badania psychologiczne potwierdzaja, ze aby dziecko moglo rozwijac sie prawidlowo, powinno byc wychowywane przez mezczyzne i kobiete.
Masz jakiś dowód na te słowa, które to pewnie uważasz za prawdę?
Nie odkryto genu odpowiedzialnego za orientację seksualną. W takim razie tyczy się wszystkich trzech orientacji. A więc ja jestem hetero, ale nie wiem czy od urodzenia, mogłem ten nawyk w dzieciństwie nabyć. Skoro według niektórych homoseksualizm można "nabyć", można go też "leczyć", to czy można "nabyć" i "leczyć" heteroseksualizm? Czy można zrobić z geja heteroseksualnego faceta? Bo skoro według niektórych tak, to można też z hetero zrobić geja.
|
| N maja 28, 2006 18:40 |
|
 |
|
gabriel
|
strofa napisał(a): gabriel napisał(a): Strofa , znasz choc troche matematyke..a mowie o takim termacie jak proporcje Masz populacje 3-6 % homo ktora popelnia 30 % przestepstw pedofilii Masz populacje 97 -94 % hetero ktora popelnia 70 % przestepstw pedofilli Praca domowa dla Ciebie z matematyki Ktora grupa jest bardziej patogenna odnosnie pedofilii i i ile % ta patogennosc jest wyzsza jednej grupy od drugiej no i co w związku z tym gabriel? czy do Ciebie nigdy nie dotrze, że jeśli człowiek jakiejkolwiek orientacji homo hetero czy bi... BEZ ZNACZENIA, zabawia się z dzieckiem BEZ ZNACZENIA czy swojej płci czy przeciwnej będzie PEDOFILEM a nie HOMO-PEDOFILEM, HETERO-PEDOFILEM czy BI-PEDOFILEM. :/
Czyli bez znaczenia jest dla ciebie ze homoseskualisci maja 8-10 krotna wieksza sklonnosc do pedofilii niz heteroseksualisci ?
Bo tak wynika ze statystyk
Czyli np mieszkalbys na ulicy na ktorej jest 10 krotniej wiecej przestepstw niz na sasiedniej..czy wolalbys jednak sie przeniesc w spokojniejsze miejsce..oczywiscie gdybys mial taki wybor
Czy dla Ciebie bez znaczenia jest ze jesli w populacji hetero powiedzmy na 1000 jest 10 pedofilow a w populacji homo na 1000 jest 100 pedofilow statystycznie ..to niema znaczenie tez dla Ciebie ?
To nalezy propagowac homo ..a wtedy na 2000 homo bedzie 200 pedofilow a na 2000 hetero bedzie 20 pedofilow
To jakie spoleczenstwo wolisz ..to z mniejsza iloscia pedofilow czy wieksza ?
|
| N maja 28, 2006 18:47 |
|
 |
|
~Trickster~
|
Cytuj: Czyli bez znaczenia jest dla ciebie ze homoseskualisci maja 8-10 krotna wieksza sklonnosc do pedofilii niz heteroseksualisci ? Bo tak wynika ze statystyk
To się zgadza, tylko należy zamienić miejscami słowa homoseksualiści i pedofilii. Bo to Ci drudzy mają skłonności homo, a nie ci pierwsi skłonności do pedofilii. Wielu ludzi to myli i jest celowo wprowadzanych w błąd przez takich ignorantów jak Ty.
|
| N maja 28, 2006 18:51 |
|
 |
|
gabriel
|
Danbog Cytuj: Cytat: A to ze gdyby to zrobil wczesniej a Ty jako dziecko wychowywany bylbys tylko przez matke zupelnie nie mialo by dla Ciebie znaczenia...koniecznie mu o tym powiedz
Znając mojego ojca , to niebył bym wychowywany wyłącznie przez swoją matke , niezależnie od tego czy byli by razem czy nie .
Ja nie pytam sie jak ojciec by postapil, tylko sueruje Ci abys go do tegoprzekonywal..bo wg Ciebie nie ma znaczenai jest czy Twoj ocjec ma tylko matke czy 20 innych partnerek w jego historii malzenstwa Tak samo jak wg Ciebie nie ma znaczenia czy wychowuje Cie on z matka ..czy tylko matka Cie wychowuje I mam wielka prosbe abys to Twojemu ojcu tj te swoje mysli powiedzial... Cytuj: Cytat: Ja pisze ze wydawanie opinii co do procesow zachodzacych w mozgu az tak stanowczych aby wiazalo to spolecznestwo do gruntownego przemodelowania spolecznestwa jest zbyt pochopne i nikt mnie nei przekona ze jest innaczej
Jakie gruntowne przemodelowanie. Homoseksualiści to mniejszość ledwie w społeczeństwie zauważalna Grunowne przemodelowanie tj wprowadzenie nowych definicji malzenstwa , slubow i adopcji dzieci Cytuj: Cytat: Nie bylo takiej histerii poniewaz homosiom nawet sie wtedy nie snilo domagac sie podobnych praw jakie mieli wtedy hetero
Wtewdy wogóle nikomu nie śniło się domaganie jakiś praw [ prawo zaś znaczyło tyle co siła do jego egzekwowania No to mi nie dawaj przykladu z kultur antycznych skoro teraz to odwolujesz Cytuj: Cytat: Przepraszam Danbog, czy kpisz czy o zdrowie pytasz.Ja mowie o sytuacjach patogennych aby do nich nie dopuszczac ..a mi tutaj o bezpiecznych kolejach wyjedzasz
To ty użyłeś takiej analogii. Moim zdaniem homoseksualizm [ zdolność poruszania pojazdów ] to żadna patologia , tylko normalne zasopkajanie potrzeb. Zarówno w jednym jak i w drugim przypadku należy rozmyślać jak je zaspokoić , a nie czy je zaspokoić.
Czyli wg Ciebie nie ma znaczenia ze np srednio na 1000 osob bedzie 10 czy 100 pedolilow tak ? Cytuj: Cytat: To zrob tak aby homosie mieli taka sama proporcje pedofilii co hetero ..i nie ma problemu
Na ten temat to dyskutuj sobie z Queer'em . Ja nieznam statystyk i prawde mówiąc nichce mi się poznawać. Niezależnie co pokazują twoje stanowisko jest tak samo absurdalne moim zdaniem.
No coz, mozna powiedziec tak..parafrazujac film "Sami swoi" Fakty faktami, ale racja mui byc po naszej stronie ... Cytuj: Cytat: Tak widze inna przyczyne,Nie ustabilizowane zycie plciowe,Czesta zmiana partnerow.Znacznie mniejsza kontrola nad swoja seksulanosci a niz u hetero ( ogolnie ) To sa glowne przyczyny znacznie wiekszej pedofilii u homo wg mnie
Jestem pod wrażeniem twojej mądrości.
Dlaczego pomidor jest czewony ? - bo ma czerwoną skurkę .
Zastanów się raczej [ jeśli tak jest ] dlaczego : Mają nieustabilizowane życie płciowe , często zmieniają partnerów , słabiej kontrolują seksualność. Czy aby nie dla tego że utrudnia się im zawieranie normalnych związków.
Wieksza trudnosc w zawarciu zwiazkow maja , brzydcy,inwalidzi grubi,mniejszosci etniczne w niektorych panstwach ..i jakos zadnym osobnikom z tych grup nie przycgodzi na mysl aby problem ten rozwiazywac molestujac male dzieci ... Cytuj: Cytat: No tak najlepiej jest zwalic wine na kogos innego....i niech hetero sie martwia ze homo maja problem ze swoja psychika podatna na pedofilie
Nie , lepiej zamknąć oczy na konsekwencje swoich działań i kontemplować mit że ktoś jest zły , bo jest zły.
No to czekam na rewelacje jak temu zaradzic ?Jaka masz recepte na to ?
|
| N maja 28, 2006 19:03 |
|
 |
|
gabriel
|
~Trickster~ napisał(a): Cytuj: Czyli bez znaczenia jest dla ciebie ze homoseskualisci maja 8-10 krotna wieksza sklonnosc do pedofilii niz heteroseksualisci ? Bo tak wynika ze statystyk To się zgadza, tylko należy zamienić miejscami słowa homoseksualiści i pedofilii. Bo to Ci drudzy mają skłonności homo, a nie ci pierwsi skłonności do pedofilii. Wielu ludzi to myli i jest celowo wprowadzanych w błąd przez takich ignorantów jak Ty.
No prosze , juz wyzwiska padaja..ale okey
Piszesz ze wiekszy 8-10 krotnie jest wiecej wsrod pedofilow homoseksualistow
A nie zgadzasz sie ze wsrod homoseksualistow jest 8-10 krotnie wiecej pedofilow niz u hetero jesli chodzi o proporcje na okreslona ilosc ogolnej spolecznosci
I to dla Ciebie jest roznica tak ?
|
| N maja 28, 2006 19:11 |
|
 |
|
Trickster
|
Nie ma wyzwisk, ignorant to chyba nie wyzwisko, ale zostawmy tę kwestię.
Tak, to jest różnica. Ktoś jest pedofilem, a do tego ma skłonności homoseksualne. Ktoś jest homoseksualistą, a do tego ma skłonności pedofilskie. Jest róznica. Bo nie każdy homoseksualista jest pedofilem i nie każdy pedofil jest homoseksualistą.
Pedofilia to zaburzenia seksualności. Homoseksualizm już od kilku lat nie jest uważany przez naukowców jako zaburzenie, zboczenie czy co tam jeszcze. I one nie są w żaden sposób od siebie zależne. To jest zupełnie co innego. Dlaczego więc wrzucać pedofili i homoseksualistów do jednego worka?
Ludzie są niedoinformowani w tej kwestii, więc głoszą takie bzdurne teorie, że gej=pedofil. A tak nie jest. Gej to nie pedofil. Gej nie jest pedofilem. To pedofil może (choć nie musi) być gejem.
Większy odsetek homoseksualistów jest wśród pedofili niż wśród normalnych ludzi czujących popęd seksualny do dorosłych ludzi. I to jest fakt. Ale to nie znaczy, że jak ktoś jest homoseksualistą, to jest też pedofilem, lub może nim zostać. To nie ma żadnego znaczenia. Homoseksualizm i pedofilia to dwie ZUPEŁNIE ODMIENNE RZECZY!!!
_________________ Comes crying, laughing, singing, back to life, takes what you steal and pulls the skins from your dead bones shrieking
|
| N maja 28, 2006 20:24 |
|
 |
|
danbog
|
Gabriel !
Cytuj: Ja nie pytam sie jak ojciec by postapil, tylko sueruje Ci abys go do tegoprzekonywal..bo wg Ciebie nie ma znaczenai jest czy Twoj ocjec ma tylko matke czy 20 innych partnerek w jego historii malzenstwa
Uważam że to jego prywatna sprawa , będąca wyrazem jego potrzeb i nic mi do tego. Cytuj: Tak samo jak wg Ciebie nie ma znaczenia czy wychowuje Cie on z matka ..czy tylko matka Cie wychowuje
Co Ci się uroiło. Uważam że nawet jeśli by moi rodzice podjeli decyzje o rozstaniu , to mógłbym liczyć na pomoc każdego z nich . Cytuj: I mam wielka prosbe abys to Twojemu ojcu tj te swoje mysli powiedzial...
Całe moje życie jest wyrazem moich myśli. Cytuj: Grunowne przemodelowanie tj wprowadzenie nowych definicji malzenstwa , slubow i adopcji dzieci
Ślub i adopcja nie zmieniają znaczenia. Przy przedefiniowaniu małżeństwa się nie upieram. Można dać im inną [ dla osobników tej samej płci ] analogiczną forme związku. Cytuj: Wtewdy wogóle nikomu nie śniło się domaganie jakiś praw [ prawo zaś znaczyło tyle co siła do jego egzekwowania
No to mi nie dawaj przykladu z kultur antycznych skoro teraz to odwolujesz Wtedu nikomu się nie śniło zaglądać komuś pod kołdre , więc i domaganie się praw w tym względzie nie miało miejsca. Cytuj: Czyli wg Ciebie nie ma znaczenia ze np srednio na 1000 osob bedzie 10 czy 100 pedolilow tak ?
Ma znaczenie [ jeśli to prawda ] i właśnie dlatego należy usunąć przyczynę patologii. Moim zdaniem przyczyną jest patologiczna organizacja społeczna dyskryminująca pewną grupe ludzi , czyniąc ich podatnym na kolejne patologie. Inaczej mówiąc : zło rodzi zło . Cytuj: No coz, mozna powiedziec tak..parafrazujac film "Sami swoi" Fakty faktami, ale racja mui byc po naszej stronie ...
Dobrze że dostrzegłeś humorystyczny aspekt swojego stanowiska. Nie zapominaj jednak że nie wszystkich to śmieszy [ zwłaszcza tych którzy niepotrzebnie cierpią ]. Poprostu niezależnie od tego czy istnieje związek statystyczny czy nie twój upór jest tak samo bezsensowny [ moim zdaniem ]. Cytuj: Wieksza trudnosc w zawarciu zwiazkow maja , brzydcy,inwalidzi grubi,mniejszosci etniczne w niektorych panstwach ..i jakos zadnym osobnikom z tych grup nie przycgodzi na mysl aby problem ten rozwiazywac molestujac male dzieci ...
Przeprowadź badania statystyczne. Moim zdaniem związek powinien być podobny jak u homosiów. Cytuj: No to czekam na rewelacje jak temu zaradzic ?Jaka masz recepte na to ?
Traktujmy ich jak ludzi to będą się zachowywać jak ludzie
[ mam nadzieje że homoseksualiści nie obrażą się na to lapidarne stwierdzenie , wyrażone przy założeniu że zachowują się niepoprawnie ]
|
| N maja 28, 2006 20:51 |
|
|
|