Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 26, 2025 15:26

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 166  Następna strona
 Homoseksualizm 

Czy jesteś za legalizacją związków homoseksualnych?
Tak 39%  39%  [ 136 ]
Nie 57%  57%  [ 199 ]
Nie mam zdania 5%  5%  [ 17 ]
Liczba głosów : 352

Homoseksualizm 
Autor Wiadomość
nie queer on tego nie zrozumie, nawet jakbyś mu to na czole wyrył.

Wiem, i nie mam zamiaru go przekonywać, on jest niereformowalny, mur beton na naukowe arguementy. Liczy się tylko to co on sobie wybzdura nt gejów. Ma to swoje uzasadnienie. Ten człwowiek, jak i Gabriel ma wpojony wstręt i awersję do gejów, nie wiem przez kogo, przez rodzinę, przez wartosci w jakich sie wychowywał itp i oto mamy teraz rezltaty jakie mamy... To naprawdę nie moja wina, że się homofob wychował.

Pisać tu będę w imię obrony prawdy i godności drugiego człowieka. Nie pozwolę, aby ten temat był zawalony samym bzdurami pokoruj wymysłów pisanych przez Gabriela i Godunowa. Zachęcam też wszystkich hetero do wyrażania swojej opinii i stanowczego potepiania myslenia dwóch panów, o któych wspomnialem. Niexh rpawda nie będzie zasłoniona przez takich luidzi jak oni.

strofa napisał(a):
ps queer w Polsce zawsze będziesz miał pod górke, pod tym względem jesteśmy ciemnogrodem. ale trzymam kciuki.

Tak, dalej Polska jest ciemnogordem. Brakuje jakichś 15-20 lat. Sytuacja się oczywiście z czasem zmieni na lepsze (i na złość Gabrielowi i Godunowi, będziecie sobie panowie włosy z głowy wyrywać :P ). Sytuacja już się porpawia, praktycznie z każdym rokiem wg badań ośrodków opinii publicznej homoseksualizm akceptuje coraz więcej osób. Zatem przyszłość rysuje się raczej w jaksrawych barwach, na przekór homofobom. Zresztą od teog nie ma odwrotu, oczywiscie sytuacja obecnie polityczna w Polsce jest wydawałoby sie nieciekawa, ale tak naprawdę te rządy nic nie moga nam zrobić, a jedynie opuźnić proces legalziacji zwiazków partenrskich, gdyż Polska należy do UE (i raczej z niej nie wystąpi) a UE zakłada w swych dyrektywach aby wszystkie kraje nadały formalny statu zwiazków gejm i lesbijkom i prędzej czy później każdy kraj UE będzie musiał te dyrektywy wypełnić, czy to się komuś podoba, czy nie (tutaj szczególne pozdrowienia dla Gabriela i Godunowa ;) )

pozdrawiam,
michał

Pn maja 29, 2006 11:01

Cytuj:
Jakim prawem kłamiesz?
Na jakich podstawach wysnuwasz wniosek, że środowisko gejów jest podatne na pedofilię? Co mają te dwa śodowiska ze sobą wspólnego?
Dane o skazanych za pedofilie są wystarczającym dowodem dla mnie !!
Cytat
Cytuj:
Twoje myślnie jest idiotyczne, lekko mówiąc...
To tak jakby napisać, że heteroseksualisci są podatni na pedofilię, izokujmy heteroseksualistów!
Gdy by stanowili z ledwości 4 procent całej ludzkości miałbys racje w imie obrony interesu większości..
Cytat
Cytuj:
A co do izolowania to owszem, izolować, ale pedofilów i sobie ich izoluj, a od normalnych gejów
Profilaktycznie wole zacząć od gejów !!! Radykalnie ilość pedofilów !!
Cytat
Cytuj:
Tak, Twoim zdaniem i zdaniem Gabriela, nikogo innego. Nawet heteroseksuliści się z was śmieją w tym wzgledzie, co widać po psotach
To jest twój osąd !! Zdecydowana większość ludzkości mówi Nie homoseksualistom !!!! A dokładnie czynom homo !!
Cytat
Cytuj:
Chyba sobie żartujesz. Środowisko homoseksualistów niczym sobie nie zapracowało na znieważanie i poniżanie godności człowieka. Nie mamy ni wspólnego z pedofilią i dobrze o tym wiesz.
Doskonale wiem ze jest odwrotnie !!
Cytat
Cytuj:
Wykorzystuejsz fakt, że wśród pdofilów zdarzają sieteż pedofile, którzy gwałcą dzieci tej samej płci i chcesz obarczyć odpowiedzialnością za ten fakt wszystkich gejów

Nic nie wykorzystuję. Przypomina wśród skazanych za pedofilię od 30 do 70 procent ( w zależności od źródeł) to homo..
Cytat
Cytuj:
Nikogo nie udalo Tobie do spółki z Gabrielem przekonać do waszych abstrakcji i kłamstw, dlatego jestem dobrej mysli

Też nie wielu temu zaprzecza.. . Nie liczę tych ze świat a homo
Cytat
Cytuj:
Tak sie słada, zę jest to liczba podana przez Gabriela
Popełniłes małe fou pas...
Według mojej wiedzy te liczby są zdecydowanie wyższe !!

Cytat
Cytuj:
No i po co takbezczelnie kłamiesz? W dodatku zniesałwiając..
W Polsce, ani w większości krajów świata homsoeksualizm nie jest ani tępiony, ani leczony, ani też nikt sie nie odgradza od gejów i lesbijek, ani tym bardziej nie są oni poddawania jak to ująłeś "kwarantannie". Więc skończ kłamać. Ty byś oczywiscie chciał, żeby było po Twojej myśli, ale na szczęście Polska nie skłąda się tylko z takich typków jak Ty i Gabriel, bo doepiro byśmy mieli anarchię...p/quote] Co do tej większości krajów świat nie byłbym tak pewny .. Tylko kilka kilkanaście krajów zdecydowanie popiera homo .. Ale to wcale nie oznaczaze większość
Cytat
Cytuj:
Rany co za nonsensy wypisujesz Godunow, to normalnie przechodiz ludzkie pojęcie. Jesteś typowym przykłądem homofoba, ale to takiego skrajnego wręcz.
Skoro Ty używasz wiadomości nieprawdziwych z wątpliwych źródeł .. To nie myśl że wszyscy tak czynią!!
Cytat
Cytuj:
Rozumiem, że Ty takze wybrałeś sobie homsoeksualną oreintację? Pewnego pięknego dnia sie obudziłeś i stweirdizłeś "no to jestem hetero" buahahaha Zresztą co tu gadać z takimi jak Ty, nauaka już dawno obaliła Twoje brednie z poziomu średniowiecza i nie wiem czy znajdziesz choć jednego specjalistę na świecie (nawet homofoba), któy by podzielił Twoje zdanie, ze oreitnację sie "wybiera" buhahaha.
W tej wypowiedzi jasno widać twój wysoki iloraz inteligencji..

Co do wywodu Twojego na temat nauki !!
Nie takim kłamstwom jakie tu na forum przedstawiają homoseksualiści
Cytat
Cytuj:

Ok, to na razie tyle. Dajmy też dojść do głosu innym ludziom, niech i oni sie z Tobą rozproawiają, a przede wszystkim z głupotami i farmezonami, jakie tu wypisujesz.

Ja mam nadzieję , że szybko odejdziecie z tego forum i zaprzestaniecie zaśmiecać to forum swoimi dennymi teoriami wyssanymi z palca!!
Pozdrawiam
PS
Pewnei po paradzie znikniecie z forum..

Pn maja 29, 2006 11:16

gabriel napisał(a):
Cytuje za wikipedia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm

Homoseksualizm – zaangażowanie psychoemocjonalne lub pociąg seksualny skierowane do osób tej samej płci

Pedofilia
Cytuje za wikipedia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pedofilia

Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych

To nie ma homoseksualisty-pedofila ???

To komu chcecie wode z mozgu robic ???

Podane przez Ceibie definicje (słuszne) i potem Twoja irytacja to tylko dowody na to, zę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Podana przez Ciebie definicja pedofilii całkowicie burzy Twoją teorię o pedofilach-gejach, gdyż jak głosi definicja przez Ceibie podana pedofilia to "Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych"

I oto masz odpowiedź (zwróć uwagę szczególnie na wyboldowany przeze mnie fragment) dalczego gej/homoseksualista nie może być pedofilem.

pozdrawiam,
michał

Pytam sie po raz juz ktory , czy taki homoseksualista po molestowaniu seksualnym malego chlopca nagle cudownie przestanie byc homoseksualista do konca zycia i zacznie tylko i wylacznie gustowac w dzieciach ?

Jak mozna takie brednie wypisywac

Pn maja 29, 2006 12:57

Cytuj:
Czy ja pisze po chinsku ze trudno zrozumeic co pisze ?
Cytuj:
Ja proponuje ci abys powiedzial swojemu ojcu ze uwazasz ze nie ma znaczenia czy on chcialby Cie wychowywac czy nie, i gdyby nie chcial..byloby tak samo dobrze jak gdyby chcial Cie wychowywac ....

Moim zdaniem gożej niż po chińsku .
Dlaczego miałbym mówić mojemu ojcu taką pierdołe , z kąd ty to wziołeś ?

Ja ci pisze że to czy ojciec ma taką partnerke czy inną nie zmienia tego że jest moim ojcem i wierze że mógłbym na niego liczyć , a ty uroiłeś sobie że niema znaczenia dlamnie czy miałbym z nim kontakt czy nie.

[...]
Cytuj:
Pozwol ze cos Ci uswiadomie
Juz teraz homosie moga zawierac spolki cywilne, ale nie o to chodzi
Oni chca dokladnie takich samych praw jakie ma heteroseksualne malzenstwo ( np adopcja dzieci ) i o to toczy sie spor

Nie widze powodów by homoseksualista wychowywał dziecko.
Jedyne skutki jakie to rodzi to :
1. Dziecko nie będzie homofobem
2. Dziecko może być narząone na ataki homofobów [ na zasadzie że jak staremu nie damy rady to młody oberwie ]. Ale to już nie wina homoseksualizmu tylko homofobii propagowanej przez co poniektórych.

Cytuj:
No wiec w porzasiu, nie zagladajmy sobie pod koldre i nie domagajmy sie tych samych praw co maja malzenstwa hetero...i wszystko jest cacy

Sam sobie przeczysz.
Najpierw piszesz nie zaglądajmy , a potem postulujesz rozdział praw wg. klucza zaglądania .

Cytuj:
Jak wspomnialem to sa tylko pobozne zyczenia,pokaz mi badania w ktorych stwierdza sie ze problem pedofilii u homo to problem ich dyskryminacji

Poprostu brakuje mi fantazji żeby znaleźć inny. Twoje pomysły uważam za niemądre.

Cytuj:
Bezsensowny w tym sensie ze niewiele mozna z tym zrobic.Jedynie co mozna to nie propagowaac stylu homo jako rownowartosciowego hetero i go nie upowszechniac jesli jest bardziej patogenny ( pedofilia ) niz hetero
To jedyne na dzien dzisiejszy sensowne dzialanie

Moim zdaniem to tylko pobożne życzenia , nie znajdujące potwierdzenia w opini specjalistów.

Cytuj:
No niestety niczego takiego nauka nie potwierdza

A próbowała chociaż ?

Cytuj:
Pytam sie po raz juz ktory , czy taki homoseksualista po molestowaniu seksualnym malego chlopca nagle cudownie przestanie byc homoseksualista do konca zycia i zacznie tylko i wylacznie gustowac w dzieciach ?

Homoseksualista , albo miłośnik dżemu truskawkowego , który postanowił molestować seksualnie dzieci może równocześnie wykazywać pociąg do tej samej płci , albo drzemu truskawkowego.
Tylko że czym innym jest homoseksualizm , czym innym skłonność do dżemu truskawkowego , a czym innym pedofilia.

Pedofilia to cecha nie związana w rzaden istotny sposób z homoseksualizmen i upodobaniem do dżemu.

To niezależna/odrębna cecha polegająca na skłonności do bardzo młodych ludzi [ bez określenia ich płci ].

Specjaliści twierdzą że niema podstaw do traktowania pedofili homoseksualnej i heteroseksualnej jako odrębnych jednostek horobowych. Że jedno i drugie jest tym samym [ takim samym ] zaburzeniem .

Pn maja 29, 2006 13:36

Cytuj:
Cytat:
Cytat:
Ja proponuje ci abys powiedzial swojemu ojcu ze uwazasz ze nie ma znaczenia czy on chcialby Cie wychowywac czy nie, i gdyby nie chcial..byloby tak samo dobrze jak gdyby chcial Cie wychowywac ....

Moim zdaniem gożej niż po chińsku .
Dlaczego miałbym mówić mojemu ojcu taką (censored)łe , z kąd ty to wziołeś

Pisze to stad poniewaz napisales ze uwazasz styl zycia homoseksualisty za calkowiecie normalny i pelnowartosciowy na rowni z hetero
Poniewaz pokazalem ci ze homo maja bardzo duzo partnerow w swoim zyciu, czesto sie rozchodza ...proponowalem abys o tym wg Ciebie rownowartosiowym stylu zycia zaczal przekonywac Twojego ojca i mi napisal co on o tym sadzi tj Twoim stylu myslenia

Cytuj:
Cytat:
Pozwol ze cos Ci uswiadomie
Juz teraz homosie moga zawierac spolki cywilne, ale nie o to chodzi
Oni chca dokladnie takich samych praw jakie ma heteroseksualne malzenstwo ( np adopcja dzieci ) i o to toczy sie spor

Nie widze powodów by homoseksualista wychowywał dziecko.
Jedyne skutki jakie to rodzi to :
1. Dziecko nie będzie homofobem
2. Dziecko może być narząone na ataki homofobów [ na zasadzie że jak staremu nie damy rady to młody oberwie ]. Ale to już nie wina homoseksualizmu tylko homofobii propagowanej przez co poniektórych.

Czyli rozumiem ze nie sadzisz aby jakis procent dzieci nabywalo sklonnosci seksualne od swoich adoptowanych rodzicow
Nie sadzisz ze dziecko takie jest o wiele czesciej przez to narazone na odejscie jedego z tych adoptowanych rodzicow jesli u homo zmiana partnerow jest bardzo czesta
Te wszystkie powody wg Ciebie nie sa istotne dla wychowania dziecka tak ?

Cytuj:
Cytat:
No wiec w porzasiu, nie zagladajmy sobie pod koldre i nie domagajmy sie tych samych praw co maja malzenstwa hetero...i wszystko jest cacy

Sam sobie przeczysz.
Najpierw piszesz nie zaglądajmy , a potem postulujesz rozdział praw wg. klucza zaglądania

Widze ze jadnak masz powazne klopoty z pamiecia co do watkow ( podobnie bylo z watkiem o ojcu ) wiec uprzejmie przypominam Ci od czego sie zaczelo
Ty sugerowales ze antyczna kultura akceptowala styl zycia homo
Ja Ci napisalem ze to nieprawda, poniewaz juz pewien czlowiek najacy kultue antyczna gdzies w poprzednich watkach obalil ta bzdurna teorie
Ty zasugerowales wtedy aby nie zagladac sobie pod koldre , jak rowniez dodales ze homo w kulturze antycznej nie byli przesladowani
Ja napisalem owszem neibyli pzresladowani ale dlatego ze do glowy im nie przychodzilo domagac sie podobnych praw co maja hetero
Ja napissalem ze , nie zagladajmy sobie pod koldre i nie domagajmy sie tych samych praw co maja hetero i wszystko bedzie cacy

Natomiast ostatnia Twoja wypowiedz to taka ze niby ja sobie przecze bo: jak piszesz " Sam sobie przeczysz.
Najpierw piszesz nie zaglądajmy , a potem postulujesz rozdział praw wg. klucza zaglądania "

Myslsizze jak rozmydlisz temat to nie da sie tego juz odtworzyc i na koncu stwierdzisz ze pisze od rzeczy ?

Cytuj:
Cytat:
Jak wspomnialem to sa tylko pobozne zyczenia,pokaz mi badania w ktorych stwierdza sie ze problem pedofilii u homo to problem ich dyskryminacji

Poprostu brakuje mi fantazji żeby znaleźć inny. Twoje pomysły uważam za niemądre.

Sam rzucasz teorie bez pokrycia a mnie zarzucasz ze pisze nieprawde kiedy twierdze ze " Nauka nie potwierdza zaleznosci pedofilii od dyskryminacji "

Cytuj:
Cytat:
Bezsensowny w tym sensie ze niewiele mozna z tym zrobic.Jedynie co mozna to nie propagowaac stylu homo jako rownowartosciowego hetero i go nie upowszechniac jesli jest bardziej patogenny ( pedofilia ) niz hetero
To jedyne na dzien dzisiejszy sensowne dzialanie

Moim zdaniem to tylko pobożne życzenia , nie znajdujące potwierdzenia w opini specjalistów

Czyli te wszystkie linki i literature ktora podalem nt proporcji homoseksualistow wsrod pedofilow to klamstwo wg Ciebie ?

Cytuj:
Cytat:
No niestety niczego takiego nauka nie potwierdza

A próbowała chociaż ?

Rozne sa sondarze, uwazasz ze wpadles na rewelacje i odkryles taka niesamowita zaleznosc ?
To napisz to do jakiegos medycznego periodyku , zobaczymy co Ci odpisza

Cytuj:
Homoseksualista , albo miłośnik dżemu truskawkowego , który postanowił molestować seksualnie dzieci może równocześnie wykazywać pociąg do tej samej płci , albo drzemu truskawkowego

No coz, gdyby 30 % wsrod pedofilow bylo milosnikow dzemu truskawkowego, nauka zaczea by badac wlasciwosci drzemu truskawkowego ze ma substancje powodujaca sklonnosc do pedofilii

Tak samo nauka bada co jest takiego u homoseksualistow ze reprezentuja 30 % pedofilow , na razie nie ma odpowiedzi na to pytanie

Tak wiec logiczym jest ze nie nalezy propagowac homoseksualizmu , tak samo jakby nalezalo nie propagowac jedzenai dzemu truskawkowego gdyby 30 % wsrod pedofili bylo milosnikow tego jedzenia

Rozumiemy sie czy dalej jest problem ?

Pn maja 29, 2006 14:00

O swoich uczuciach do innych uzytkownikow forum prosze pisac na PW.

Pn maja 29, 2006 15:10

Trickster napisał(a):
Zrozum nikt nie twierdzi ze kazdy [...] to pedofil.

Ja tylko twierdze ze pedofilia wystepuje u homoseksualistow znacznie czesciej niz u heterosekualistow tj 8-10 krotnie czesciej

I dalej swoje. To homoseksualizm występuje 8-10 krotnie razy częściej u pedofili. A nie pedofilia u homo. Dla Ciebie nie ma różnicy, ale ona jest. Bo wychodzi na to, że homo są źli itd., bo wśród nich jest 8-10 krotnie więcej pedofili niż wśród hetero. To jest przekręcanie faktów, bo to wśród pedofili jest 8-10 krotnie więcej osobników homo, niż wśród homo 8-10 krotnie więcej osobników o skłonnościach pedofilskich. Tylko ślepiec nie zobaczy różnicy.

Cytuj:
Bo jak innaczej wytlumaczyc fakt ze 3-6 % spoelczenstwa generuje 30 % przypadkow pedofilii

A może jakieś dowody, a nie niczym nie poparte słowa?

Pn maja 29, 2006 15:12

Cytuj:
Pisze to stad poniewaz napisales ze uwazasz styl zycia homoseksualisty za calkowiecie normalny i pelnowartosciowy na rowni z hetero
Poniewaz pokazalem ci ze homo maja bardzo duzo partnerow w swoim zyciu, czesto sie rozchodza ...proponowalem abys o tym wg Ciebie rownowartosiowym stylu zycia zaczal przekonywac Twojego ojca i mi napisal co on o tym sadzi tj Twoim stylu myslenia

Dobrze zapytam co myśli o muśli o związkach które się rozpadły.
Zapytam taże co myśli o homoseksualiźmie.
Nawet przedstawie ci [ do tygodnia ] jego opinie.[ chociaż niewiem co to ma do rzeczy ].
Co nie zmienia faktu że wypraszam sobie tego typu insynuacjie będącw wytworem twojej wyobraźni :
Cytuj:

Cytuj:
Czyli rozumiem ze nie sadzisz aby jakis procent dzieci nabywalo sklonnosci seksualne od swoich adoptowanych rodzicow
Nie sadzisz ze dziecko takie jest o wiele czesciej przez to narazone na odejscie jedego z tych adoptowanych rodzicow jesli u homo zmiana partnerow jest bardzo czesta
Te wszystkie powody wg Ciebie nie sa istotne dla wychowania dziecka tak ?

Jak najbardziej sądze.
Uważam że w ok. 50 % nasze zachowanie [ wychowanie ] jest uzależnione od konstrukcji naszych ciał , a w 50 % od sprzężenia zwrotnego ze środowiskiem zewnętrznym.

Tylko że nie uważam żeby orientacja homoseksualna [ lub brak homofobii ] była w jakikolwiek sposób gorsza .

Cytuj:
Widze ze jadnak masz powazne klopoty z pamiecia co do watkow ( podobnie bylo z watkiem o ojcu ) wiec uprzejmie przypominam Ci od czego sie zaczelo

W wątku o ojcu moje stanowisko jest cały czas niezmienne i chuba jasne.
To że usiłujesz na chama przypisać mi absurdalne twierdzenia których nie napisałem , to już twój problem. Wątek do wglądu :
Cytuj:
Gabriel :
I to ma byc rownowartosciowy z hetero wzorzec postepowania ludzkiego ? Jak sie znudzi partner to nastepny ?
Na tym chcesz budowac cywilizacje spoleczenstwa , czy moze dawac jako przyklad dzieciom ?
To ma ja bys pozytywne wartosci , dla kogo pytam sie ?

Danbog :
To zupełnie rozsądny wzorzec. I dość często stosowany w praktyce.
Nie dopuszczanie tego do świadomości jest przyczyną patologi w rodzinie i większego zła.
Wszyscy jesteśmy ludzmi i funkcjonujemy podobnie [ tyle że związki nie mające potomstwa mają jeden czynnik spajający związek mniej , więc i częściej się rozpadają ].

Gabriel :
No to powiedz to swojemu ojcu jak bedzie sie klocil z matka ze najlepiej jakby zmianial partnerki raz na miesiac ,i odszedl od Twojej matki.....
... zobaczymy co Ci powie

Danbog :
Nie ważne co powie. Ważne co zrobi .
Pewnie zostanie z nią , bo się przyzwyczaił i inaczej żyć nie umie.

Gabriel :
Proponuje Ci naprawde przekonywac swojego ojca ze czeste zmienianie partnerek bardzo dobrze wplynie na jego samopoczucie , nie mowiac juz o samopoczuciu Twoje matki
To jest naprade powiedz mu pelnowartosciowy styl zycia niczym nie ustepujacy temu co teraz robi
A to ze gdyby to zrobil wczesniej a Ty jako dziecko wychowywany bylbys tylko przez matke zupelnie nie mialo by dla Ciebie znaczenia...koniecznie mu o tym powiedz

W tym momęcie uroiłeś sobie że zmiana partnerki jest równoznaczna z zaniechaniem zobowiązań wobec potomstwa.

Cytuj:
Danbog :
Znając mojego ojca , to niebył bym wychowywany wyłącznie przez swoją matke , niezależnie od tego czy byli by razem czy nie

Gabriel :
Ja nie pytam sie jak ojciec by postapil, tylko sueruje Ci abys go do tegoprzekonywal..bo wg Ciebie nie ma znaczenai jest czy Twoj ocjec ma tylko matke czy 20 innych partnerek w jego historii malzenstwa
Tak samo jak wg Ciebie nie ma znaczenia czy wychowuje Cie on z matka ..czy tylko matka Cie wychowuje
I mam wielka prosbe abys to Twojemu ojcu tj te swoje mysli powiedzial...

Danbog :
Uważam że to jego prywatna sprawa , będąca wyrazem jego potrzeb i nic mi do tego.

Gabriel :
Ja proponuje abys powiedzial ojcu swojemu ze uwazasz zbardzo czesta zmiane partnerow w ciagu swojego zyca jako zupelnie naturalne zachowanie rownowartosciowe temu jakie on ma z jedna tylko kobieta
Czy wreszcie sie rozumiemy czy dalej odwrocisz kota ogonem ?

Moim zdaniem masz problem z rozumieniem czytanego tekstu , albo byłeś poprostu niewuważny.

Cytuj:
Ty sugerowales ze antyczna kultura akceptowala styl zycia homo
Ja Ci napisalem ze to nieprawda, poniewaz juz pewien czlowiek najacy kultue antyczna gdzies w poprzednich watkach obalil ta bzdurna teorie
Ty zasugerowales wtedy aby nie zagladac sobie pod koldre , jak rowniez dodales ze homo w kulturze antycznej nie byli przesladowani
Ja napisalem owszem neibyli pzresladowani ale dlatego ze do glowy im nie przychodzilo domagac sie podobnych praw co maja hetero
Ja napissalem ze , nie zagladajmy sobie pod koldre i nie domagajmy sie tych samych praw co maja hetero i wszystko bedzie cacy

Natomiast ostatnia Twoja wypowiedz to taka ze niby ja sobie przecze bo: jak piszesz " Sam sobie przeczysz.
Najpierw piszesz nie zaglądajmy , a potem postulujesz rozdział praw wg. klucza zaglądania "

Myslsizze jak rozmydlisz temat to nie da sie tego juz odtworzyc i na koncu stwierdzisz ze pisze od rzeczy ?

No to chyba poszukam tego wątku [ albo może mi pomóż ].
Jak na razie uważam że kultury nie "skarzone " wpływem judeochrześcijaństwa nie prezentują takiej histerii jak ty.

Cytuj:
Nauka nie potwierdza zaleznosci pedofilii od dyskryminacji

Czy trzeba dokonywać badań naukowych by stwierdzić że badania na nie reprezentatywnych próbkach dają nie reprezentatywne wyniki ?
Jeśli badamy dyskryminowaną populacje to mamy wynik określający zachowanie dyskryminowanej opopulacji. Jak by się zachowała w normalnych warunkach dalej nie wiadomo.
Czy to żeczywiście takie trudne ?

Cytuj:
Czyli te wszystkie linki i literature ktora podalem nt proporcji homoseksualistow wsrod pedofilow to klamstwo wg Ciebie

Niewiem.
Z jednej strony mam opinie twoją , z drugiej opinie Queer'a. Opinie te są sprzeczne.
Muszę dokonać oceny.
Sam jestem za głupi i nie mam na to czasu by samemu docierać do źródeł [ może poprostu brak mi motywacji ] , opieram się więc na opini specjalistów.
A ona w większości przychyla się do opini Queera. [ co oczywiście nie znaczy że większość ma racje ].
Zakładam że specjaliści wzieli pod uwagę całą dostępną wiedze wydając orzeczenie.
Teoria religijnego podłoża zaś dobrze tłumaczy istnienie grupy naukowców która się z oceną ogółu nie zgadza.

Cytuj:
No coz, gdyby 30 % wsrod pedofilow bylo milosnikow dzemu truskawkowego, nauka zaczea by badac wlasciwosci drzemu truskawkowego ze ma substancje powodujaca sklonnosc do pedofilii

Tak samo nauka bada co jest takiego u homoseksualistow ze reprezentuja 30 % pedofilow , na razie nie ma odpowiedzi na to pytanie

Tak wiec logiczym jest ze nie nalezy propagowac homoseksualizmu , tak samo jakby nalezalo nie propagowac jedzenai dzemu truskawkowego gdyby 30 % wsrod pedofili bylo milosnikow tego jedzenia

Tak też postąpiono.
Uznano homoseksualizm za chorobe i zaczęto ją badać [ jak dżem truskawkowy ]. Wynik tego badania jest taki że większość uważa że nie zachodzi żaden istotny związek między homoseksualizmem a pedofilią.
Nie przecze że istnieją badania taki związek ukazujące , skoro jednak naukowcy po wnikliwej analizie tychże dają wiare innym [ które tego związku nie wykazują ] , to pozostaje mi tylko przyjąć ich punkt widzenia.

Teorie że bliżej nie zidentyfikowane lobby ateistycznohomoseksualne przekupiło większość naukowców na świecie uważam za politowania godne.

Pn maja 29, 2006 15:33

gabriel napisał(a):
Trickster napisał(a):
Zrozum nikt nie twierdzi ze kazdy [...] to pedofil.

Ja tylko twierdze ze pedofilia wystepuje u homoseksualistow znacznie czesciej niz u heterosekualistow tj 8-10 krotnie czesciej

I dalej swoje. To homoseksualizm występuje 8-10 krotnie razy częściej u pedofili. A nie pedofilia u homo. Dla Ciebie nie ma różnicy, ale ona jest. Bo wychodzi na to, że homo są źli itd., bo wśród nich jest 8-10 krotnie więcej pedofili niż wśród hetero. To jest przekręcanie faktów, bo to wśród pedofili jest 8-10 krotnie więcej osobników homo, niż wśród homo 8-10 krotnie więcej osobników o skłonnościach pedofilskich. Tylko ślepiec nie zobaczy różnicy.

A może jakieś dowody, a nie niczym nie poparte słowa?

Czy 30 % pedofilow to homoseksualisci czy homoseksualisci to 30 % pedofilow.....wg mnie to jest to samo
Slowa mozna ladnie ubierac, ale statystyka jest nieublagana

Cytuj:
Bo jak innaczej wytlumaczyc fakt ze 3-6 % spoelczenstwa generuje 30 % przypadkow pedofilii

To link do tego dowodu

viewtopic.php?t=4378&postdays=0&postorder=asc&start=1515

Pn maja 29, 2006 15:39

Cytuj:
Tylko że nie uważam żeby orientacja homoseksualna [ lub brak homofobii ] była w jakikolwiek sposób gorsza .

No skoro uwazasz ze orientacja homoseksualna niczym ne jest gorsza od hetero , to rowniez uwazasz ze czesta zmiana partnerow u homo i czeste rozpadanie sie zwiazkow ( aa na do statystyki ) jest rownie wartosciowe jak rowniez pozadane ( np z punktu widzenia wychowania dzieci ) jak bardziej stabilne heteroseksualne zwiazki

I to chce abys swojemu ojcu przedstawil ze masz taki poglad..i co on Ci na to odpowie

Cytuj:
W tym momęcie uroiłeś sobie że zmiana partnerki jest równoznaczna z zaniechaniem zobowiązań wobec potomstwa.

Zaniechaniem to moze i nie jest ale bardzo zle wplywa na wychowania potomstwa..no chyba ze Ty masz inne zdanie na ten temat

Cytuj:
No to chyba poszukam tego wątku [ albo może mi pomóż ].

Ja juz Ci pomoglem odtwarzajac poszczegolne watki w tym temacie w formie dialogu
Cytuj:
Cytat:
Nauka nie potwierdza zaleznosci pedofilii od dyskryminacji

Czy trzeba dokonywać badań naukowych by stwierdzić że badania na nie reprezentatywnych próbkach dają nie reprezentatywne wyniki ?
Jeśli badamy dyskryminowaną populacje to mamy wynik określający zachowanie dyskryminowanej opopulacji. Jak by się zachowała w normalnych warunkach dalej nie wiadomo.
Czy to żeczywiście takie trudne ?

Wiec co, skoro takich zwiazkow nauka nie potwierdza to Ty sadzisz ze istnieja ? To pobujesz sugerowac ?
No to wyslij te rewelacje do jakis medycznych periodykow , szczerze polecam

Cytuj:
Cytat:
Czyli te wszystkie linki i literature ktora podalem nt proporcji homoseksualistow wsrod pedofilow to klamstwo wg Ciebie

Niewiem.
Z jednej strony mam opinie twoją , z drugiej opinie Queer'a. Opinie te są sprzeczne.
Muszę dokonać oceny.
Sam jestem za głupi i nie mam na to czasu by samemu docierać do źródeł [ może poprostu brak mi motywacji ] , opieram się więc na opini specjalistów.
A ona w większości przychyla się do opini Queera. [ co oczywiście nie znaczy że większość ma racje ].
Zakładam że specjaliści wzieli pod uwagę całą dostępną wiedze wydając orzeczenie.
Teoria religijnego podłoża zaś dobrze tłumaczy istnienie grupy naukowców która się z oceną ogółu nie zgadza.

Z niecierpliwoscia beda czekal na wyniki Twoich poszukiwan prawdy , i nie omieszkaj mi podac linkow na poparcie tych Twoich poszukiwan prawdy

Cytuj:
Tak też postąpiono.
Uznano homoseksualizm za chorobe i zaczęto ją badać [ jak dżem truskawkowy ]. Wynik tego badania jest taki że większość uważa że nie zachodzi żaden istotny związek między homoseksualizmem a pedofilią.

A to dobre ! Jesli 30 % pedofilow to homoseksualsci ktorzy reprezentuja 3-6 % tylko spolecznestwa , to nie ma istotnego zwiazku pedofilii z homoseksualizmem.....to jest cyta dnia !! :)

Pn maja 29, 2006 15:56

To przykladowo gdyby np 30 % osob zapadajaych na grype bylo gornikami to Danbog nie widzialby zadnego istotnego zwiazku miedzy zawodem gornika a zapadaniem na grype

Pn maja 29, 2006 16:02

Zastanawiam sie jak nasi magiczni katoliccy ekstremisci sklasyfikuja pana, ktory lubi dorosle kobiety i nieletnich chlopcow, zas nie przepada za doroslymi panami i nieletnimi dziewczynkami? :)

Pn maja 29, 2006 16:41

Zastanawiam sie jak nasi magiczni katoliccy ekstremisci sklasyfikuja pana, ktory lubi dorosle kobiety i nieletnich chlopcow, zas nie przepada za doroslymi panami i nieletnimi dziewczynkami? :)

Taki czlowiek to biseksualista-pedofil. ale to jest off topic i jesli chcesz znac szczegoly to zaloz osobny watek

Pn maja 29, 2006 16:50

Akurat wasze definicje sa w sumie zwiazane z tematem.

Rozumiem, ze pana ktory lubi wszystkich niezaleznie od plci (dzieci i doroslych) tez nazwiecie biseksualista pedofil?

Pn maja 29, 2006 17:01
Dane o skazanych za pedofilie są wystarczającym dowodem dla mnie !!

Taaak, dal Ceibie wiele bzdur nie mających żadnego potwierdzenia w nauce jest dowodem. Na tym polega Twój problem :)

godunow napisał(a):
Gdy by stanowili z ledwości 4 procent

6-10%

godunow napisał(a):
Profilaktycznie wole zacząć od gejów !!! Radykalnie ilość pedofilów !!

Proponuję zgłosić się do lekarza psychiatry. Szczerze polecam, z troski ;)

godunow napisał(a):
To jest twój osąd !! Zdecydowana większość ludzkości mówi Nie homoseksualistom !!!! A dokładnie czynom homo !!

W zdecydowanej większości krajów homoseksualizm jest legalny, akty ohmoskeusalne nie sa ścigane, a dyskryminacja homosekusalistow zakazana.

godunow napisał(a):
Doskonale wiem ze jest odwrotnie !!

Tak Ci się tylko wydaje

godunow napisał(a):
Nic nie wykorzystuję. Przypomina wśród skazanych za pedofilię od 30 do 70 procent ( w zależności od źródeł) to homo..

Kompromitujesz się. Nie potrafisz odróżnic pedofilii od homoseksualizmu. Jesteś tym samym przpydkiem co poseł Wierzejski. To pewniebyć Twój idol...

godunow napisał(a):
Też nie wielu temu zaprzecza..

Proponuję założyć okulary :)

godunow napisał(a):
.Nie liczę tych ze świat a homo

Ja również. Póki co jestem jedynym otwarcie wyznającym swój homosekusalizm człowiekiem na tym forum. O orientacji reszty osón nie wiemy, ale pamietam że wiele osób wypowiadających sie na tym forum podrkeśla swój heteroskeeuslizm i ma podobne zdanie na sprawę do mojego :) Sympatyków Twojego do spółki z Gabrielem myślenia jakoś nie widać :)

Aha i oczywiście, wszyscy podobnie myślący do mnie są homo, jakże by inaczej. Normalnie nie ma inne możlwiości buahahha ;-)

godunow napisał(a):
Według mojej wiedzy te liczby są zdecydowanie wyższe !!

Niektóre podał wyższe inne niższe. Wytknąłem mu tą sprzeczność w linkach jakie podawał.

godunow napisał(a):
Co do tej większości krajów świat nie byłbym tak pewny ..

A ja jestem i mam rację.

godunow napisał(a):
Tylko kilka kilkanaście krajów zdecydowanie popiera homo .. Ale to wcale nie oznaczaze większość

Kilkanascie krajów popiera homo w sensie legalziacji zwiazków partnerskich, małżeństw, adopcji - owszem. Natomiast prawie wszystkei kraje świata mają przyjęte rezolucje o zakazie dyskrmyinacji gejów i lesbijek.

godunow napisał(a):
Skoro Ty używasz wiadomości nieprawdziwych z wątpliwych źródeł .. To nie myśl że wszyscy tak czynią!!

O tak!
WHO - wątpliwe źródło ;)
APA - wątpliwe źródło ;)

Jedynymi wiarygodnymi źródłąmi to linki odnoszące sie do jednostkowych specjalistów, których badań nie potiwerdziła ani nie uznała żadna organizacja zdrowia na świecie! Oto wiarygodne źródła proszę Państwa! ;-)

godunow napisał(a):
W tej wypowiedzi jasno widać twój wysoki iloraz inteligencji..

Brak arguemntów :)
A myślałem ,ze palniesz coś głupiego, ale tym razem mnie pozytwnie zaksoczyłeś postanawiając przeilczeć. Widocznie Cię zatkało :)

godunow napisał(a):
Co do wywodu Twojego na temat nauki !!
Nie takim kłamstwom jakie tu na forum przedstawiają homoseksualiści

Pozwolę sobie raz zabawić się w demagogię i poziom arguemntacji a'la Gabriela & Godunowa:

Nie kłamstwom Gabriela i Godunowa!

:)

godunow napisał(a):
Ja mam nadzieję , że szybko odejdziecie z tego forum i zaprzestaniecie zaśmiecać to forum swoimi dennymi teoriami wyssanymi z palca!!
Pozdrawiam
PS

Tak, jak wiem, zę dla Ceibie wiele rzeczy udowodnionych przez naukę jest wyssanych z palca. Ja wiem, że dla Ceibie WHO, APA i inne prestiżowe orgniazacje to dno :)

godunow napisał(a):
Pewnei po paradzie znikniecie z forum..

Niedoczekanie :P
Jestem tu na długo przed paradą i nie zamierzam opuszczać forum po paradzie, zwłąszcza teraz mam tu dużo pracy i zabawy poprez prostowanie waszych wypocin :)

pozdrawiam,
michał

Pn maja 29, 2006 17:14
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 166  Następna strona