Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 12, 2025 9:29

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 166  Następna strona
 Homoseksualizm 

Czy jesteś za legalizacją związków homoseksualnych?
Tak 39%  39%  [ 136 ]
Nie 57%  57%  [ 199 ]
Nie mam zdania 5%  5%  [ 17 ]
Liczba głosów : 352

Homoseksualizm 
Autor Wiadomość

Rafale, nie odpowiedziales mi na pytanie co odpowiesz Bogu ....jak zapyta Cie dlaczego popierales homoseksualizm wbrew jego wyraznym wskazaniom w bibli...

Ruszymy z dalszym tematem jak mi odpowiesz na to pytanie wpierw

Jak chcesz Biblie brać dosłownie to idź na lekcje do Rehelixa - jemu wyszło, że wszyscy ludzie którzy nie wierzą w Chrystusa ida bez wyjątku do piekła - i wyszło mu PRAWIDŁOWO !!

Wytłumacz np. dlaczego protestanci wierza w czyściec, a KK nie - protestantom wyszło prawidłowo bo o czyścu nie ma ani słowa w całej Biblii, to pewne !!

Biblia musi byc interpretowana - jak wychodzą z niej głupoty to trzeba je zabić !

Jeśli udowodniono, że homoseksualizm to geny, to kto jest za to odpowiedzialny - szatan czy Bóg ?

Ja mając dziecko homo, przyjmuje do wiadomości, że to wola Boża i akceptuje to bez zastrzeżeń !!

A ty walcz sobie z szatanem, i zniszcz szczescie swoje i swojego dziecka za wszelką cenę, czy o to ci chodzi ? :o

So kwi 08, 2006 16:01

gabriel napisał(a):
Rafale, nie odpowiedziales mi na pytanie co odpowiesz Bogu ....jak zapyta Cie dlaczego popierales homoseksualizm wbrew jego wyraznym wskazaniom w bibli...

Jak chcesz Biblie brać dosłownie to idź na lekcje do Rehelixa - jemu wyszło, że wszyscy ludzie którzy nie wierzą w Chrystusa ida bez wyjątku do piekła - i wyszło mu PRAWIDŁOWO !!

Zadalem Ci pytanie o homoseksualizm !!! nie mieszaj I NIE ZMIENIAJ tematu !!! PROSZE O ODPOWIEDZ !!!

So kwi 08, 2006 16:04

Porozmawiamy jak mi odpowiesz na pytanie ?

Kto jest odpowiedzialny za homoseksualizm: szatan czy Bóg ? :o

To są geny Gabrielu, za homo nie jest odpowiedzialny człowiek !! - czy jesteś to w stanie zrozumieć ?

So kwi 08, 2006 16:18

Porozmawiamy jak mi odpowiesz na pytanie ?

Kto jest odpowiedzialny za homoseksualizm: szatan czy Bóg ? :o

To są geny Gabrielu, za homo nie jest odpowiedzialny człowiek !! - czy jesteś to w stanie zrozumieć ?

Ja Ci pierwszy zadalem pytanie wiec pierwszy oczekuje odpowiedzi....to chyba logiczne prawda ?

So kwi 08, 2006 16:25

Ja twierdzę, że fakt iz moje dziecko jest homoseksualistą to wola Boża i akceptuje to bez zastrzeżeń !

Czyzbyś sądził, że to dzieło szatana ?

O genach mówimy Gabrielu, o genach na które człowiek ma ZERO wpływu !

I nie mieszaj tu homoseksualistów ze złodziejami - nie bądź taki prymitywny :)

P.S.
Skad wiesz o co Bóg mnie zapyta na Sądzie Ostatecznym - czyzbys był bogiem ?

So kwi 08, 2006 16:33
Homoseksualizm nie ma nic wspolnego z genami.

So kwi 08, 2006 16:36
Lucyno - masz na to jakis bezsprzeczny dowod? Bo z tego co mi wiadomo, nikt jeszcze nie wie tego na pewno - sa rozne opinie.

Crosis

So kwi 08, 2006 16:38

A co za różnica czy homoseksualizm jest uwarunkowany genetycznie czy kulturowo. Cokolwiek jest zostało stworzone , zostało stworzone przez wszechwiedzącego boga z pełną świadomością co tworzy.

So kwi 08, 2006 16:42

Zdania sa tu podzielone np. wg lidera Młodzieży Wszechpolskiej ucznia o. Rydzyka to przypadłośc którą bez problemu mozna wyleczyć - za to został uznany złotoustym przez homoseksualistów.

Większość naukowców jest za genami.

We wszystkich krajach, łącznie z Polską, homoseksualizm to NIE choroba, czyli to zdrowi, normalni ludzie - których nigdzie na swiecie się nie leczy :)

So kwi 08, 2006 16:43

No to wytłumacz fakty, iz dzieci hetero są homo, choś nie mają żadnych wzorców w rodzinie. Wytłumacz fakt tzw. obojniaków tj dzieci przychodzących na świat zarówno z genitaljami żeńskimi jak i męskimi - to tez jest uwarunkowane kulturowo ? :o

So kwi 08, 2006 16:47

Lucyna napisał(a):

No to wytłumacz fakty, iz dzieci hetero są homo, choś nie mają żadnych wzorców w rodzinie. (...)

W tym wypadku nie chodzi tyle o wzorce - co np. o relacje ojciec - syn...

So kwi 08, 2006 16:55
Asienkko - bez watpienia relacje i wzorce sa wazne - ale nie najwazniejsze. Z nich wynikaja czesto inne rzeczy, ale nie prawdziwy homoseksualizm. Tego sie nie nauczy. Dlatego wlasnie najwiecej naukowcow mowi o genach.

I jak juz ktos napisal - na calym swiecie homoseksualistow traktuje sie normalnie. Nie jako chorych. BO to sa normalni ludzi. Zyja w spoleczenstwie, pracuja, projektuja... ciekawe jak kobiety zareagowaly by na to, ze wiekszosc najlepszych swiatowych projektantow to geje? Fajnie, nie?

Niektorzy tutaj mowia o homoseksualizmie jakby to bylo niewiadomo co. Napietnowanie. A tymczasem Wasza sasiadka moze byc lesbijka. Wasz nauczyciel z podstawowki gejem. Pani z dolu tez moze byc lesbijka - czy to czyni ich gorszymi? Homoseksualisci sa calkowicie normalnymi spolecznie ludzmi, oczywiscie jak kazda grupe dotykaja ich te same problemy co i heteroseksualistow.

Crosis

So kwi 08, 2006 16:59

Odpowiem mu tak.

Panie Boże, tam na ziemi ofiarowałeś mi syna homoseksualistę i ja to zaakceptowałem bez zastrzezeń, kierując sie zdrowym rozsadkiem i własnym sumieniem.

Co miałem robić, po trupach miałem go sprowadzic do poziomu hetero, przecież to geny na które ani On ani ja nie mieliśmy wpływu.

Ja po prostu nie wierzyłem tam na ziemi w Boga głupca, który karze za cos na co człowiek nie ma wpływu :o

Jeśli się myliłem, trudno - mogę iść do piekła, ale swego zdania o Bogu głupcu, który karze za grzechy przez człowieka nie zawinione nie zmienię !

So kwi 08, 2006 17:04

No to chyba znam "nieprawdziwego" homoseksualistę :shock: ...

Nie mam pewności skąd "się bierze" orientacja homoseksualna, jednak znam pewnego człowieka, który twierdzi, że jest homoseksualistą wlaśnie przez relacje ze swoim ojcem.
A raczej - ich brak ... :?

So kwi 08, 2006 17:07

rafal3006 napisał(a):
Lucyna napisał(a):

No to wytłumacz fakty, iz dzieci hetero są homo, choś nie mają żadnych wzorców w rodzinie. (...)

W tym wypadku nie chodzi tyle o wzorce - co np. o relacje ojciec - syn...

Asienkko, wytłumacz fakt tzw. obojniaków tj dzieci przychodzących na świat zarówno z genitaliami żeńskimi jak i męskimi - to tez relacje ojciec-syn, czy na 100% GENY .. ?

So kwi 08, 2006 17:08
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 166  Następna strona