Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 17:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
 czemu wszyscy traktuja mnie jak debila i olewaja? 
Autor Wiadomość
Post Re: czemu wszyscy traktuja mnie jak debila i olewaja?
fuckinreality napisał(a):
I właśnie to jest problem, ze niektóre rzeczy w moim zyciu byly zbyt dziwne zeby ktos mi w nie uwierzyl. Dlatego jak mam gadac o tym z chłopakiem, jesli ludzie mysla ze to co mowie/ pisze to jedna wielka mistyfikacja. Q moj niwcale nie jest tak bardzo wulgarny, bardziej jest prowokacyjny. Jesli cos wydaje sie z pozoru wulgarne jest odbierane jako nieprawdziwe to jak maja odbierac mnie ludzie w realu jako kogos normalnego a nie jak psychola ktory gada (censored) skoro jest chory. Kto uwierzy schizofrenikowi?

Nie wiem czy Ty rozumiesz co się wokół Ciebie dzieje. Doświadczasz tych dziwnych rzeczy i oczywiste jest że kiedy o tym mówisz innym oni nie dają temu wiary i odsyłają Cię na leczenie. Nadal twierdzę że potrzebujesz spotkania z egzorcystą. To co zrobiłaś, profanowanie hostii i świadomie podpisany pakt, w takim stylu jak powiedziałaś, to nie może być coś co będzie obojętne dla Twojej duchowej strony życia. Nie uwolnisz się od tego sama, leczenie psychiatryczne nie pomaga Ci ponieważ nie w tym problem. Ty musisz być uzdrowiona od tej duchowej strony. Egzorcysta może stwierdzić czy potrzebujesz pomocy ale to co zrobiłaś jest poważne.
W szpitalach są także zamknięci ludzie z takimi problemami. Szczególnie za granicą gdzie nie ma opieki egzorcystów, pewien ksiądz egzorcysta z Anglii mówił że kiedyś wybrał się do szpitala dla psychicznie chorych i był w stroju cywilnym, ale w kieszonce miał hostię. I kiedy przechodził, część pacjentów zachowała spokój ale część zaczęła się dziwnie zachowywać, rzucać się i lżyć na niego, i zawsze to były te same osoby, zastanawiające. Są przypadki lewitacji w takich szpitalach.

Sama z siebie nie jesteś zdolna do tego aby iść na rozmowę z egzorcystą, ktoś powinien Ci pomóc i zaprowadzić Cię tam. Czujesz że opieka psychiatryczna nie przynosi skutku w Twoim przypadku. Pewna dziewczyna podpisywała taki pakt własną krwią kilkanaście razy, wokół niej działy się bardzo dziwne rzeczy, można rzec niesamowite, miała jakieś dziwne właścwości także, i pracowała normalnie jako pielęgniarka w szpitalu, ale była pod opieką egzorcysty. Ale to co zrobiła było tak silne że egzrocyzmy przynosiły ulgę jednak uwolnienie jej było prawie niemożliwe.

Myślę że przede wszystkim potrzebujesz opieki duchowej.

Pn sty 20, 2014 17:31

Moglabym sie zgodzic jesli daloby sie zrobic to tak ze nikt z moich bliskich o niczym by sie nigdy nie dowiedzial. Moj chlopak i moi rodzice wystarczajaco dużo przeszli przez ostatni rok. Nie chce zeby znowu widzieli mnie jak schizuje, musieli zawozic do szpitala bo nie da sie ze mna wytrzymac, nie chce zeby znowu bali sie ze sie bede probowala zabic.

Pn sty 20, 2014 17:57
Myślę że to dałoby się załatwić i można taki plan obmyśleć. Potrzeba kogoś komu możesz zaufać, bo nie wiem czy sama z siebie dasz radę aby to zrobić. Ktoś kto tego nie wyśmieje ale zrozumie. Na razie postaraj się przełamać i zadzwonić. Kiedy mogłabyś mieć umówione spotkanie z egzorcystą, wtedy nie musisz mówić gdzie idziesz i tłumaczyć po co i dlaczego. Nikt inny nie musi o tym wiedzieć. Egzorcysta jest jak lekarz, taka pomoc w takich przypadkach, aby wyleczyć Twoją duchową stonę. Dopiero wtedy doznasz prawdziwej ulgi i poczujesz że jesteś sobą, że żyjesz.

Pn sty 20, 2014 18:37

Ja się nie wstydziłem iść do egzorcysty. Tylko żeby przyjął - gdy miałem ostrą schizę i biegałem bez głowy po mieście, poszedłem do Szymborskiego, a po latach gdy chciałem sie umówić, to umówiłem się z psychologiem, który stwierdził że to chorobowe, ale u mnie nie było paktu z diabłem, leku przed budynkiem kościoła

Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

Pn sty 20, 2014 18:40

Chyba wiem co z ta sytuacja zrobie. Po prostu musze ogarnac sie i zajac sie zyciem, to najlepsza terapia na moje schiozowe wymysly. Po co walczyc z czyms czego nie ma i jeszcze ryzykowac takim gadaniem serie ostrych napadow choroby? To tylko iluzja, zmeczonego i zalanego litrami chemii mozgu. Lol zaczynam swirowac ale tym razem sie nie poddam, nie dam wygrac tym chorym wizjom. Sama musze byc dla siebie bogiem. Wiem zalecialo magikiem ale to prawda

Wt sty 21, 2014 23:55
Co należy rozumieć pod " zalanego litrami chemii mózgu"?

Śr sty 22, 2014 0:04

Energole wypijane dosc czesto zeby podolac i nie zostac w tyle, oraz produkty moich syntez oparte na inozytolu glownie i witaminach wspomagajacych prace mozgu. Z dragami to dawno juz skonczylam wiec nie chodzi o to bynajmniej. Glownie chodzi o taka stymulacje organizmu zeby o ile sie da unikac snu wtedy kiedy nie moge tak po prostu sobie usnac.

Śr sty 22, 2014 0:28

Zmeczenie i chemiczna regulacja rytmu dobowego moze poglebiac psychoze niestety wiec watpie zeby to wszystko bylo prawda

Śr sty 22, 2014 0:30
Dziwnie to brzmi, przyszłaś tutaj z konkretnym celem i konkretnymi słowami. I to zabrzmiało realistycznie, czy Ty aby teraz nie próbujesz wmowić wszystkim że to tylko wymysły, i że tak naprawdę nic się nie stało, ponieważ nie jesteś w stanie nic z tym zrobić? To dlaczego nie możesz wejść do kościoła, dlaczego to Ciebie przeraża? Czy ten pakt i profanacja to były tylko wizje Twojego umysłu, to chcesz powiedzieć? Coś tutaj jest nie tak.

Śr sty 22, 2014 0:49

Fakt zdecydowanie nie tak.Weźmy pod uwagę następującą możliwość ,że to po prostu była prowokacja z jej strony ,po to aby zobaczyć jak my CHRZEŚCIJANIE do tego się odniesiemy na to co pisze co nie koniecznie MUSI BYĆ PRAWDĄ ?I tu tkwi sęk czy to nie jakieś zgrywy.Natomiast jeśli to prawda to co ci piszemy z całą pewnością jest w dobrej wieże ,aby ci POMÓC .

Śr sty 22, 2014 9:08

można powiedzieć że narodziłam się na nowo, po pobytach w szpitalach psychiatrycznych, ostrych napadach schizofrenii, depresji, psychozy udalo mi sie zacząć żyć normalnie. Próbuje patrzeć na wszystko inaczej niż kiedyś ale jak kontrastuje to się z rzeczywistością to chyba się nie da. Robiłam głupie rzeczy w życiu, ok wiem byłam głupia, zwyczajnie głupia, teraz gdy chce z tego wyjść, może nawet wrócić do Boga to wszyscy mnie mają w (censored). Chociaż nawet nie o to mi chodzi, bardziej o to żeby zapomnieć o tym co robiłam... Przytłaczają mnie wspomnienia, to że jeśli to wszystko jest prawdą i Bóg istnieje to mam troszkę przesrane, że zbudowałam swoje życie na ...., ehh nie wazne, po prostu chciałabym się z czegoś wycofać a nie wiem czy to możliwe, czy warto, a jak tylko komukolwiek o tym mówie 99.9% ludzi albo mnie olewa albo potrafi mnie wyśmiać. Mam złe wspomnienia jeśli chodzi o jakichkolwiek księzy. Kiedyś prosiłam z kolegą o pomoc, błagałam, zeby nam pomógł, bo nie dajemy rady, zeby poswiecil nam chwile, wysluchal nas, a on powiedzial ze mamy sobie pojsc, bo robimy cyrk i zamknal nam brame przed nosem. Wkurzylismy sie, moze niepotrzebnie powiedzialam potem pare slow, ale wtedy, bylismy w takim stanie, pozniej kilka metrow dalej, pocielam sie z bezsilnosci, lezalam na sniegu w krwi a on plotkowal z jakims moherem jaka to mlodziez nie wychowana. Jak można być takim? Co z tego że wierzyłam w szatana, podpisalam z nim pakt, bralam udzial w rytualach, ale nie potrafie odmowic nikomu pomocy, cholera, moi przyjaciele satanisci, nie sa juz tacy, jak mozna. Gdyby nam poswiecil wtedy choc chwile nie doszlo by do tego co sie stalo potem. Skąd mam mieć pewnosć że skoro następcy Jezusa na ziemi maja wywalone to czy Bóg tez nie smieje sie ze mnie? Chcę się zmienic ale proszac o pomoc spotykam sie jedynie z szyderstwami, juz nie wiem czy warto

Nie wazne kim jestes i co robilas, Bog cie kocha i jestes Jego dzieckiem, o tym ze tak jest swiadczy fakt ze skierowaqlas swoje drogi do ksiedza.
Widac ze ksiedza problem przerosl a moze poprostu mu sie nie chcialo zajac twoja sprawa to sie niestety czesto zdarza.
Bog sie z ciebie nie smieje tylko wola do ciebie zebys zmienila swoje zycie i Mu zaufala, jestes na nie latwej drodze ale widac ze Bog czuwa nad toba i pomoze ci znalesc odpowiednia osobe ktora ci pomoze.
Modl sie i pros Boga o pomoc a napewno ja znajdziesz.
Niech Bog cie blogoslawi na twojej nowej drodze.

Śr sty 22, 2014 15:13

Lol to nie zadna prowokacja tylko mam wątpliwości czy to co sie dzieje to nie moje urojenia

Śr sty 22, 2014 15:45
Energole wypijane dosc czesto zeby podolac i nie zostac w tyle

O jakie podołanie i nie zostanie w tyle chodzi? Czy to konieczne?

Glownie chodzi o taka stymulacje organizmu zeby o ile sie da unikac snu wtedy kiedy nie moge tak po prostu sobie usnac.
(...)
Zmeczenie i chemiczna regulacja rytmu dobowego moze poglebiac psychoze niestety wiec watpie zeby to wszystko bylo prawda

Nie rozumiem, jaki jest to dla Ciebie problem, aby wygospodarować czas na sen?
produkty moich syntez

Amatorsko, bez kontroli kogoś z zewnątrz?

Śr sty 22, 2014 15:55

Nie mam czasu na sen, bo sie bardzo duzo ucze i pracuje, a kontrola z zewnątrz nie potrzebna bo jestem chemikiem

Śr sty 22, 2014 18:06

Sorry za moje głupie słowa czasem które mogły kogoś urazić, nie pisze tu jak jakieś gimbusy żeby przyszpanowac i sb porobic jaja, czasem zdarza mi sie zupelnie zmieniac swoje myslenie, ten pieprzony dynamizm mojego odbierania swiata. Nie wiem co się dzieje z moim umysłem, nie mogę skupić myśli, chore wizje przychodzą mi do głowy i się zaczyna znowu ta jazda co pół roku temu... nie wiem co mam robić zaraz zwariuje, jak sie moge przywyczaic do tego co widze, co czuje, jak sie mozna przyzwyczaic do leku, staram sie nie panikowac ale powoli mi odwala, z kazda chwila jest coraz gorzej, te glosy sa coraz glosniejsze, ten szum, krzyk, cholera wie co, zaraz glowa mi peknie, boje sie spojrzec zza kompa bo to wszystko wiruje. Boje się znowu, wzielam leki na uspokojenie, wieksza dawke niz zawsze, tak bardzo chce mi sie spac, ale boje sie zasnac. Dlaczego to sie znowu zaczelo

Śr sty 22, 2014 23:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona