Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 18:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Powołanie ,czy raczej impotencja ? 
Autor Wiadomość
meritus napisał(a):
Ja mówiąc o impotencji mam na myśli FIZYCZNĄ niezdolność do podjęcia stosunku seksualnego. Wynika to albo z mechanicznego uszkodzenia narządów rodnych, kastracji, bądź wrodzonego niedorozwoju. Inną sprawą jest to, gdy biologicznie wszystko w majtkach jest w porządku, a impotencja jest uwarunkowana psychologicznie.
To oczym Ty mówisz to jest kalectwo ,a nie impotencja .Impotencja ma podłoże psychiczne i jest wywołana najczęściej we wczesnym dzieciństwie na skutek silnych przeżyć emocjonalnych natury seksualnej .Miedzy innymi dlatego dzieci nie powinny oglądać takich czy innych filmów .

sam to wymyśliłeś, czy ktoś ci podpowiedział?

Wt lip 22, 2008 18:16

Ja mówiąc o impotencji mam na myśli FIZYCZNĄ niezdolność do podjęcia stosunku seksualnego. Wynika to albo z mechanicznego uszkodzenia narządów rodnych, kastracji, bądź wrodzonego niedorozwoju. Inną sprawą jest to, gdy biologicznie wszystko w majtkach jest w porządku, a impotencja jest uwarunkowana psychologicznie.
IPW napisał(a):
To oczym Ty mówisz to jest kalectwo
,a nie impotencja .Impotencja ma podłoże psychiczne i jest wywołana najczęściej we wczesnym dzieciństwie na skutek silnych przeżyć emocjonalnych natury seksualnej .Miedzy innymi dlatego dzieci nie powinny oglądać takich czy innych filmów .

Idiota napisał(a):
sam to wymyśliłeś, czy ktoś ci podpowiedział?
Moim celem nie jest pisanie definicjii , chciałbym przedstawić swój pogląd na dany temat i usłyszeć co otym myślą inni , toteż wolę czytać prywatną opinię dowolnego forumowicza i polemizować z nią ucząc się przy okazjii . Z definicją , którą można odnależć gdziekolwiek indziej polemizować juz się nieda.

Pn sie 04, 2008 19:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4