Autor |
Wiadomość |
Krieger
|
Cytuj: To że jestem tutaj a nie gdzie indziej to moja suwerenna decyzja, a jej motywy nie powinny Cię obchodzić. Nawzajem, tyle, że ja skoro jestem heteroseksualny to jestem większością, a mniejszość gejowska nie może rządzic i terroryzować większości Cytuj: Poza tym nie chodzi Ci tylko o to, by nazywać rzeczy po imieniu, ale by życie uczuciowe homoseksualistów zamykać w 4 ścianach - a to jest nieporozumienie. Chyba że to samo sądzisz o hetero. Wtedy będziesz przynajmniej sprawiedliwy, ale wciąż w błędzie. Owszem, hetero niech też załatwiają sprawy seksualne w domu. O co Ci chodzi? Żeby pozwolić wszystkim pokazywać swoja odmienność publicznie? Przecież to chore Cytuj: No proszę, jakoś nigdzie nie widziałem "szalejących band gejów" [za to od cholery band pisjanych hetero szlajających się po uliach Warszawy], takimi stwierdzeniami naprawdę się ośmieszasz, trzymaj nerwy na wodzy albo umysł w stanie skupienia, bo stajesz się groteskowy. Radzę pojechać kiedyś na jakąkolwiek paradę "równości" to zobaczysz gejowskie bandy Cytuj: Od pedofila i degenerata, ale czy od otwartego homosekusalisty, to już bym polemizował. Myślisz, że gej jest taki biedny i uciskany? Masz fałszywe wyobrażenie o świecie Cytuj: o jednak laryngolog, a nie okulista. Nawzajem skoro nie widzisz jakimi metodami działa większość organizacji przeciw okropnej homofobii... Cytuj: Nie jestem gejem, jeśli to sugerujesz. Nie chodziło mi o to Cytuj: I czego to będzie miało dowodzić Tego, że potwierdza to moją odpowiedź do czego oni są zdolni Cytuj: BTW, w swoich poszukiwaniach też możesz zbadać ile razy w ostatnim czasie nie homoseksualiści dokonywali np. rabunków miejsc sakralnych, choć pewnie nikt takich danych nie prowadzi z podziałem na kategorie seksualności. A co mnie to obchodzi? Hetero jest większość wiec i pewnie więcej złodzieji jest hetero Cytuj: Są na świecie pewne podgrupy mniejszości które przyjmują pozę "jestem ofiarą, wszyscy mnie krzywdzą, więc mi się wszystko należy". Są Żydzi, którzy jak tylko się z nimi nie zgodzisz lub ich skrytykujesz, nazwą Cię antysemitą. Są feministki, które jeśli tylko się z nimi nie zgodzisz lub je skrytykujesz, nazwą Cię seksistą i szowinistą. Są murzyni, którzy jeśli tylko się z nimi nie zgodzisz lub ich skrytykujesz, nazwą Cię rasistą. Tak samo są tacy homoseskualiści, którzy jeśli tylko się z nimi nie zgodzisz lub ich skrytykujesz, nazwą Cię homofobem.
Oto własnie chodzi
Nie mówię, że wszyscy homoseksualiści są tacy wojowniczy. Jednak jeśli ja uważam homoseksualizm za coś nienormalnego i jestem wyzywany od homofobów to coś tu jest nie tak.
|
Pn lip 16, 2007 9:09 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
gooodboy napisał(a): No to my zrobiliśmy taką akcję, że sie z-a-j-e-b-i-ście na maksa przy niej liżemy.
Żałosne. Byłoby równie żałosne gdyby tak się zachowała para hetero. Dziwi mnie, że ktoś się chwali tym, że zachował się nieprzyzwoicie i jak prostak.
Ponawiam prośbę by nie odpowiadać na posty banitów gdyż są one usuwane - Paschalis
|
Pn lip 16, 2007 9:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę moderację o usunięcie ostatnich postów w temacie Homoseksualizm, bo nie wnoszą one nic nowego do dyskusji, rozmówcy nie stosują żadnych argumentów, tylko się odrażają i chyba w ogóle wyczerpały się im argumenty. A poziom dyskujsji to poziom kostki brukowej. W związku z tym, proszę o czasowe zamknięcie tematu [powiedzmy na 3 dni] aby głowy wywietrzały
|
Pn lip 16, 2007 10:02 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
JakubN napisał(a): Proszę moderację o usunięcie ostatnich postów w temacie Homoseksualizm, bo nie wnoszą one nic nowego do dyskusji, rozmówcy nie stosują żadnych argumentów, tylko się odrażają i chyba w ogóle wyczerpały się im argumenty. A poziom dyskujsji to poziom kostki brukowej. W związku z tym, proszę o czasowe zamknięcie tematu [powiedzmy na 3 dni] aby głowy wywietrzały
Calkowicie popieram JakubaN w tej materii.
|
Pn lip 16, 2007 10:04 |
|
 |
Krieger
|
Dobra nie zamierzam gadać dalej z niewykształconym dewiantem. Ponawiam prośbę by zboczeńcowi dać bana, bo nie ma nic inteligentnego do powiedzenia.
Wracając do tematu, jak wcześniej mówiłem homoseksualizm to dewiacja i nie ma wg mnei przeciwskazań do nazywania rzeczy po imieniu. Czy tego ktoś chce czsy nie to jest NIENATURALNE.
|
Pn lip 16, 2007 10:04 |
|
|
|
 |
Paschalis
|
W przeciągu ostatnich 5 minut wywaliłem kilkanaście obelżywych postów z tego tematu, które w tempie ekspresowym zaczęły się mnożyć, a wy zgłaszacie jeszcze jakieś postulaty by wywalać szybciej. 
Zamykanie tematu nie będzie konieczne bo user goodboy do tego czasu powinien już zniknąć z forum. Cieszę się, że jest zgoda by nie odpowiadać na jego posty. To niewątpliwie ułatwi pracę moderacji.
_________________ www.onephoto.net
|
Pn lip 16, 2007 10:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Myślę, że użytkownik Krieger też powinien wziąć na wstrzymanie. 
|
Pn lip 16, 2007 10:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Biorąc pod uwagę, że dyskusja trwa wciąż, na tym samym poziomie i nie wnosi się tam nic noweg. Po raz kolejny postuluję o czasowe zamknięcie tematu. Na podstawie, które podał sam Paschalis zamykając temat "Co ateizm wniósł do świata". Napisał tam bowiem blokując temat:
Cytuj: Biorąc pod uwagę, że ostatnie 15 postów (poza jednym postem Tommy'ego) nic nie wnosiły do dyskusji, a były tylko przepychankami, temat zostaje zamknięty na parę dni, aby dać czas na ochłonięcie - Paschalis
Dokładnie to dzieje się tutaj, uważam więc, że sprawiedliwość i konsekwencja wymagają zamknięcia tego tematu na kilka dni.
|
Pn lip 16, 2007 10:19 |
|
 |
Paschalis
|
Po co czasowo zamykać temat skoro i tak zainteresowany będzie to samo robił i się nie zmieni? Dawanie czasu na ochłonięcie banicie goodboy, który i tak nie ma nic do stracenia, jest szczytem naiwności i zamknięcie tematu na pewno najbardziej go ucieszy, bo o to mu właśnie chodzi. Poza konsekwencją trzeba mieć jeszcze logikę. 
|
Pn lip 16, 2007 10:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przepraszam, właśnie znów udowadniasz, że na forum kiedujesz się nie jakimiś stałymi zasadami, tylko własnym widzimisie. Zachowuj się jak mod, a nie jak strona w sprawie, bo to po raz kolejny zaczyna być kpina z odpowiedniego moderowania.
Podałem Ci powody, pokazałem Ci twoje własne powody do zamknięcia innego tematu, które były identyczne w występującycmi tutaj. Jakieś wnioski?
|
Pn lip 16, 2007 10:26 |
|
 |
Paschalis
|
Nie rozumiesz po co się używa opcji czasowego zamknięcia tematu i nie pojmujesz tego, że jest opcja, która polega na dawaniu czasu na ochłonięcie userom, nie banitom, którzy i tak nie zmienią swego postępowania i sami zostaną zbanowani. Teza, że nie zamknięcie tematu z powodu jednego banity, który i tak będzie się zachowywał jak się zachowuje, jest zachowywaniem się jako strona w dyskusji, w której od dawna nie dyskutuję świadczy tylko o poziomie twej argumentacji. Tyle w tej sprawie.
User goodboy i tak zostanie zbanowany.
|
Pn lip 16, 2007 10:30 |
|
 |
Zencognito
|
Paschalis napisał(a): Nie rozumiesz po co się używa opcji czasowego zamknięcia tematu i nie pojmujesz tego, że jest opcja, która polega na dawaniu czasu na ochłonięcie userom, nie banitom, którzy i tak nie zmienią swego postępowania i sami zostaną zbanowani. Teza, że nie zamknięcie tematu z powodu jednego banity, który i tak będzie się zachowywał jak się zachowuje, jest zachowywaniem się jako strona w dyskusji, w której od dawna nie dyskutuję świadczy tylko o poziomie twej argumentacji. Tyle w tej sprawie.
Krieger nie został zbanowany, a jego posty (podobnie jak outsidera) też były na żenująco niskim poziomie. Daj im więc ochłonąć i nie wykręcaj się już, Paschalisie.
|
Pn lip 16, 2007 10:32 |
|
 |
Paschalis
|
Krieger w taki sposób odpowiadał na posty goodboy'a i jak rozumiem zapowiedział, że nie będzie już tego czynił.
|
Pn lip 16, 2007 10:34 |
|
 |
Krieger
|
Nie będe 
|
Pn lip 16, 2007 10:34 |
|
 |