opętanie Annelise Michael
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
A na koniec wierszyk:
"2 i 2 jest 4
czy jest tak kolego?
a nawet jeśli tak jest
co co ja mam z tego?
co zaś jeśli stwierdzę
2 i 2 jest 5
czy mój byt się zmieni
gdy mam taką chęć?"
Oto mój wierszyk filozoficzny.
|
Śr mar 26, 2008 19:49 |
|
|
|
 |
Radaromontis
|
Kod: Przynajmniej sąd miał rację - a wy jak uważacie. Żeby tak wszystkie sądy były takie same... Egzorcyzmy to zabieg dawnej ciemnoty, która na prawdę zmuszona była wierzyć w opętania. Kiedy ktoś miał jakąś chorobę psychiczną, to znaczyło, iż szatan go dręczył. Kod: Żeby nie być debilką. Co za pytanie. Co złego jest w byciu głupim? Potrzebna jest często przy konstruowaniu maszyn, poza tym przydaje mi się, aby nikt mnie nie oszukał np. wydając reszty ^^. Kod: A wiesz ile rzeczy jest bez matematyki wynalezionych i ...działają? Są to proste i przydatne przedmioty typu kosa, nóż. Jednak w dzisiejszych czasach matematyka jest ważna. Poziom techniki jest bardzo wysoki, a korzystając z dostępnych technologii można stworzyć na prawdę przeróżne "artefakty". By jednak móc wykorzystywać tę znakomitą technologię - trzeba znać zasady matematyki. Kod: A jesteś tak samo logiczny w życiu jak na kartce papieru? Jeśli nie to po co mi twoje obliczenia. Gdzie mnie one zaprowadzą? W kosmos? Pomogą Ci np. ochronić świat przed asteroidą, która mogłaby zniszczyć całkowicie ziemię. Kod: No cóz... osoba chora psychicznie jest nielogiczna. Zachowuje się dziwnie. Dlaczego? Bo jest nielogiczna. A czy ja jestem nielogiczna? Jesteś :/ Twierdzisz, że 2+2=5 Mówisz sprzeczności: nie jestem teistką, ani ateistką. To tak jakbyś powiedziała: jestem kołem i kwadratem jednocześnie. Wydaje mi się, że po prostu masz problemy z myśleniem, bądź tak na prawdę nie chcesz posiąść żadnej wiedzy, nie znasz, bądź nie odnosisz się do stosowanych obecnie definicji słów. Kod: Jestem logiczniejsza niż ty. I tyle. I koniec bo reszta to już same głupoty.
Jak zwykle się wywyższasz nie podając argumentów. Aż ciężko mi powstrzymać się od zniżenia do twojego poziomu  i gadania uparcie "jestem mądrzejszy od Ciebie, bo ty jesteś głupią psychopatką". xD
_________________ By wierzyć należy odrzucić wszelki sens, rozsądek i zrozumienie - Marcin Luter.
|
Śr mar 26, 2008 19:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Cytuj: Poziom techniki jest bardzo wysoki, a korzystając z dostępnych technologii można stworzyć na prawdę przeróżne "artefakty". By jednak móc wykorzystywać tę znakomitą technologię - trzeba znać zasady matematyki. Zwłaszcza w pewnych krajach. W byciu głupim nie ma niczego, ale mądry z głupim nie powinien się zadawać bo będzie mial zbyt wiele problemów. Ja też nie powinnam się z tobą zadawać. Jasno to widzę teraz. Dlatego idę. Już dawno tak mnie nic nie sieknęło. Nigdy tego nie zapomnę. Lewy bark przez listy na forum "wiara i prawda". Nigdy nie zrozumiem co ty tu robisz. Wiara i rozum - to twoje miejsce. Na szczęście nie ma żadnej ciekawej prawdy w matematyce na tyle, by mogła mnie zainteresować bardziej ( na stare lata). Czymkolwiek prawda jest. I tyle. PS Czy głupota jest zaraźliwa? [/quote]
|
Śr mar 26, 2008 20:07 |
|
|
|
 |
Radaromontis
|
Kod: 2 i 2 jest 4 czy jest tak kolego? a nawet jeśli tak jest co co ja mam z tego?
Chodzi o to, iż stosując wartości mamy możliwość wykonywania obliczeń. Dzięki nim zaś możemy opracowywać wiele ciekawych rzeczy. Np. wiedzieć, ile możemy zapakować ładunków na statek o takiej i takiej budowie. Dzięki temu unika się wypadków. Drobny błąd w obliczeniach, taki jak ty podajesz: 2+2=5, może spowodować śmierć wielu ludzi.
_________________ By wierzyć należy odrzucić wszelki sens, rozsądek i zrozumienie - Marcin Luter.
|
Śr mar 26, 2008 20:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
Cytuj: Chodzi o to, iż stosując wartości mamy możliwość wykonywania obliczeń. O - genialny jesteś - tylko jutro wszystko dobrze pododawaj. Nawiasem mówiąc jak 2 i 2 jest 4 może spowodować tyle samo strat co 2 i 2 jest 5. Tylko w drugim przypadku łatwiej wytłumaczyć co się stało. Taki terrorysta zobacz - 2 i 2 jest 4 i PAM - 2000 ludzi mniej. O innych wynalazkach nie mówiąc. A gdyby mu się nie udało? [/quote]
|
Śr mar 26, 2008 20:11 |
|
|
|
 |
Radaromontis
|
Kod: W byciu głupim nie ma niczego, ale mądry z głupim nie powinien się zadawać bo będzie mial zbyt wiele problemów. Wg. mnie powinien. By uświadomić głupiemu jego głupotę i postarać się mu pomóc. Ty mówisz tak: chory ze zdrowym nie powinien się zadawać. Kod: Ja też nie powinnam się z tobą zadawać. Jasno to widzę teraz. Dlatego idę. Już dawno tak mnie nic nie sieknęło. Nigdy tego nie zapomnę. Lewy bark przez listy na forum "wiara i prawda". Nigdy nie zrozumiem co ty tu robisz. Piszę posty. Dyskutuję z ludźmi. Zarówno głupszymi jak i mądrzejszymi. Kod: Wiara i rozum - to twoje miejsce. Gdzie to? Koło Warszawy?(żart) Nie rozumiem. Co masz na myśli? Kod: Na szczęście nie ma żadnej ciekawej prawdy w matematyce na tyle, by mogła mnie zainteresować bardziej ( na stare lata). Matematyka to nie filozofia, by mówić o jakichś prawdach. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś ciekawego na temat świata, który odczuwasz zmysłami - to fizyka może coś Ci ciekawego przekaże. Jak wolisz dowiedzieć się ogólnych rzeczy o świecie. Inaczej na niego spojrzeć - zainteresuj się filozofią. Kod: Czymkolwiek prawda jest. I tyle. PS Czy głupota jest zaraźliwa? Nie. Nie jest. No chyba, że na prawdę bardzo długo masz do czynienia z samymi głupkami. Kod: O - genialny jesteś - tylko jutro wszystko dobrze pododawaj. Nawiasem mówiąc jak 2 i 2 jest 4 może spowodować tyle samo strat co 2 i 2 jest 5. Tylko w drugim przypadku łatwiej wytłumaczyć co się stało. Nie. Ponieważ konstruktorzy dobrze obliczając wszystko - zapobiegają katastrofom. Kod: Taki terrorysta zobacz - 2 i 2 jest 4 i PAM - 2000 ludzi mniej. O innych wynalazkach nie mówiąc. A gdyby mu się nie udało?
O czym znowu bredzisz... Mówisz 2+2=4, a terrorysta zabija 2000 ludzi...
Co to ma do rzeczy? Kobieto. Ogarnij się.
|
Śr mar 26, 2008 20:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
radar!
to ty się ogarnij!
z kim ty "dyskutujesz"??
po co?
obeisz se ze dwie strony tej dyskusji i wyciągnij wniosek.
|
Śr mar 26, 2008 20:27 |
|
 |
Radaromontis
|
Kod: radar! to ty się ogarnij! Ależ jestem ogarnięty xD Kod: z kim ty "dyskutujesz"Pytajnik Nie wiem. Ale ma pseudonim xyz2345 i prawdopodobnie: -jest cofnięta w rozwoju, -ma 12 lub mniej lat i dorwała się po raz pierwszy do komputera, -jest szamanką z południowej afryki, -udaje dziwną, -jest dziwna. Bo sprawia mi to przyjemność. Kod: obeisz se ze dwie strony tej dyskusji i wyciągnij wniosek.
Dyskusji... Powiadasz... Jak dla mnie to zwykła przedrzeźnianka, głupia rozmowa, bezsensowny dialog. W każdym razie, jeśli Xyz w rzeczywistości jest też taka, jak na forum. To bardzo ciekawa z niej osoba. xDDD.
|
Śr mar 26, 2008 20:42 |
|
 |
Radaromontis
|
Poza tym - zapomniałem dodać. Przez to forum działam niekorzystnie na jej bark. Pisząc posta ukrywam pod nim magiczny kod Knaghalski, który potem przesyłany jest do jej komputera, a następnie ten emituje niekorzystne promieniowanie do jej barku.
|
Śr mar 26, 2008 20:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Śr mar 26, 2008 20:51 |
|
 |
Radaromontis
|
Dobre.
Xyz, obejrzyj to sobie i wiedz, że są podobieństwa między tobą, a panią z filmiku. Też słuchasz Radia Maryja?
|
Śr mar 26, 2008 21:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mnie jedno zastanawia...
ile razy jeszcze panna abc się będzie żegnać z tym forum...
|
Śr mar 26, 2008 21:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
a nadmienię że byłoby to niepowetowaną stratą dla tego forum porównywalną z odejściem samego Seweryna!
|
Śr mar 26, 2008 21:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 ...
W tym wątku już nie będę wam przeszkadzać.
To wasz klimat... ostatecznie.
SIARA  - Idiota i Radaromontis. Nie wiem co w tym towarzystwie robi ktoś kto przynajmniej stara się być...mądry.
|
Śr mar 26, 2008 21:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
siara??
w znaczeniu - "Siara mi dał?"
|
Śr mar 26, 2008 21:49 |
|
|