|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
rafalkol7
|
 BÓG NIE JEST MIŁOŚCIĄ
Jeśli chodzi o moją wiarę, to mam tylko jedno zdanie o Bogu.
BÓG NIE JEST MIŁOŚCIĄ!
Teraz wytłumaczę dlaczego mam takie zdanie o Bogu - Gdyby Bóg był Miłością to by pomagał człowiekowi w życiu. Gdyby Bóg był Miłością to by uzdrawiał człowieka w chorobie. Wtedy Świat, który Stworzył byłby inny - byłby lepszy. Bóg Stworzył Ziemię i człowieka tylko dlatego bo Mu się NUDZIŁO i dlatego, że Lubi patrzyć jak człowiek się MĘCZY na tej Ziemi. Najlepiej Bóg lubi jak człowiek umrze i wtedy go postawić przed Sądem Bożym i go POTĘPIĆ! To Bóg najlepiej lubi! Ja 1 Sierpnia 2010 roku będę miał 25 lat i się poznałem na Bogu na tyle, że piszę to bo jestem przekonany na 100%, że tak jest, tak było zaplanowane od początku Stwarzania Ziemi i człowieka i tak będzie. Ja się nie boję Potępienia. Może mnie Bóg potępić za to, że mam takie zdanie o Nim. Sam Bóg na takie moje zdanie sobie zapracował i nie zmienię swojego zdania!
_________________ RaFiK
|
Śr lip 21, 2010 17:55 |
|
|
|
 |
szumi
Moderator
|
 Re: BÓG NIE JEST MIŁOŚCIĄ
rafalkol7 napisał(a): Sam Bóg na takie moje zdanie sobie zapracował i nie zmienię swojego zdania! A to jest forum, a nie blog. A celem forum jest dyskusja zmierzająca do odkrycia prawdy. Jeśli zaś Ty, nie chcesz dyskutować i szukać prawdy - bo w Twoim mniemaniu już ją poznałeś - to nie ma sensu trzymać tego wątku.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Śr lip 21, 2010 20:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|