Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 20:15

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
 opętanie Annelise Michael 
Autor Wiadomość
Post ...
A na koniec wierszyk:

"2 i 2 jest 4
czy jest tak kolego?
a nawet jeśli tak jest
co co ja mam z tego?

co zaś jeśli stwierdzę
2 i 2 jest 5
czy mój byt się zmieni
gdy mam taką chęć?"

Oto mój wierszyk filozoficzny.

Śr mar 26, 2008 19:49

Przynajmniej sąd miał rację - a wy jak uważacie. Żeby tak wszystkie sądy były takie same...

Egzorcyzmy to zabieg dawnej ciemnoty, która na prawdę zmuszona była wierzyć w opętania. Kiedy ktoś miał jakąś chorobę psychiczną, to znaczyło, iż szatan go dręczył.
Kod:
Żeby nie być debilką. Co za pytanie.

Co złego jest w byciu głupim?
Kod:
A po ci matematyka?

Potrzebna jest często przy konstruowaniu maszyn, poza tym przydaje mi się, aby nikt mnie nie oszukał np. wydając reszty ^^.
Kod:
A wiesz ile rzeczy jest bez matematyki wynalezionych i ...działają?

Są to proste i przydatne przedmioty typu kosa, nóż. Jednak w dzisiejszych czasach matematyka jest ważna. Poziom techniki jest bardzo wysoki, a korzystając z dostępnych technologii można stworzyć na prawdę przeróżne "artefakty". By jednak móc wykorzystywać tę znakomitą technologię - trzeba znać zasady matematyki.
Kod:
A jesteś tak samo logiczny w życiu jak na kartce papieru? Jeśli nie to po co mi twoje obliczenia. Gdzie mnie one zaprowadzą? W kosmos?

Pomogą Ci np. ochronić świat przed asteroidą, która mogłaby zniszczyć całkowicie ziemię.
Kod:
No cóz... osoba chora psychicznie jest nielogiczna. Zachowuje się dziwnie.
Dlaczego? Bo jest nielogiczna. A czy ja jestem nielogiczna?

Jesteś :/
Twierdzisz, że 2+2=5
Mówisz sprzeczności: nie jestem teistką, ani ateistką.
To tak jakbyś powiedziała: jestem kołem i kwadratem jednocześnie.
Wydaje mi się, że po prostu masz problemy z myśleniem, bądź tak na prawdę nie chcesz posiąść żadnej wiedzy, nie znasz, bądź nie odnosisz się do stosowanych obecnie definicji słów.
Kod:
Jestem logiczniejsza niż ty.
I tyle. I koniec bo reszta to już same głupoty.

Jak zwykle się wywyższasz nie podając argumentów. Aż ciężko mi powstrzymać się od zniżenia do twojego poziomu :P i gadania uparcie "jestem mądrzejszy od Ciebie, bo ty jesteś głupią psychopatką". xD

Śr mar 26, 2008 19:58
Zobacz profil ICQ YIM
Post ...
Cytuj:
Poziom techniki jest bardzo wysoki, a korzystając z dostępnych technologii można stworzyć na prawdę przeróżne "artefakty". By jednak móc wykorzystywać tę znakomitą technologię - trzeba znać zasady matematyki.

Zwłaszcza w pewnych krajach.

W byciu głupim nie ma niczego, ale mądry z głupim nie powinien się zadawać bo będzie mial zbyt wiele problemów. Ja też nie powinnam się z tobą zadawać. Jasno to widzę teraz. Dlatego idę. Już dawno tak mnie nic nie sieknęło. Nigdy tego nie zapomnę. Lewy bark przez listy na forum "wiara i prawda". Nigdy nie zrozumiem co ty tu robisz. Wiara i rozum - to twoje miejsce. Na szczęście nie ma żadnej ciekawej prawdy w matematyce na tyle, by mogła mnie zainteresować bardziej ( na stare lata).
Czymkolwiek prawda jest. I tyle.
PS Czy głupota jest zaraźliwa?

[/quote]

Śr mar 26, 2008 20:07

2 i 2 jest 4
czy jest tak kolego?
a nawet jeśli tak jest
co co ja mam z tego?

Chodzi o to, iż stosując wartości mamy możliwość wykonywania obliczeń. Dzięki nim zaś możemy opracowywać wiele ciekawych rzeczy. Np. wiedzieć, ile możemy zapakować ładunków na statek o takiej i takiej budowie. Dzięki temu unika się wypadków. Drobny błąd w obliczeniach, taki jak ty podajesz: 2+2=5, może spowodować śmierć wielu ludzi.

Śr mar 26, 2008 20:07
Zobacz profil ICQ YIM
Post ...
Cytuj:
Chodzi o to, iż stosując wartości mamy możliwość wykonywania obliczeń.

O - genialny jesteś - tylko jutro wszystko dobrze pododawaj.
Nawiasem mówiąc jak 2 i 2 jest 4 może spowodować tyle samo strat co 2 i 2 jest 5. Tylko w drugim przypadku łatwiej wytłumaczyć co się stało.
Taki terrorysta zobacz - 2 i 2 jest 4 i PAM - 2000 ludzi mniej. O innych wynalazkach nie mówiąc. A gdyby mu się nie udało?

[/quote]

Śr mar 26, 2008 20:11

W byciu głupim nie ma niczego, ale mądry z głupim nie powinien się zadawać bo będzie mial zbyt wiele problemów.

Wg. mnie powinien. By uświadomić głupiemu jego głupotę i postarać się mu pomóc. Ty mówisz tak: chory ze zdrowym nie powinien się zadawać.
Kod:
Ja też nie powinnam się z tobą zadawać. Jasno to widzę teraz. Dlatego idę. Już dawno tak mnie nic nie sieknęło. Nigdy tego nie zapomnę. Lewy bark przez listy na forum "wiara i prawda". Nigdy nie zrozumiem co ty tu robisz.

Piszę posty. Dyskutuję z ludźmi. Zarówno głupszymi jak i mądrzejszymi.
Kod:
Wiara i rozum - to twoje miejsce.

Gdzie to? Koło Warszawy?(żart)
Nie rozumiem. Co masz na myśli?
Kod:
Na szczęście nie ma żadnej ciekawej prawdy w matematyce na tyle, by mogła mnie zainteresować bardziej ( na stare lata).

Matematyka to nie filozofia, by mówić o jakichś prawdach. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś ciekawego na temat świata, który odczuwasz zmysłami - to fizyka może coś Ci ciekawego przekaże. Jak wolisz dowiedzieć się ogólnych rzeczy o świecie. Inaczej na niego spojrzeć - zainteresuj się filozofią.
Kod:
Czymkolwiek prawda jest. I tyle.
PS Czy głupota jest zaraźliwa?

Nie. Nie jest. No chyba, że na prawdę bardzo długo masz do czynienia z samymi głupkami.
Kod:
O - genialny jesteś - tylko jutro wszystko dobrze pododawaj.
Nawiasem mówiąc jak 2 i 2 jest 4 może spowodować tyle samo strat co 2 i 2 jest 5. Tylko w drugim przypadku łatwiej wytłumaczyć co się stało.

Nie. Ponieważ konstruktorzy dobrze obliczając wszystko - zapobiegają katastrofom.
Kod:
Taki terrorysta zobacz - 2 i 2 jest 4 i PAM - 2000 ludzi mniej. O innych wynalazkach nie mówiąc. A gdyby mu się nie udało?

O czym znowu bredzisz... Mówisz 2+2=4, a terrorysta zabija 2000 ludzi...
Co to ma do rzeczy? Kobieto. Ogarnij się.

Śr mar 26, 2008 20:23
Zobacz profil ICQ YIM
to ty się ogarnij!

z kim ty "dyskutujesz"??

po co?

obeisz se ze dwie strony tej dyskusji i wyciągnij wniosek.

Śr mar 26, 2008 20:27

radar!
to ty się ogarnij!

Ależ jestem ogarnięty xD
Kod:
z kim ty "dyskutujesz"Pytajnik

Nie wiem. Ale ma pseudonim xyz2345 i prawdopodobnie:
-jest cofnięta w rozwoju,
-ma 12 lub mniej lat i dorwała się po raz pierwszy do komputera,
-jest szamanką z południowej afryki,
-udaje dziwną,
-jest dziwna.
Kod:
po co?

Bo sprawia mi to przyjemność.
Kod:
obeisz se ze dwie strony tej dyskusji i wyciągnij wniosek.

Dyskusji... Powiadasz... Jak dla mnie to zwykła przedrzeźnianka, głupia rozmowa, bezsensowny dialog. W każdym razie, jeśli Xyz w rzeczywistości jest też taka, jak na forum. To bardzo ciekawa z niej osoba. xDDD.

Śr mar 26, 2008 20:42
Zobacz profil ICQ YIM

Poza tym - zapomniałem dodać. Przez to forum działam niekorzystnie na jej bark. Pisząc posta ukrywam pod nim magiczny kod Knaghalski, który potem przesyłany jest do jej komputera, a następnie ten emituje niekorzystne promieniowanie do jej barku.

Śr mar 26, 2008 20:44
Zobacz profil ICQ YIM
http://pl.youtube.com/watch?v=BKbf34XZFIk

"bo ja taka święta jestem..."

Śr mar 26, 2008 20:51

Xyz, obejrzyj to sobie i wiedz, że są podobieństwa między tobą, a panią z filmiku. Też słuchasz Radia Maryja?

Śr mar 26, 2008 21:09
Zobacz profil ICQ YIM

ile razy jeszcze panna abc się będzie żegnać z tym forum...

Śr mar 26, 2008 21:17
a nadmienię że byłoby to niepowetowaną stratą dla tego forum porównywalną z odejściem samego Seweryna!

Śr mar 26, 2008 21:18
Post ...
W tym wątku już nie będę wam przeszkadzać.
To wasz klimat... ostatecznie. :(
SIARA :( - Idiota i Radaromontis. Nie wiem co w tym towarzystwie robi ktoś kto przynajmniej stara się być...mądry.

Śr mar 26, 2008 21:31

w znaczeniu - "Siara mi dał?"

Śr mar 26, 2008 21:49
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona