wozz napisał(a):
Skąd w tobie tyle nienawiści?
A czy pluję na ciebie i wyzywam cie od najgorszego prowadząc z TOBĄ dyskusję, że tak myślisz. Czy ktoś, kto ma trochę bardziej radykalne poglądy i je wyraża musi być według ciebie pełnym nienawiści krwiopijcą?
Jedną z twoich wartości(a nie koniecznie moich) jest tolerancja, wiec czegoś tu nie rozumiem.
Cytuj:
Chyba ,że wzbudzają one w tobie odrazę?
Tolerancja - według mnie - to pojęcie względne, wiec - według mnie - nie jest żadną wartością. Co do innych to się mogę zgodzić, mniej wiecej.
Cytuj:
NIE WYSĘPUJE W WIELU OSOBACH ANI NIE JESTEM TWOIM TOWARZYSZEM PARTYJNYM WIĘC NIE PISZ DO MNIE NA "WY"!!
Skąd w tobie tyle nienawiści?
A po drugie to kierowałem to do ciebie i innych wiec nie pisz WY, bo tekst był kierowany do osoby oraz grupy osób a nie tylko do grupy.
Cytuj:
To jest pokój " Wierzyć, nie wierzyć ?" jakbyś niezuwarzył i jest on przeznaczony do takich dyskusji.
Tylko, jaki ma to sens, ponieważ zarówno ty nie możesz mnie zrozumieć jak i ja ciebie, bo gdyby było inaczej to, po co te wszystkie kłótnie.
Argument w postaci "

" do mnie nie przemawia.
Cytuj:
A dyskusja z tobą to chyba rzeczywiście do niczego nie prowadzi
Nawzajem.
Cytuj:
Skoro to tak cie dotknęło, to widocznie utożsamiasz sie z ateistami. Inaczej bys się tak nie oburzał. Widocznie coś w tym jest. <= To jest ironia jakbyś nie zauważył.
Oby tylko jedna ironia. Co mnie miało dotknąć?
Cytuj:
A co ma piernik do wiatraka?
W skład piernika wchodzi mąka która jest wytwarzana w młynie.

Cytuj:
Reżim to zbrodnicz forma rządów (ludobujstwa, prześladowania itd.). Chyba nie kwestionujesz ,że ZSRR było państwem zbrodniczym?
Nie kwestionuje, ale był oparty w głównej mierze na niewierze, która jest podstawą twojego światopoglądu jako ateisty.
Cytuj:
ja nie czytałem, a Ty?
A jak myślisz?
Cytuj:
żebyś lepiej zrozumiał jego absurdalność
Tak jest.! (salut)
Cytuj:
Wierzysz w ufo?
1. Jeśli nie, to jesteś ateistą bo to typowe dla takich jak wy liberałow. W końcu wozz nie wierzy w ufo i jest ateistą = związek jet oczywisty
2. Jeśli tak to jesteś sekciarskim scjentologiem jak ludzie twojego pokroju. W końcu Tom Cruise wierzy w ufo i jest scjentologiem = związek jet oczywisty.
A co to jest UFO?
Widzisz myślałeś ze ci wyjdzie a zapomniałeś o trzecim punkcie, tym samym nie muszę odpowiadać na twoje punkty i wybierać, ponieważ mogę to ominąć pytaniem jak wyżej.