Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 8:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 409 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Następna strona
 Homoseksualizm cz. 3 
Autor Wiadomość
zbanowany na stałe

Post Re: Homoseksualizm cz. 3
Geonides napisał(a):
norman43 napisał(a):
1) Homoseksualista nie tworzy trwalych zwiazkow z kobieta w celu splodzenia i WSPOLNEGO wychowania potomstwa.
A co powiesz na temat trwałych związków tworzonych przez pary heteroseksualne, które nie mają na celu spłodzenia i wychowania potomstwa?

Przecież napisał juz że maja stąd "wypylać" :D

A co z tymi "durniami faryzeuszami" którym przeszkadza płacz dziecka w kościele?

N gru 26, 2010 13:26
zbanowany na stałe

Stamislav, sam koncept pieniadza zaklada istnienie spoleczenstwa. Jezeli spoleczenstwo ulegnie dezintegracji to mozesz sobie wytapetowac pieniedzmi jaskinie i zrec kore drewna.
Do jaskini to ty sam siebie zsylasz. I bedziesz w gorszej sytuacji niz 10 tysiecy lat temu, kiedy czlowiek przetrawal w jaskini tylko dzieki istnieniu spoleczenstwa.

N gru 26, 2010 13:29

Geonides napisał(a):
norman43 napisał(a):
1) Homoseksualista nie tworzy trwalych zwiazkow z kobieta w celu splodzenia i WSPOLNEGO wychowania potomstwa.
A co powiesz na temat trwałych związków tworzonych przez pary heteroseksualne, które nie mają na celu spłodzenia i wychowania potomstwa?

Pewnie uważa że to zamykanie się na życie, TO GRZECH CIĘŻKI, zamykanie się na dar płynący od Boga.

N gru 26, 2010 13:30
zbanowany na stałe

A kilka dni temu napisałem że temat juz jest nudny. A tu proszę .
Jest norman jest zabawa.

Ostatnio edytowano N gru 26, 2010 13:33 przez stanislav, łącznie edytowano 1 raz

N gru 26, 2010 13:32
zbanowany na stałe

Geonides, jeseli pary heterosekualne, ktore nie chca potomstwa stana sie norma - to lepiej naucz sie mysliwstwa i rybolostwa - bo bedziesz musial zyc smotnie w puszczy zdany wylacznie na siebie. Bo spoleczenstwo przestanie istniec.

N gru 26, 2010 13:33

norman43 napisał(a):
Do jaskini to ty sam siebie zsylasz. I bedziesz w gorszej sytuacji niz 10 tysiecy lat temu, kiedy czlowiek przetrawal w jaskini tylko dzieki istnieniu spoleczenstwa.

Wcale nie jest powiedziane, że ludzkość nie trafi do jaskiń, jak to miało miejsce przed milionami lat. Prawdopodobnie cywilizacje nie istnieją wiecznie. Ale to jeszcze przed nami jak na razie zajmijmy się sprawami bardziej realnymi.

N gru 26, 2010 13:35
zbanowany na stałe

lublin, ilez ja to razy slyszalem naiwna deemogogie o biednych homusiach skrzywdzonych przez Hitlera.
Olbrzymia roznica jest teraz, ze to sami homoseksualisci podcinaja galaz na ktorej siedza, niszczac spoleczenstwo na ktorym pasozytuja.

N gru 26, 2010 13:36
zbanowany na stałe

norman43 napisał(a):
bo bedziesz musial zyc smotnie w puszczy zdany wylacznie na siebie.

Piękna perspektywa. Byc zdanym wyłącznie na siebie i ponosic tego konsekwencje. Zadnego uzaleznienia od opieki społecznej, czyjes pomocy np państwa socjalnego.

N gru 26, 2010 13:37

norman43 napisał(a):
lublin, ilez ja to razy slyszalem naiwna deemogogie o biednych homusiach skrzywdzonych przez Hitlera.

Nie chodziło mi o homusiów, tylko o Żydów. A o Hitlerze i jego ideologii napisałem celowo, bo twoje poglądy sa równie niebezpieczne jak jego. Na szczęście ludzi myślących tak jak Ty, jest niewielu.

N gru 26, 2010 13:41

norman43 napisał(a):
Olbrzymia roznica jest teraz, ze to sami homoseksualisci podcinaja galaz na ktorej siedza, niszczac spoleczenstwo na ktorym pasozytuja.

Pasożytują? Nie płaca podatków? Nie opłacają ZUS - u?

N gru 26, 2010 13:43

norman43 napisał(a):
Geonides, jeseli pary heterosekualne, ktore nie chca potomstwa stana sie norma - to lepiej naucz sie mysliwstwa i rybolostwa - bo bedziesz musial zyc smotnie w puszczy zdany wylacznie na siebie. Bo spoleczenstwo przestanie istniec.
norman43. Nie interesuje mnie, co będzie normą a co nie, albo wybór między rybołóstwem a myślistwem, gdyż w chwili obecnej jest to jałowa spekulacja, której staram się unikać.
Nie spekulując przytoczyłem natomiast fakt: niechęć do posiadania oraz wychowania potomstwa nie jest cechą charakterystyczną homoseksualistów.
Druga uwaga: Niechęć do tworzenia długotrwałych związków dotyczy również par heteroseksualnych.
Zgadzamy się z powyższym Panie norman43 czy się nie zgadzamy?

N gru 26, 2010 13:45
zbanowany na stałe

norman43 napisał(a):
l

Może jakies konkrety a nie ciagle ogólniki. Na czym polega owo pasożytowanie?

N gru 26, 2010 13:47
zbanowany na stałe

Moje zainteresowanie homoseksualizmem jest zerowe jesli chodzi o zjawisko wystepowania mezczyzn , ktorzy deponuja swa sperme w go*wnie odbytu innego samca.
Jestem zainteresowany swiatem w ktorym beda zyly moje dzieci. I chcialbym aby zyly one w kontynuacji cywilizacji judeo-chrzescijanskiej w spoleczenstwie, ktore jest lancuchem pokolen.
Ale nie ma co chowac glowy w piasek - cywilizacja zachodnia popelnia na naszych oczach demograficzne samobojstwo i kazdy kto ma instynkt samozachowawczy musi byc tm zainteresowany.
Trzeba zdiagnozowac przyczyny zaniku instynktu macierzynskiego i ojcowskiego - dlatego rola homoseksualizmu w rozkladzie spoleczenstwa musi byc zdiagnozowana.

N gru 26, 2010 14:04

Sprawa jest prosta i jasna. Pedalstwo nie jest normalne i trzeba traktować jako przypadłość danej osoby. Tzn. nie wyśmiewać, nie opowiadać, po prostu nie robić przykrości takiemu człowiekowi. Udać że się nie widzi i kropka. A On niech sobie robi po swojemu skoro tak musi. Zresztą łózko nie jest wyznacznikiem całości dokonań. Taka osoba może być zdecydowanie lepsza niż na przykład ja w różnych dziedzinach. I na to warto patrzeć a nie grzebać jej w sypialni z podnieceniem i wypiekami na twarzach.

N gru 26, 2010 14:11
zbanowany na stałe

stanaislav, na czym polega pasozytowanie homoseksualistow? Ano na tym , ze w czasie nastepnej generacji kazdy pracujacy bedzie musial utrzymywac dwoch bezdzietnych starcow. W ciagu dwoch generacji kazdy pracujacy bedzie musial utrzymywc czterech bezdzietnych starcow. I nie ma co mydliic oczu twoimi skladkami na ZUS- to tylko smierdzacy papier.
Prawdziwy system emerytalny to umowa spoleczna w ktorej mezczyzna i kobieta daja minimum dwoje dzieci do nastepnej generacji. Dlaczego moich piecioro dzieci ma utrzymywac 10-ciu bezdzietnych, egoistycznych , pasozytniczych homoseksualistow ?

N gru 26, 2010 14:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 409 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Następna strona