|
|
|
Christopher Hitchens vs reszta świata (arcybiskupi itp.)
Autor |
Wiadomość |
Soul33
Moderator
|
 Re: Christopher Hitchens vs reszta świata (arcybiskupi itp.)
Ściemnia się, czy pijemy metylowy? Elbrus napisał(a): sircalculator napisał(a): Czy ty jesteś fanatykiem religijnym ? Nie jestem nawet wierzącym.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So paź 22, 2011 17:27 |
|
|
|
 |
sircalculator
zbanowany na stałe
|
Soul33 napisał(a): Ściemnia się, czy pijemy metylowy? Elbrus napisał(a): sircalculator napisał(a): Czy ty jesteś fanatykiem religijnym ? Nie jestem nawet wierzącym. Szczerze mówiąc ma fajne pogląd jak na nie wierzącego 
_________________ "Latarnie morskie są pożyteczniejsze od kościołów" Benjamin Franklin "Byłby to najlepszy ze światów gdyby nie było w nim religii" John Adams "Chrześcijaństwo to najbardziej wypaczony system, jaki widział świat"Thoma Jefferson
|
So paź 22, 2011 17:28 |
|
 |
sircalculator
zbanowany na stałe
|
_________________ "Latarnie morskie są pożyteczniejsze od kościołów" Benjamin Franklin "Byłby to najlepszy ze światów gdyby nie było w nim religii" John Adams "Chrześcijaństwo to najbardziej wypaczony system, jaki widział świat"Thoma Jefferson
|
So paź 22, 2011 17:37 |
|
|
|
 |
vahoo
|
adeista - chyba najtrafniejsze okreslenie na moje przekonania tez bym chcial miec brytyjski akcent XD
_________________ nie jestem swiadkiem jehowy i nie sypie cytatami z rekawa...
|
N paź 23, 2011 3:22 |
|
 |
Elbrus
|
Czy Hitchens jest ateistą? Taaaknieniewiem?! http://www.youtube.com/watch?v=AHIIjfxr4o0 (Christopher Hitchens Struggles To Define His Atheism)
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
So lis 05, 2011 19:02 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
Miałem to wstawić od razu, ale tak jakoś wyszło, że robię to dopiero w rocznicę. Nigdy przecież nie jest za późno na oficjalne ogłoszenie dobrych wieści: http://www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/bog_jest_wielki_i_milosierny,_oby_takze_dla_hitchensa_17638"Na raka zmarł jeden z najwytrwalszych osobistych wrogów Pana Boga Christopher Hitchens. Od lat był on antyewangelistą złej nowiny o śmierci Boga i bankructwie religii. Teraz już wie, że się mylił." https://www.youtube.com/watch?v=3fn9F_zUYLo - CHRISTOPHER HITCHENS IS NOT AN ATHEIST ~ ANYMORE!!!
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
So gru 15, 2012 19:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dobrych wieści  ...dla kogo dobrych?
|
So gru 15, 2012 19:39 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Dzięki, Elbrusie! Radujmy serca! A może by tak flagę wywiesić? Alus napisał(a): Dobrych wieści ...dla kogo dobrych? Nie wiem, ale artykuł ma raczej pozytywny wydźwięk.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So gru 15, 2012 20:24 |
|
|
|