|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Świadectwo
krzysztofff napisał(a): Nie masz żadnych informacji na mój temat, ale wiesz, że szatan szepce mi do ucha.
krzysztoff, szatan szepce każdemu do ucha. istotne jest jedynie to, co człowiek z tym potem robi.
|
Pn maja 28, 2012 10:57 |
|
|
|
 |
twbolek
|
mkb napisał(a): krzysztofff napisał(a): Nie masz żadnych informacji na mój temat, ale wiesz, że szatan szepce mi do ucha.
krzysztoff, szatan szepce każdemu do ucha. istotne jest jedynie to, co człowiek z tym potem robi. Może masz schizofrenię. Mnie tam nikt nie szepce do ucha.
|
Pn maja 28, 2012 17:21 |
|
 |
Iwona19
|
twbolek napisał(a): mkb napisał(a): krzysztofff napisał(a): Nie masz żadnych informacji na mój temat, ale wiesz, że szatan szepce mi do ucha.
krzysztoff, szatan szepce każdemu do ucha. istotne jest jedynie to, co człowiek z tym potem robi. Może masz schizofrenię. Mnie tam nikt nie szepce do ucha. Może tego nie dostrzegasz?
_________________ "Wszystko badajcie! Trzymajcie się tego, co dobre, a unikajcie wszystkiego, co złe" (1 Tes 5, 21-22)
|
Pn maja 28, 2012 20:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
twbolek, każdy z nas jest kuszony, wie o tym czy nie.
|
Wt maja 29, 2012 10:40 |
|
|
|