| Autor |
Wiadomość |
|
gabriel
|
Trickster napisał(a): Nie ma wyzwisk, ignorant to chyba nie wyzwisko, ale zostawmy tę kwestię.
Tak, to jest różnica. Ktoś jest pedofilem, a do tego ma skłonności homoseksualne. Ktoś jest homoseksualistą, a do tego ma skłonności pedofilskie. Jest róznica. Bo nie każdy homoseksualista jest pedofilem i nie każdy pedofil jest homoseksualistą.
Pedofilia to zaburzenia seksualności. Homoseksualizm już od kilku lat nie jest uważany przez naukowców jako zaburzenie, zboczenie czy co tam jeszcze. I one nie są w żaden sposób od siebie zależne. To jest zupełnie co innego. Dlaczego więc wrzucać pedofili i homoseksualistów do jednego worka?
Ludzie są niedoinformowani w tej kwestii, więc głoszą takie bzdurne teorie, że gej=pedofil. A tak nie jest. Gej to nie pedofil. Gej nie jest pedofilem. To pedofil może (choć nie musi) być gejem.
Większy odsetek homoseksualistów jest wśród pedofili niż wśród normalnych ludzi czujących popęd seksualny do dorosłych ludzi. I to jest fakt. Ale to nie znaczy, że jak ktoś jest homoseksualistą, to jest też pedofilem, lub może nim zostać. To nie ma żadnego znaczenia. Homoseksualizm i pedofilia to dwie ZUPEŁNIE ODMIENNE RZECZY!!!
Zrozum nikt nie twierdzi ze kazdy [...] to pedofil.
Ja tylko twierdze ze pedofilia wystepuje u homoseksualistow znacznie czesciej niz u heterosekualistowtj tj 8-10 krotnie czesciej
Bo jak innaczej wytlumaczyc fakt ze 3-6 % spoelczenstwa generuje 30 % przypadkow pedofilii
|
| N maja 28, 2006 21:15 |
|
|
|
 |
|
godunow
|
sacrumantyfront napisał(a): Godunow, przykro mi to pisać ale po przeczytaniu Twoich żenujących postów uważam że nie ma sensu jakakolwiek dyskusja z takim fanatykiem jak Ty
To
Nie takim kłamstwom jakie tu na forum przedstawiają homoseksualiści
|
| N maja 28, 2006 21:16 |
|
 |
|
gabriel
|
Danbog Cytuj: Uważam że to jego prywatna sprawa , będąca wyrazem jego potrzeb i nic mi do tego.Co Ci się uroiło. Uważam że nawet jeśli by moi rodzice podjeli decyzje o rozstaniu , to mógłbym liczyć na pomoc każdego z nich .
Czy ja pisze po chinsku ze trudno zrozumeic co pisze ? Ja proponuje abys powiedzial ojcu swojemu ze uwazasz zbardzo czesta zmiane partnerow w ciagu swojego zyca jako zupelnie naturalne zachowanie rownowartosciowe temu jakie on ma z jedna tylko kobieta Ja proponuje ci abys powiedzial swojemu ojcu ze uwazasz ze nie ma znaczenia czy on chcialby Cie wychowywac czy nie, i gdyby nie chcial..byloby tak samo dobrze jak gdyby chcial Cie wychowywac .... Czy wreszcie sie rozumiemy czy dalej odwrocisz kota ogonem ? Cytuj: Cytat: Grunowne przemodelowanie tj wprowadzenie nowych definicji malzenstwa , slubow i adopcji dzieci
Ślub i adopcja nie zmieniają znaczenia. Przy przedefiniowaniu małżeństwa się nie upieram. Można dać im inną [ dla osobników tej samej płci ] analogiczną forme związku.
Pozwol ze cos Ci uswiadomie Juz teraz homosie moga zawierac spolki cywilne, ale nie o to chodzi Oni chca dokladnie takich samych praw jakie ma heteroseksualne malzenstwo ( np adopcja dzieci ) i o to toczy sie spor Cytuj: Wtedu nikomu się nie śniło zaglądać komuś pod kołdre , więc i domaganie się praw w tym względzie nie miało miejsca No wiec w porzasiu, nie zagladajmy sobie pod koldre i nie domagajmy sie tych samych praw co maja malzenstwa hetero...i wszystko jest cacy Cytuj: Cytat: Czyli wg Ciebie nie ma znaczenia ze np srednio na 1000 osob bedzie 10 czy 100 pedolilow tak ?
Ma znaczenie [ jeśli to prawda ] i właśnie dlatego należy usunąć przyczynę patologii. Moim zdaniem przyczyną jest patologiczna organizacja społeczna dyskryminująca pewną grupe ludzi , czyniąc ich podatnym na kolejne patologie. Inaczej mówiąc : zło rodzi zło .
Jak wspomnialem to sa tylko pobozne zyczenia,pokaz mi badania w ktorych stwierdza sie ze problem pedofilii u homo to problem ich dyskryminacji Cytuj: Cytat: No coz, mozna powiedziec tak..parafrazujac film "Sami swoi" Fakty faktami, ale racja mui byc po naszej stronie ...
Dobrze że dostrzegłeś humorystyczny aspekt swojego stanowiska. Nie zapominaj jednak że nie wszystkich to śmieszy [ zwłaszcza tych którzy niepotrzebnie cierpią ]. Poprostu niezależnie od tego czy istnieje związek statystyczny czy nie twój upór jest tak samo bezsensowny [ moim zdaniem ].
Bezsensowny w tym sensie ze niewiele mozna z tym zrobic.Jedynie co mozna to nie propagowaac stylu homo jako rownowartosciowego hetero i go nie upowszechniac jesli jest bardziej patogenny ( pedofilia ) niz hetero To jedyne na dzien dzisiejszy sensowne dzialanie Cytuj: Cytat: Wieksza trudnosc w zawarciu zwiazkow maja , brzydcy,inwalidzi grubi,mniejszosci etniczne w niektorych panstwach ..i jakos zadnym osobnikom z tych grup nie przycgodzi na mysl aby problem ten rozwiazywac molestujac male dzieci ...
Przeprowadź badania statystyczne. Moim zdaniem związek powinien być podobny jak u homosiów
No niestety niczego takiego nauka nie potwierdza
|
| N maja 28, 2006 21:32 |
|
|
|
 |
|
strofa
|
nie gabriel nie rozumiemy się i nie rozumiemy nigdy ja o kozie Ty o wozie. dla mnie pojęcie hamo-pedofil nie istnieje i nie widzę najmneijszego zwiazku płci ze zboczeniem ale ok. a Twoje statystyki mają dla mnie takie znaczenie jak fakt, że statystycznie wiecej kobiet (nie meżczyzn) robi na drutach.
|
| N maja 28, 2006 22:05 |
|
 |
|
sacrumantyfront
|
godunow mógłbyś mi wyjaśnić pewną kwestię, mianowicie, czemu tak usilnie starasz się dowieść że pedofile wywodzą się z homoseksualizmu? Jaki jest Twój cel w tym? Nie chcę nic insynuować ale nieraz najwięksi przeciwnicy homoseksualizmu sami w końcu odkrywali w sobie "drugie wcielenie". Więc jaki jest Twój cel ? Czemu jesteś zaślepiony taką nienawiścią by zbrukać pewną społeczność ? Przecież idąc tą drogą można udowodnić że większość morderców jeździła samochodami z łysymi oponami i piętnować takich kierowców, pomyśl trochę.
|
| N maja 28, 2006 22:14 |
|
|
|
 |
|
gabriel
|
Cytuj: Twoje statystyki mają dla mnie takie znaczenie jak fakt, że statystycznie wiecej kobiet (nie meżczyzn) robi na drutach.
No i juz sie rozumiemy....pedofilia to tak samo pozyteczne zajecie jak robienie na drutach
Nie mam wiecej pytan
|
| Pn maja 29, 2006 0:35 |
|
 |
|
gabriel
|
gabriel napisał(a): Musze sie tez rozprawic z wprowadzaniem czytajacych w blad przez querra jakoby homosiow bylo 6-10 %A oto ptemat nt tego jaki procent jest homoseksualistow z spoleczenstwie http://www.traditionalvalues.org/urban/two.phpW rozprawie sadowej This admission took place in a Friend of the Court brief filed with the U.S. Supreme Court on March 26, 2003 in the Lawrence v. Texas, known as the Texas sodomy case Rozprawa sadowa miala miejsce przez sadem najwyzszym USA 26 marca 2003 roku .znana jako Texas sodomy rozprawaIn footnote 42 on page 16 of this legal brief, 31 homosexual and pro-homosexual groups admitted the following: The most widely accepted study of sexual practices in the United States is the National Health and Social Life Survey (NHSLS). The NHSLS found that 2.8% of the male, and 1.4% of the female, population identify themselves as gay, lesbian, or bisexual. See Laumann, et al, The Social Organization of Sex: Sexual Practices in the United States (1994). This amounts to nearly 4 million openly gay men and 2 million women who identify as lesbian. W paragrafie 42 na stronie 16 tego oswiadczenia 31 homoseksualnych i pro homoseskualnych grup przyznalo co nastepuje W najbardziej rozpowszechnionym i przyjetym studium seksualnych praktyk w USA jest National Health and Social Life Survey (NHSLS ) W tym studium mozna znalesc ze : 2.8 % mezczyn i 1.4 % kobiet identyfikuje siebie jako homoseksualistow Tak wiec sami homoseksualisci musieli w koncu przed sadem przyznac ze taka jest prawda !Ja piszac o 3-6 % populacji homo i tak moje oceny sa zawyzone ! Queer Cytuj: Swojego czasu był tu padny link (kilkadziesiąt stron wstecz), w któym jasno pogrupowanych jest kilkadziesiąt wyników kilkudziesięciu ośrodków badań nt % gejów i lesbijek i najwiecej badań wskazywało na 6-10%, a Gabirel próbuje nam wmówić, że badań jednego osdoka badań są wiażace i prawdziwe
Tak sie sklada ze w prohomoseksualnych publikacjach mozna pisac wszystko co slina przyniesie na jezyk
Roznica jednak miedzy sadem a publikacjami jest taka ze za oklamywanie sedziego po prostu idzie sie do pudlaza skladanie falszywych zeznan, dlatego tez homosie nie mieli wyboru i musieli podac PRAWDZIWE DANE !!
A PRAWDZIWE DANE co zreszta sami homosie przyznali przed sadem to:
2.8% mezczyn , i 1.4% kobiet przyznaje sie do homoseskualizmu
|
| Pn maja 29, 2006 2:26 |
|
 |
|
pedziwiatr
|
Bardzo prosze o powstrzymanie sie od umieszczania w wypowiedziach zbednych detali i zwracanie uwagi na kulture tychzez wypowiedzi.
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
| Pn maja 29, 2006 6:32 |
|
 |
|
godunow
|
Cytat Cytuj: godunow mógłbyś mi wyjaśnić pewną kwestię, mianowicie, czemu tak usilnie starasz się dowieść że pedofile wywodzą się z homoseksualizmu? Ja nic nie staram się udowdnic. Stwierdzam pewne fakty  Mianowicie wśród skazanych prawomocnymi wyrokami , za pedofilie od 30 – 70 procent to ludzie którzy przyznają się homoseksualizmu .. . To przy wskaźniku ilości homoseksualistów wśród ludzi czyli 3 do 6- procent. Widać jasno , że ilość skazanych za pedofilię przyznających się jako homoseksualiści jest kilka rzazy większa niż ilość homo w całej populacji ludzkości.. Cytat Cytuj: aki jest Twój cel w tym? Cel jest bardzo prosty  Przeciwstawienie się nieprawdzie jaką przedstawiacie. A dokładniej przyjmujecie tylko te dane które są wygodne dla Waszej orientacji seksualnej ,. Mało tego dane sporządzone przez środowiska prohomoseksualne lub homoseksualne. Inne środowiska traktujecie (dane tych środowisk ) jako mało wiarygodne.. Ja powtarzam nie mam żadnej nienawiści do homoseksualistów traktuję ich jako ludzi którzy maja pewną przypadłości . Musza się temu przeciwstawić.. Złem traktuje czyny homo.. Co mi wolno czynić zgodnie z konstytucją III RP. Stąd te mój Hasło Nie takim kłamstwom jakie tu na forum przedstawiają homoseksualiści Cytat Cytuj: a Twoje statystyki mają dla mnie takie znaczenie jak fakt, że statystycznie więcej kobiet (nie meżczyzn) robi na drutach.
Statystyka to liczby .. Rozumiem , że przemawiają do Ciebie tylko i fakty podane w źródłach przyjaznych waszemu środowisku..
Czyli Nie takim kłamstwom jakie reprezentujecie tu na forum
|
| Pn maja 29, 2006 7:34 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ale co to ma do rzeczy?
To nie jest temat o pedofilii, tylko o normalnych gejach. Co mają wspólnego normalni geje z pedofilami? Czym zawinili, że tak najeżdżasz razem z Gabgrielem na środowisko homoseksualne? Czemu nie odróżniasz środowiska homoseksulistów od środowiska pedofilii? Dlaczego dla was dwóch to jedno i to samo? Z jakiej racji mam pokutować za pedofilii którzy mają pociąg do nieletnich chłopców? Ktoś kto jest gejem/homoseksualistą nigdy nie jest pedofilem, bo żeby być pedofilem trzeba mieć pociąg seksualny do małych dzieci, a ogromna większość gejów ma normalny pociąg skesualny do dorosłych osób. Ja nie jestem za prawami dla pedofilii, ja jestem za prawami do normalnego życia grupy ok 3 milionów gejów i lesbijek w Polsce. Pedofilia mnie nie interesuje, bo nie mam z nią nic wspólnego. Warto wspomnieć, że niemal na wszystkich dużych i liczacych się portalach gejowskich jest ostre potępienie pedofilii, są informacje na ten temat, linki, bannery do oficjalnych rządowych akcji przeciwdziałania pedofilii itd, więc czego Ty się czepiasz z Gabrielem?
Zresztą nie zgadzam się zupełnie z tym podziałem jaki ferujesz Ty i Gabriel jakoby byli pedofile-hetero, pedofile-homo i pedofile-bi. To jakiś nonsens. Pierwszy raz słyszę taką klasyfikację pedofilii. Owszem ona odnosi się do tego na jakiej płci dany pedofil skupia swoją seksualność, ale to nie jest czynnik wpływający na to, czy ktoś jest pedofilem czy nie, tym czynnikiem jest pociąg do nieletnich.
I nawet jakby te dane, które prezentuje Gbriel były prawdziwe (że spośród wszystkich aktów pedofilii 30% dokonują pedofile na chłopcach - ale to nie jest prawdą) to i tak nic to nie zmienia i nie wnosi do dsyskusji, bo gej to jest ktoś inny nić pedofil. To są totalnie od siebie odrębne grupy, mające ze sobą wspólny jedynie pociąg do tej samej płci, ale ten pociąg jest nakierowany na inne osoby (w jednym przypadku dizeci, w drugim dorosłych). Tak samo zresztą jest w przpyadku heteroseksualistów. Czemu całe społeczeństwo heteroseksualistów miałoby odpowiadać za czyny pedofilów-hetero? To jest totalnie pozbawione logiki.
Nawet, gdyby spośród wszystkich aktów pedofilii czyny pedofilne-homo stnaowiłyby np 90% (co oczywiście jest nieprawdą, ale dla przykładu) to ja nie widzę powodu, aby dyskryminowac z tego tytułu wszystkich tych gejów, którzy mają normalny pocig seksualny do dorosłych osób, choćby nawet ich była garstka.
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 8:59 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gabriel napisał(a): Cytuje za wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/HomoseksualizmHomoseksualizm – zaangażowanie psychoemocjonalne lub pociąg seksualny skierowane do osób tej samej płciPedofilia Cytuje za wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/PedofiliaPedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowychTo nie ma homoseksualisty-pedofila  ? To komu chcecie wode z mozgu robic  ?
Podane przez Ceibie definicje (słuszne) i potem Twoja irytacja to tylko dowody na to, zę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Podana przez Ciebie definicja pedofilii całkowicie burzy Twoją teorię o pedofilach-gejach, gdyż jak głosi definicja przez Ceibie podana pedofilia to "Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych"
I oto masz odpowiedź (zwróć uwagę szczególnie na wyboldowany przeze mnie fragment) dalczego gej/homoseksualista nie może być pedofilem.
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 9:39 |
|
 |
|
godunow
|
Cytat Cytuj: To nie jest temat o pedofilii, tylko o normalnych gejach. Co mają wspólnego normalni geje z pedofilami? Czym zawinili, że tak najeżdżasz razem z Gabrielem Pozornie niewiele to fakt.. Ale.. to tylko pozory. Skoro środowisko gejów jest podatne na tego typu przestępców. To trzeba się nad tym faktem zastanowić. I starczy w pewnym sensie te środowiska izolować od reszty społeczeństwa. Dla dobra. Aby zmniejszyć ilość przestępstw o podłożu pedofilii Cytat Cytuj: Czemu nie odróżniasz środowiska homoseksulistów od środowiska pedofilii? Dlaczego dla was dwóch to jedno i to samo? Ja odróżniam .Ale moim zdaniem i nie tylko niektóry osobniki tego gremium maja niekorzystny wpływ na pozostałych.. Cytat Cytuj: Polsce. Pedofilia mnie nie interesuje, bo nie mam z nią nic wspólnego. Warto wspomnieć, że niemal na wszystkich dużych i liczacych się portalach gejowskich jest ostre potępienie pedofilii, są informacje na ten temat, linki, bannery do oficjalnych rządowych akcji przeciwdziałania pedofilii itd, więc czego Ty się czepiasz z Gabrielem? To nie ja na te statystyki niechlubne zapracowałem . Takie są statystyki .. Cytat []quote] I nawet jakby te dane, które prezentuje Gbriel były prawdziwe (że spośród wszystkich aktów pedofilii 30% dokonują pedofile na chłopcach - ale to nie jest prawdą)[/quote] Faktycznie 30 procent to nie jest prawda liczba ta jest znacznie wyższa niestety.. Na koniec piszesz Cytuj: awet, gdyby spośród wszystkich aktów pedofilii czyny pedofilne-homo stnaowiłyby np 90% (co oczywiście jest nieprawdą, ale dla przykładu) to ja nie widzę powodu, aby dyskryminowac z tego tytułu wszystkich tych gejów, którzy mają normalny pocig seksualny do dorosłych osób, choćby nawet ich była garstka. Wszystkie cywilizacje w pewnym sensie eliminują pewne zjawiska odgradzają się odp pewnych grup . Np. środowiska które są zagrożone chorobami zakaźnymi poddawane są kwarantannie.. Podobnie jest w tym przypadku . skoro homoseksualizm stwarza pewne zagrożenie ( pedofilia) to trzeb mieć te grupę ludzi n a oku. Z resztą to ze jesteś gejem to twój świadomy dobrowolny wybór. Wybrałeś to ponoś konsekwencję..
To nie moja wina ,ż e tka wybrałeś nie inaczej. 
|
| Pn maja 29, 2006 9:50 |
|
 |
|
godunow
|
Cytujesz Wikpedię Cytuj: Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowyc A zapominasz doda ze tam w Wikipedii napisano Cytuj: Badania psychofizjologiczne wskazują na to, że możliwość przeżywania podniecenia seksualnego z osobnikami takimi jest statystycznie dużo powszechniejsza wśród mężczyzn, niż u kobiet.
Co potwierdza moją tezę  Ze Geje to potencjalne środowisko przyszłych pedofilów 
|
| Pn maja 29, 2006 9:57 |
|
 |
|
strofa
|
nie queer on tego nie zrozumie, nawet jakbyś mu to na czole wyrył. zgadza się gabriel nie mamy o czym rozmawiać. dla Ciebie dla odmiany zadanie domowe z logoki - jaka jest różnica między pedofilem a gejem. napiętnowanie typu pedofil-gej, które stosujesz w co trzecim swoim zdaniu to żenada :/ no to see ya. ps queer w Polsce zawsze będziesz miał pod górke, pod tym względem jesteśmy ciemnogrodem. ale trzymam kciuki.
|
| Pn maja 29, 2006 10:09 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
godunow napisał(a): środowisko gejów jest podatne na tego typu przestępców.
Jakim prawem kłamiesz? Na jakich podstawach wysnuwasz wniosek, że środowisko gejów jest podatne na pedofilię? Co mają te dwa śodowiska ze sobą wspólnego? godunow napisał(a): I starczy w pewnym sensie te środowiska izolować od reszty społeczeństwa. Dla dobra. Aby zmniejszyć ilość przestępstw o podłożu pedofilii
Twoje myślnie jest idiotyczne, lekko mówiąc... To tak jakby napisać, że heteroseksualisci są podatni na pedofilię, izokujmy heteroseksualistów! Otóż prawda jest taka, że to nie środowisko gejów czy hetero są podatne na pedofilów, bo z pedofilami nie mają nic wspólnego. Pedofilem się człowiek nie staje, to tak jak orietnacja seksualna, pedofilia jest trwała i praktycznei nie do zmiany (jedyne co można zrobić to przy pomocy lekarstw tłumić pociag seksualny). To nie jest tak, że jest sobie śodowisko gejów żyjących ze swoimi partnerami i raptem ni z tego ni z owego powstaja z nich pedofilie, przecież to idiotyzm. Przechodzisz samego Wierzejskiego... A co do izolowania to owszem, izolować, ale pedofilów i sobie ich izoluj, a od normalnych gejów Ci wara. Nie będzie przyzwolenia na odpowiedzialność zbiorową całego środowiska homoseksualistów za pedofilii. Co więcej, było nie było, przytłaczajaca wieskzosć pedofilii to są mężczyźni gwłcący dziewczynki i co z tego, żę mi powiesz, że tkai jest wynik bo hetero jest 90% a gejów 10%, co z tego!? Liczy się fakt, a liczby jasno wskazują, że to pedofile-hetero (jeśli już sie upierasz przy takiej nomenklaturze) są sprawcami największej liczby aktów pedofilii. I zaświeć przykąłdem, wyizoluj się sam ze społęczeństwa, bo jesteś członkiem grupy (hetero) która jest potencjalnie pedofilna. godunow napisał(a): Ja odróżniam .Ale moim zdaniem i nie tylko niektóry osobniki tego gremium maja niekorzystny wpływ na pozostałych..
Tak, Twoim zdaniem i zdaniem Gabriela, nikogo innego. Nawet heteroseksuliści się z was śmieją w tym wzgledzie, co widać po psotach  godunow napisał(a): To nie ja na te statystyki niechlubne zapracowałem . Takie są statystyki
Chyba sobie żartujesz. Środowisko homoseksualistów niczym sobie nie zapracowało na znieważanie i poniżanie godności człowieka. Nie mamy ni wspólnego z pedofilią i dobrze o tym wiesz. Wykorzystuejsz fakt, że wśród pdofilów zdarzają sieteż pedofile, którzy gwałcą dzieci tej samej płci i chcesz obarczyć odpowiedzialnością za ten fakt wszystkich gejów, ale to Ci się nie uda, co zresztą widać po reakcjach ludzi wpisujących sie do tego tematu. Nikogo nie udalo Tobie do spółki z Gabrielem przekonać do waszych abstrakcji i kłamstw, dlatego jestem dobrej mysli  godunow napisał(a): Faktycznie 30 procent to nie jest prawda liczba ta jest znacznie wyższa niestety..
Tak sie słada, zę jest to liczba podana przez Gabriela  Popełniłes małe fou pas... godunow napisał(a): Wszystkie cywilizacje w pewnym sensie eliminują pewne zjawiska odgradzają się odp pewnych grup . Np. środowiska które są zagrożone chorobami zakaźnymi poddawane są kwarantannie.. Podobnie jest w tym przypadku .
No i po co takbezczelnie kłamiesz? W dodatku zniesałwiając.. W Polsce, ani w większości krajów świata homsoeksualizm nie jest ani tępiony, ani leczony, ani też nikt sie nie odgradza od gejów i lesbijek, ani tym bardziej nie są oni poddawania jak to ująłeś "kwarantannie". Więc skończ kłamać. Ty byś oczywiscie chciał, żeby było po Twojej myśli, ale na szczęście Polska nie skłąda się tylko z takich typków jak Ty i Gabriel, bo doepiro byśmy mieli anarchię... godunow napisał(a): skoro homoseksualizm stwarza pewne zagrożenie ( pedofilia) to trzeb mieć te grupę ludzi n a oku.
Heteroseksualizm również stwarza zagrozenie pedofilii i więc miej siebie i innych hetero na oku... Rany co za nonsensy wypisujesz Godunow, to normalnie przechodiz ludzkie pojęcie. Jesteś typowym przykłądem homofoba, ale to takiego skrajnego wręcz. Żadna orietnacja seksualna sama w sobie nie ma nic wspólnego z pedofilią. Kiedy do Twojej głowy dojdzie fakt, że pedofilia to jest pociag do (cytuję z definicji pedofilii podanej przez Gabriela) pociag seksualny "TYLKO I WYŁĄCZNIE do dzieci", zatem gej żyjacy w zwiazku z partnerm w żaden sposób nie stanowi nawet potncjalnego zagrożenia do stnia sie pedofilem, bo raz żę pedofilem sie nei zostaje, podobnie jak orientacji kesualnej sie nie wybiera, a dwa, że przeczyłoby to naukwoej definicji pedofilii, w myśl której pedofil nie odczuwa pociagu płciowego do dorosłych osób i jest w stanie realizować sie. seksualnie tylko i wyłacznie z dziećmi. godunow napisał(a): Z resztą to ze jesteś gejem to twój świadomy dobrowolny wybór. Wybrałeś to ponoś konsekwencję.. To nie moja wina ,ż e tka wybrałeś nie inaczej. 
Buhahaha, na koniec mnie naprawdę rozbawiłęś swoją głupotą. Teraz już dobitnie się przekonałem z kim mam do czynienia i jaki "poziom" prezentujesz
Rozumiem, że Ty takze wybrałeś sobie homsoeksualną oreintację? Pewnego pięknego dnia sie obudziłeś i stweirdizłeś "no to jestem hetero" buahahaha Zresztą co tu gadać z takimi jak Ty, nauaka już dawno obaliła Twoje brednie z poziomu średniowiecza i nie wiem czy znajdziesz choć jednego specjalistę na świecie (nawet homofoba), któy by podzielił Twoje zdanie, ze oreitnację sie "wybiera" buhahaha.
Ok, to na razie tyle. Dajmy też dojść do głosu innym ludziom, niech i oni sie z Tobą rozproawiają, a przede wszystkim z głupotami i farmezonami, jakie tu wypisujesz.
|
| Pn maja 29, 2006 10:42 |
|
|
|