|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Apel do wierzących Katolików!!
Autor |
Wiadomość |
wojownik_prawdy
|
 Apel do wierzących Katolików!!
Oto mój manifest, manifest uciskanego Katolika. W naszym świętym kraju panoszą się legiony nieczystych. Ateiści, sekciarze muzułmanie i ich plugawa ideologia stają się coraz bardziej u nas popularne. Oni chcą zatracić Naród, zatracić Polskę, oddać nasz kraj w obce ręce. Jeśli nic nie zrobimy Niemcy, Francuzi, Anglicy wejdą z butami do Polski by zasiać ziarno zła i wybudować swoje centra handlowe i przedsiębiorstwa. Jak wspomniał mój proboszcz, natchnieni przez szatana ateiści i inni heretycy planują zburzyć Polskę. Na diabła wcielonego nie pomoże woda święcona. Tu potrzeba otwartego i zdecydowanego sprzeciwu. Tylko w jedności siła. Kiedy my, Katolicy zjednoczymy się, będziemy w stanie zdetronizować nieczystych i położyć kres plugastwu. W naszym kraju dzieje się źle, dlatego, że jesteśmy manipulowani przez ludzi, którzy chcą zatracić Naród. Nie wiem, jak królowa Polski najświętsza Maryja Panna może na to patrzeć. Nieczyści chcieli mną manipulować. Wmawiali mi absurdalność Katolickich dogmatów, ale powiedziałem sobie w duszy „dość” nie dam sobie nic wmówić. W tych czasach to Kościół jest najbardziej szykanowany, a Katolicy nie maja absolutnie nic do powiedzenia. Oto szykuje się tajny spisek przeciwko kościołowi. Mój proboszcz, podobnie, jak i inni duchowni uważają, że nasz naród jest zły i rozpustny i trzeba go sprowadzić na dobrą drogę, póki nie jest zbyt późno. Widziałem smutek swojego proboszcza, kiedy na czele narodu stanął sługa szatana. Sam w duszy płakałem. Cała parafia głosowała, na pobożnego pielęgnatora i strażnika polskich tradycji. Nasz ksiądz mówił, że tylko JK mógłby w naszym kraju zrobić coś dobrego. Mam nadzieję, że u nas w parafii nie było zdrajców narodu. Takich trzeba tępić. Nie oszukujmy się. Na naszych oczach umierają tradycje i świadomość narodowa. Ludzie coraz rzadziej chodzą do kościoła, na tacę rzucają drobniaki, a ostatnio, kiedy była składka na remont dachu kościoła, dawali po złotówce, a inni nie dawali wcale. Najwyższa kwota to było 10 zł. Pragnę dla naszego narodu wzajemnego szacunku miłości, braterstwa i tolerancji. To wszystko. Czy to tak wiele? Oto wypowiadam wojnę wszystkim ateistom, heretykom i innym nieczystym i apeluję do prawdziwych Katolików- Niszczcie plugastwo!!
|
So lip 17, 2010 12:48 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
 Re: Apel do wierzących Katolików!!
wojownik_prawdy napisał(a): Widziałem smutek swojego proboszcza, kiedy na czele narodu stanął sługa szatana Ładnie to tak obrażać zmarłego tragicznie Lecha Kaczyńskiego? A w ogóle to kiepska prowokacja - bo nie wierzę że Ty tak na serio
|
So lip 17, 2010 13:34 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Proponuję byś zwrócił się do swojego proboszcza i dał mu trochę ciepła. Niezależnie od tego, proponuje modlić się - za siebie - za proboszcza - za tych, których sie boisz i za cały świat 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
So lip 17, 2010 13:40 |
|
|
|
 |
wojownik_prawdy
|
Wcale nie mówię o byłym prezydencie. Był dobrym człowiekiem. Stał na straży Polskich wartośc i tradycji. O kim mówię? Chyba się domyślasz. Poza tym moim celem jest uświadamianie ludzi o prawdziwym stanie rzeczy. Nie mam zamiaru nikogo prowokować. To niegodne.
Ostatnio edytowano So lip 17, 2010 13:46 przez wojownik_prawdy, łącznie edytowano 1 raz
|
So lip 17, 2010 13:42 |
|
 |
wojownik_prawdy
|
maly_kwiatek napisał(a): Proponuję byś zwrócił się do swojego proboszcza i dał mu trochę ciepła. Niezależnie od tego, proponuje modlić się - za siebie - za proboszcza - za tych, których sie boisz i za cały świat  To właśnie robię. Zawsze służę proboszczowi swoim wsparciem. Niestety w mojej parafii mało jest takich ludzi, którzy respektują księdza. To doprawdy smutne.
|
So lip 17, 2010 13:44 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Naprawdę, niech to forum trzyma pewien poziom...
|
So lip 17, 2010 13:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|