Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 14:25

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
 czemu wszyscy traktuja mnie jak debila i olewaja? 
Autor Wiadomość

Post Re: czemu wszyscy traktuja mnie jak debila i olewaja?
To pogadaj z chłopakiem najpierw. Metoda małych kroków, a nie od razu rzucenia się na głęboką wodę.

Pn sty 20, 2014 2:17

fuckinreality napisał(a):
Dzieki ale nie dam rady. Nie zrobie tego. Na tym etapie padlabym na zawal gdybym miala do kogos takiego zadzwonic

Dlaczego więc prosisz o radę i pomoc?

Zrób tak jak uważasz, to Twoje życie i Twój wybór.
Ty masz wiedzieć czy chcesz z tym zerwać czy chcesz w tym pozostać.
Szatan jest Istotą osobową - kiedyś nie będzie się z Tobą cackał .
Jedyne czego nie może Ci odebrać to Twoja wolna wola.Ty decydujesz.
Jeżeli na prawdę tak to wszystko wygląda jak opisałaś , przestań się zachowywać jak dziewczynka z zapałkami.Nie licz na to , że minie samo i nie licz na to że ktoś zrobi coś za Ciebie.
Sama już dawno powinnaś poszukać egzorcysty i współpracującego z nim psychiatry .
Jeżeli Jesteś poważną osobą zrobisz z tym porządek , jeżeli sobie robisz żarty pozostanie tak na zawsze.

Pn sty 20, 2014 2:54

Skoro nie chcesz zdecydowanych dzialan powinnas popracowac sama nad soba. Przeciez wierzysz w Boga. Zrobilas blad staraj sie prosic o wybaczenie. Modlitwa moze ci przyniesc ulge. Wielu ludzi dzieki wierze zmienilo wlasne zycie na lepsze.
Czemu nie zweryfikujesz tego "cyrografu"? Jak rozumiem ma przynosic bogate i beztroskie zycie doczesne. Czy aby tobie przyniosl? Mi wyglada na przypieczetowanie wyglupow nastolatkow. A inni satanisci z twojego otoczenia? Zdrowi, bogaci?

Pn sty 20, 2014 6:44

Powiem tak ,to nie BŁAHOSTKA pakt można podpisać nawet pisząc smsa pod wiadomo jaki numer i to JUŻ ZACZYNA DZIAŁAĆ.Mówi o tym KSIĄDZ EGZORCYSTA kielecki .A pisząc że nie dasz rady w to ci na stówę wieże bo szatan nie da ci tego zrobić on chce cię zgładzić.A szczególnie teraz jak chcesz się od niego uwolnić działa najintensywniej.EGZORCYŚCI sami się wypowiadają że człowiek opętany sam się do NICH nie zgłosi ,zły mu nie da .Znajdź wsparcie u chłopaka rodziców MĄDRYCH ZNAJOMYCH .Tylko EGZORCYZMY CI POMOGĄ NIC INNEGO puki IM się nie PODDASZ póty w tobie zły będzie siedział DAJ BOŻE ABY BÓG CIĘ WYBAWIŁ.

Pn sty 20, 2014 9:39
@fuckinreality

Chyba nie boisz się psychiatrze opowiedzieć o Twoim problemie związanym z lękiem, że jesteś opętana? Bardzo możliwe, że zaczęłaś się w pewnym momencie nakręcać i nabrałaś przekonania, że wszystko to, co się wokół dzieje to efekt paktu z Szatanem, aż w końcu wymknęło Ci się to spod kontroli.
Dlaczego strach przed księżmi, kościołem czy też różne amulety, rytuały itp. miałyby świadczyć o opętaniu i potrzebie egzorcysty? Czy to nie jest myślenie magiczne polegające na przekonaniu, że czarną magię można zwalczyć magią białą? Oczekiwanie, że egzorcyzmy uwolnią od opętania jest dość ryzykownym przekonaniem. Nie bez powodu równolegle z egzorcyzmami chory przyjmuje leki i jest pod opieką lekarza psychiatry i często psychologów, którzy pomagają uporać się z lękami i atakami paniki, czy też z objawami autodestrukcji.
Jeżeli opętanie to tak naprawdę tylko iluzja chorego, to co mu pomogą egzorcyzmy? Czy to nie jest wystawianie Boga na próbę?

Pn sty 20, 2014 11:40

Hmm czemu boje sie o tym powiedziec psychiatrze? Bo uzna to za nawrot choroby i mnie 3 raz juz zamkna. Wiem ze latwo pisac takie rzeczy ze powinno sie to lekarzowi powiedziec, ale ktos kto nie mial doswiadczen związanych z chorobami psychicznymi moze miec ciezko to zrozumiec. Znowu da mi skierowanie, nafaszeruje prochami, to nic nie zmieni, ostatnio pokonalam wszystko sama bez pomocy psychologow, i czesciowo lekarzy. Moze nirktorym oni pomagaja ale nie mi, nigdy wiecej nie chce rozmawiac z rzadnym psychologiem. Dam sobie sama rade. Juz mi sie to raz udalo.

Pn sty 20, 2014 13:16

Dziewczyno masz WIELKI problem ,poczytaj trochę jak go rozwiązać polecam "Wyznania EGZORCYSTY"

Pn sty 20, 2014 13:21

Nie czytaj tych bzdur.

Zajmij się po prostu życiem, trzymaj się z daleka zarówno od satanistycznych farmazonów jak i - jeśli czujesz taką potrzebę - księży, kosciołów i całej reszty. Szukanie wsparcia u przyjaciół - nie tych z urzędu - to chyba najlepsza rada, jaką tu dostałaś.

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

Pn sty 20, 2014 13:27

to nie jeden, kilka sytuacji juz takich bylo, a moim problemem jest tylko to ze chcialabym zerwac pakt z szatanem a nie wiem jak, egzorcysta nie wchodzi w gre, bo nie ma mowy zebym sie z kims takim spotkala, jeszcze zaczne schizowac i znowu mnie zamkna, tym razem na pół roku a nie chce. Chce skończyć z satanizmem i tyle, ale nie chce przypłacić tego życiem.

Problem w tym że my nie wiemy jaki jest Twój stan obecny. To egzorcysta może będzie schizować, czy może będzie miał rację? Pamitaj że tutaj nikt Ci krzywdy nie chce zrobić, ale staramy się pomóc na ile możemy i tu trzeba być szczerymi ze sobą nawzajem.

Pn sty 20, 2014 13:44

JedenPost napisał(a):
Nie czytaj tych bzdur.

Zajmij się po prostu życiem, trzymaj się z daleka zarówno od satanistycznych farmazonów jak i - jeśli czujesz taką potrzebę - księży, kosciołów i całej reszty. Szukanie wsparcia u przyjaciół - nie tych z urzędu - to chyba najlepsza rada, jaką tu dostałaś.

Popieram. Zwłaszcza, że m.in. ja tak radziłem :D Zaczynam mieć jednak wątpliwości co do szczerości i autentyczności tego co pisze osoba o wulgarnym nicku (swoją drogą, ciekawe że moderacja to dopuszcza...)

Pn sty 20, 2014 13:46

JEDEN POST to że ty w BOGA nie wierzysz to nie znaczy że możesz w taki wulgarny sposób pisać o czyś o czym nie masz ZIELONEGO POJĘCIA.Ona tego doświadcza na własnej skórze ,cierpi i chce się od tego uwolnić a to co jej podpowiadasz to skazujesz ją na dalsze męki.W tym twa dobra wola?Nie przeżywasz tego co ona więc daj spokój. Wist dobrze mówi chcemy ci pomóc,ale sama na sobie doświadczasz złego więc w mowę jajka czy posta sama nie wierzysz.A spotkanie z EGZORCYSTĄ to nic strasznego.Na 1 spotkaniu określi czy rzeczywiście jesteś pod złego mocą czy nie [czy to problem psychiczny]Dodam że 90 %ludzi zgłaszających się do EGZORCYSTY wcale go nie potrzebują i są odsyłani do psychologa.Natomiast te 10% to właśnie tacy ludzie którzy Z WŁASNEJ WOLI DO EGZORCYSTY NIE TRAFILI[powód prosty zły nie da takiej osobie samej poddać się EGZORCYZMÓW]ZAWSZE TAKA OSOBA JEST PRZYPROWADZANA.Dlatego zachodzi podejrzenie że w twoim przypadku może być podobnie.EGZORCYSTA nic złego ci nie zrobi to nie mag czy co .Przeprowadzi EGZORCYZM WSTĘPNY a po tym jak się zachowasz stwierdzi czy ci to naprawdę potrzebne.SŁUCHAJ DZIEWCZYNO JA NAPRAWDĘ CHCĘ CI POMÓC. Gdy bym mieszkał blisko ciebie sam bym cię tam zaprowadził ,bo NAJWAŻNIEJSZA JESTEŚ TY I TWA DUSZA .

Pn sty 20, 2014 14:40

hmm na niczym tak strasznym, kiedyś robiłam głupoty, jak każdy przykładny gimbus, ale jak juz troszkę spowaznialam to zaczelam sie tym zajmowac bardziej realnie przez znajomego ktory zapoznal mnie z kims kto w tym dluzej tkwi. Pózniej byly rytualy, ale nie takie z zabijaniem dziewic czy jedzeniem kotow czy z jakimis orgiami, po prostu rozmawialismy i modlilismy sie do szatana, tam jeszcze byla tylko profanacja opłatka i to tyle. A tak to był jeszcze pakt i to wszystko. Pozniej bylo gorzej jak chcialam z tego wyjsc, stracilam troszke nad tym kontrole. A tak to ogólnie ten cały satanizm to połączenie satanizmu teistycznego z filozofia laveya, z pewnymi modyfikacjami

Ło matko a ja myślałem że mordowałas, torturowałaś, głodnym dzieciom jeść nie dawałas, gwałciliscie, oczy ludziom wydłubywaliscie i na stosach ich paliliście...a ty tylko satanistką byłas.

W porównaniu z takim Szawłem vel Pawłem (nie licząc mas świetych, kanonizowanych, błogosławionych) to ty jestes niewinna jak baranek.

No chyba, ze Harrego Pottera czytałaś to wtedy masz przerąbane i kocioł w piekle na ciebie juz czeka.

Pn sty 20, 2014 14:41

I właśnie to jest problem, ze niektóre rzeczy w moim zyciu byly zbyt dziwne zeby ktos mi w nie uwierzyl. Dlatego jak mam gadac o tym z chłopakiem, jesli ludzie mysla ze to co mowie/ pisze to jedna wielka mistyfikacja. Q moj niwcale nie jest tak bardzo wulgarny, bardziej jest prowokacyjny. Jesli cos wydaje sie z pozoru wulgarne jest odbierane jako nieprawdziwe to jak maja odbierac mnie ludzie w realu jako kogos normalnego a nie jak psychola ktory gada pierdoly skoro jest chory. Kto uwierzy schizofrenikowi?

Pn sty 20, 2014 14:46
Ano właśnie. Dlatego pewne rzeczy zostawia się dla siebie, a o pewnych rozmawia się tylko niedomówieniami, pozwalając wyciągać wnioski drugiej stronie. Jeśli chłop jest mądry, zrozumie i będzie trzymał Twoją stronę.

Pn sty 20, 2014 15:06

A kim Ty jesteś 0005, zakładasz kolejne konta 0003, 0004, 0005,0006 ? i jak widzę teraz masz tylko 1 post,
fuckinreality:
Cytuj:
I właśnie to jest problem, ze niektóre rzeczy w moim zyciu byly zbyt dziwne zeby ktos mi w nie uwierzyl. Dlatego jak mam gadac o tym z chłopakiem, jesli ludzie mysla ze to co mowie/ pisze to jedna wielka mistyfikacja.

Jeżeli chodzi o dziwne rzeczy to psychiatra może nie zrozumieć i wysłać do szpitala, ale egzorcysta powinien zrozumieć.

Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

Pn sty 20, 2014 15:08
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona